- Editorial:
 - COSSETANIA EDICIONS
 - Any d'edició:
 - 2003
 - ISBN:
 - 978-84-96035-80-5
 - Pàgines:
 - 360
 - Col·lecció:
 - VARIS
 
LA CUINA DEL PAÍS DELS CÀTARS
CULTURA I PLATS D'OCCITÀNIA, DE GASCUNYA A PROVENÇA
FÀBREGA I COLOM, JAUME
Heus aquí, per primera vegada, un llibre sobre la cuina del país dels càtars. I no solament sobre la cuina, sinó també sobre el catarisme, el país --Occitània--, la seva història i la seva cultura. S'hi aplega la cuina de tots els països occitans --del Llenguadoc a Provença, d'Alvèrnia al Llemosí, de la Vall d'Aran a Gascunya--, basada alhora en els ingredients més simples però també amb alguns dels productes gastronòmics més exquisits i famosos del món, de les tòfones al foie gras, de la sal de la Camarga a les ostres d'Arcachon, dels vins de Bordeus a l'armanyac. Aprendrem a estimar --i a cuinar, amb unes receptes detalladament explicades-- plats de fama mundial com la bollabessa, l'aïoli, el cassoulet, el foie gras, la ratatouille o el deliciós clafoutis.