
- Editorial:
- COSSETANIA EDICIONS
- Any d'edició:
- 2003
- ISBN:
- 978-84-96035-80-5
- Pàgines:
- 360
- Col·lecció:
- VARIS
LA CUINA DEL PAÍS DELS CÀTARS
CULTURA I PLATS D'OCCITÀNIA, DE GASCUNYA A PROVENÇA
FÀBREGA I COLOM, JAUME
Heus aquí, per primera vegada, un llibre sobre la cuina del país dels càtars. I no solament sobre la cuina, sinó també sobre el catarisme, el país --Occitània--, la seva història i la seva cultura. S'hi aplega la cuina de tots els països occitans --del Llenguadoc a Provença, d'Alvèrnia al Llemosí, de la Vall d'Aran a Gascunya--, basada alhora en els ingredients més simples però també amb alguns dels productes gastronòmics més exquisits i famosos del món, de les tòfones al foie gras, de la sal de la Camarga a les ostres d'Arcachon, dels vins de Bordeus a l'armanyac. Aprendrem a estimar --i a cuinar, amb unes receptes detalladament explicades-- plats de fama mundial com la bollabessa, l'aïoli, el cassoulet, el foie gras, la ratatouille o el deliciós clafoutis.