0

Avís legal

En compliment amb el deure d'informació recollit en l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, l'informem que el Lloc web www.Saltamarti.cat (d'ara endavant, la “Web”) és titularitat de SALTAMARTI LLIBRES S.A., amb domicili social a C/ CANONGE BARANERAS 78, Badalona, amb

NIF A63445233.

 

Condicions d'ús

Les presents Condicions descriuen els termes aplicables als serveis i continguts oferts a través del lloc web www.Saltamarti.cat i regulen les relacions jurídiques entre SALTAMARTI LLIBRES S.A. i el client.

 

L'accés a la web és de caràcter lliure i gratuït, la utilització de la Web suposa l'acceptació sense reserves de la totalitat de les Condicions d'Ús. Si no estiguessis d'acord amb aquestes condicions has d'abstenir-te d'utilitzar aquesta pàgina.

 

La visita al lloc eCommerce per part de l'usuari haurà de fer-se de forma responsable i de conformitat a la legalitat vigent, la bona fe, les presents Condicions i respectant els drets de propietat intel·lectual i industrial de titularitat de SALTAMARTI LLIBRES S.A. o qualsevol altres persones físiques o jurídiques.

 

L'ús de qualsevol dels continguts del lloc web amb finalitats que siguin o poguessin ser il·lícites queda totalment prohibit, així com la realització de qualsevol acció que causi o pugui causar danys o alteracions de qualsevol tipus no consentides per SALTAMARTI LLIBRES S.A., al lloc eCommerce o als seus continguts.

 

El lloc web i els productes i serveis oferts per SALTAMARTI LLIBRES S.A. està dirigit a majors d'edat amb la capacitat jurídica suficient per a poder quedar vinculat per les presents Condicions d'Ús. És possible que la utilització de certs serveis o la contractació d'alguns béns o serveis estigui subjecte a condicions especials complementaries que requeriran el consentiment exprés i que prevaldran en tot cas sobre les presents condicions generals.