0
LA CUINA ANTIGA

LA CUINA ANTIGA

IBERS, GRECS I ROMANS

FÀBREGA I COLOM, JAUME

20,00 €
IVA inclós
No disponible, consulti'ns
Editorial:
VIENA EDICIONS
Any d'edició:
2017
Matèria
llibres de cuina
ISBN:
978-84-8330-959-9
Pàgines:
208
Col·lecció:
MILFULLS
20,00 €
IVA inclós
No disponible, consulti'ns
Afegir a favorits

Aquest llibre obre les portes al fascinant món de la cuina antiga: des de les preparacions dels nostres avantpassats més remots del Paleolític, passant per la cuina d'olles i cassoles del Neolític, la robusta alimentació dels ibers i la delicada cuina grega, fins a arribar a la sofisticada gastronomia romana. Receptes explicades pas a pas, fàcils i sempre delicioses, amb adaptacions als ingredients d'avui.

Articles relacionats

  • COCINA LENTO Y CUIDA TU MICROBIOTA
    COCINA LENTO Y CUIDA TU MICROBIOTA
    GARCÍA-OREA, MARTA
    Marta García-Orea nos propone una cocina lenta, antiinflamatoria y rica para nuestra microbiota. Este libro te interesa si: . quieres probar recetas nuevas . quieres desinflamarte . te preocupa tu microbiota . quieres saber cómo conservar mejor los alimentos y qué menaje de cocina utilizar En este completísimo libro, Marta nos presenta más de 90 recetas antiinflamatorias, desde...
    Disponibilitat inmediata

    24,90 €

  • POSTRES PARA IMPRESIONAR
    POSTRES PARA IMPRESIONAR
    TERESA NADAL @COCINANDOCONTJ
    El libro perfecto para impresionar con repostería casera sin complicarte la vida: recetas fáciles, deliciosas y simplemente infalibles.Las espectaculares recetas de Teresa Nadal (@cocinandocontj) para triunfar con cada postre. Descubre 100 recetas de elaboración sencilla y con un resultado que parece sacado de una pastelería: tartas clásicas como la Sacher, la Selva Negra o la ...
    Disponibilitat inmediata

    19,95 €

  • BROWNIES, GALETES I ALTRES DELÍCIES
    BROWNIES, GALETES I ALTRES DELÍCIES
    CALCAGNO, ELISA
    UN LLIBRE A TOT COLOR, AMB UNA SETANTENA DE RECEPTES Si només es pogués fer servir una paraula per descriure les receptes d'aquest llibre, aquesta paraula seria _reconfortant_. Es tracta d'un llibre amb receptes molt temptadores i llépoles, d'aquestes que alegren el dia i l'ànima. Receptes que desborden sabor i aroma, que quan les cuines, tota la casa fa olor de llar, i la famí...
    Disponibilitat inmediata

    22,50 €

  • ASIA GOURMET
    ASIA GOURMET
    WU, IMPÉRATRICE
    EMPRENDE UN PERIPLO CULINARIO POR ASIA. REPORTAJES con los que descubrirás las culturas culinarias de Asia Oriental. Conoce los productos emblemáticos de cada país, así como sus historias, que con frecuencia trascienden fronteras. Descubre las tradiciones y las costumbres seculares que rigen desde hace miles de años la preparación y el servicio de los platos. Derriba los estere...
    Disponibilitat inmediata

    39,95 €

  • LA CUINA CATALANA DE FA 700 ANYS
    LA CUINA CATALANA DE FA 700 ANYS
    LLADONOSA I GIRÓ, JOSEP
    Gràcies a l’estudi pacient del Llibre de Sent Soví i del Libre del coch, -dos receptaris dels segles XIV i XVI, respectivament, sense els quals no s’entendria la cuina catalana actual-, Josep Lladonosa ens acosta a la nostra cuina primigènia. A partir d’aquells manuscrits, que gairebé no tenien mesures ni pesos, i amb tècniques culinàries poc depurades, Lladonosa reelabora aque...
    Disponibilitat inmediata

    23,00 €

  • COMPARTIR
    COMPARTIR
    OTTOLENGHI, YOTAM
    Después del éxito arrollador de Simple, vuelve el mejor Ottolenghi con un nuevo gran recetario a todo color. Descubre el arte de compartir mesa y la comida reconfortante al estilo de Ottolenghi Con más de 100 recetas irresistibles, incluidas versiones de clásicos con un toque renovado para los platos de pasta, los asados y las sopas, Compartir está repleto de momentos nostálgic...
    Disponibilitat inmediata

    30,00 €

Altres llibres de l'autor

  • RANXOS I XEFLES
    RANXOS I XEFLES
    FÀBREGA I COLOM, JAUME
    Quite a few books are published on the cuisine of fish on the Costa Brava. But they almost always talk either about the cuisine of the restaurants or about their authors. What the fishermen say has rarely been heard. But these, logically, are the ones who know more about fish and how to cook it. In fact, they have taught the great chefs. This book, precisely, starts from conver...
    Disponibilitat inmediata

    18,00 €

  • LA RATAFIA:LICORS D´HERBES DELS PAISOS CATALANS
    LA RATAFIA:LICORS D´HERBES DELS PAISOS CATALANS
    FABREGA I COLOM, JAUME
    No disponible, consulti'ns

    26,50 €

  • LES TRUITES DE LA IAIA DE CAN ROCA D'ESPONELLÀ
    LES TRUITES DE LA IAIA DE CAN ROCA D'ESPONELLÀ
    FÀBREGA I COLOM, JAUME
    No disponible, consulti'ns

    15,00 €

  • LA CUINA DEL 1714
    LA CUINA DEL 1714
    FÀBREGA I COLOM, JAUME
    Què es cuinava als fogons de les cases i els palaus catalans el 1714? Què menjaven i bevien els grans senyors i el poble ras? Potser us sorprendrà saber que, tres-cents anys enrere, ja hi havia algunes de les elaboracions bàsiques de la cuina catalana actual: l?allioli i el sofregit, la picada i la samfaina, l?escudella i els macarrons. ...
    No disponible, consulti'ns

    19,80 €

  • LA CUINA DEL PAÍS DELS CÀTARS
    LA CUINA DEL PAÍS DELS CÀTARS
    FÀBREGA I COLOM, JAUME
    Heus aquí, per primera vegada, un llibre sobre la cuina del país dels càtars. I no solament sobre la cuina, sinó també sobre el catarisme, el país --Occitània--, la seva història i la seva cultura. S'hi aplega la cuina de tots els països occitans --del Llenguadoc a Provença, d'Alvèrnia al Llemosí, de la Vall d'Aran a Gascunya--, basada alhora en els ingredients més simples però...
    No disponible, consulti'ns

    18,00 €