0

Qui som?

SALTAMARTÍ LLIBRES va obrir portes el dia 2 d’abril de 2004. Ens diem Saltamartí, inspirats en un poema de Joan Brossa titulat "Saltamartí".

Aquest poema defineix què volem ser i què volem oferir.

SALTAMARTÍ

Ninot
que porta un
pes a la base i que,
desviat de la seva posició
vertical, es torna a posar
dret.

El poble.

Joan Brossa

La nostra llibreria vol oferir un espai agradable on poder cercar el llibre que desitges o necessites; i si no el tenim, farem tots els esforços al nostre abast per trobar-lo.

A Saltamartí llibres també volem oferir un espai on lectors i escriptors es puguin trobar, d’aquí la nostra continuada activitat fent presentacions de llibres o obrint espais de tertúlia.

Saltamartí llibres es va fundar a Badalona l’any 2004 amb l'objectiu de dur a terme un projecte  que donés servei llibreter a la ciutat de Badalona, apostant pel gust a la literatura i la màxima atenció i dedicació a les lectores i els lectors.

Aquest ànim fundador l’hem mantingut i mimat fins avui, afermant la nostra tasca de mediació cultural en el sentit d’acostar tots els agents del llibre al conjunt dels lectors i les lectores . En aquests 14 anys  de treball hem realitzat mes de mig miler d’activitats al voltant del món del llibre.

La nostra vocació de servei ha estat i està en l’oferta variada i diversa del nostre fons de llibres i la nostra selecció de les novetats; però també coneixem les nostres limitacions  (no ho podem tenir tot), i per això hem desenvolupat un potent servei comandes de les que fem un seguiment acurat per satisfer les demandes de les nostres clientes i els nostres clients.

La nostra vocació i acció cultural, s’inscriu a la ciutat de Badalona, i en un país Catalunya. L’atenció i dedicació de manera especial als autors i les autores de la ciutat i els escriptors i escriptores en llengua catalana son una prioritat que mantenim amb molta cura i dinamisme.

Saltamartí no estem sols a la ciutat. Badalona te moltes expressions culturals i socials amb les que ens involucrem i relacionem. No entenem la cultura sense l’intercanvi, el contrast, el debat i la cooperació.  Saltamartí estem atents i oberts a tota mena de propostes en l’àmbit cultural que ens permeti eixamplar i enriquir l’activitat cultural de Badalona.

 Saltamartí llibres utilitzem tots el sistemes al nostre abast per comunicar-nos i fer conèixer les nostres propostes.  Estem presents a les xarxes socials, i utilitzem la nostra web per comunicar-nos i també per posar a disposició de tothom que ho vulgui la compra de llibres.

I tot això amb un objectiu fonamental, apropar el mon del llibre als lectors i les lectores,

Saltamartí llibres i tot els seu equip humà tenim  un clar objectiu: satisfer els desitjos i necessitats dels nostres clients i clientes en relació al divers i plural món de la literatura, els libres i el coneixement.