0
LA CUINA DEL PAÍS DELS CÀTARS

LA CUINA DEL PAÍS DELS CÀTARS

CULTURA I PLATS D'OCCITÀNIA, DE GASCUNYA A PROVENÇA

FÀBREGA I COLOM, JAUME

18,00 €
IVA inclós
No disponible, consulti'ns
Editorial:
COSSETANIA EDICIONS
Any d'edició:
2003
ISBN:
978-84-96035-80-5
Pàgines:
360
Col·lecció:
VARIS
18,00 €
IVA inclós
No disponible, consulti'ns
Afegir a favorits

Heus aquí, per primera vegada, un llibre sobre la cuina del país dels càtars. I no solament sobre la cuina, sinó també sobre el catarisme, el país --Occitània--, la seva història i la seva cultura. S'hi aplega la cuina de tots els països occitans --del Llenguadoc a Provença, d'Alvèrnia al Llemosí, de la Vall d'Aran a Gascunya--, basada alhora en els ingredients més simples però també amb alguns dels productes gastronòmics més exquisits i famosos del món, de les tòfones al foie gras, de la sal de la Camarga a les ostres d'Arcachon, dels vins de Bordeus a l'armanyac. Aprendrem a estimar --i a cuinar, amb unes receptes detalladament explicades-- plats de fama mundial com la bollabessa, l'aïoli, el cassoulet, el foie gras, la ratatouille o el deliciós clafoutis.

Articles relacionats

  • WARREN XIII I L'ULL QUE TOT HO VEU
    WARREN XIII I L'ULL QUE TOT HO VEU
    DEL RÍO, TANÍA
    És el petit grum i darrer hereu de l'Hotel Warren, una gran mansió que ha anat a menys, plena d'enigmes i de passadissos secrets. La llegenda diu que allà s'hi amaga un tresor que és font de màgia: l'Ull que Tot ho Veu. Per trobar-lo, en Warren haurà de resoldre alguns misteris inquietants. Qui s'amaga a la sala de calderes? Què pretén la noia que es passeja com un espectre pel...
    Disponibilitat inmediata

    19,50 €

  • YOKO
    YOKO
    SHEFF, DAVID
    La biografía largamente esperada de una de las figuras más incomprendidas, reconocidas y estigmatizadas («la bruja que separó los Beatles») de los últimos años. Yoko Ono, con la participación directa de la protagonista. Descrita por John Lennon como la artista desconocida más famosa del mundo, «todo el mundo conoce su nombre, pero nadie sabe lo que hace», la biografía definitiv...
    Disponibilitat inmediata

    21,95 €

  • LA MUY CATASTRÓFICA VISITA AL ZOO
    LA MUY CATASTRÓFICA VISITA AL ZOO
    DICKER, JOËL
    Vuelve Joël Dicker, fenómeno global con veintidós millones de lectores, con «un libro para lectores de 7 a 120 años» para emocionarse y compartir. «Una voz napoleónica, que no escribe, boxea».El Cultural Ganador del Premio Goncourt des Lycéens, Gran Premio de Novela de la Academia Francesa, Premio Lire, Premio Qué Leer, Premio San Clemente y Premio Internacional Alicante Noir. ...
    Disponibilitat inmediata

    19,90 €

  • COM ENGEGAR A LA MERDA DE MANERA EDUCADA
    COM ENGEGAR A LA MERDA DE MANERA EDUCADA
    CARDALDA, ALBA
    Posar límits mai no ha estat tan fàcil. Per què ens costa tant posar límits? La por de perdre la feina, la idea de l’amor romàntic o el temor de ser exclosos del nostre cercle social si diem «no» són algunes de les raons. Per això ens costa tant de fer-ho i, quan ens hi decidim, sentim culpa i fins i tot ansietat. La veritat, però, és que posar límits a les relacions és tan nec...
    Disponibilitat inmediata

    20,90 €

  • CREMA L’APM?
    CREMA L’APM?
    Crema l’APM? és un viatge per tota la trajectòria del programa, amb aparicions dels personatges més mítics, col·laboradors de totes les èpoques i una selecció de les frases i gags que han fet esclatar de riure a tota una generació. A més, el lector es converteix en part activa de l'APM! A través de jocs, proves i reptes interactius, podràs posar a prova el teu coneixement del p...
    Disponibilitat inmediata

    18,50 €

  • UNA NOIA A TÒQUIO
    UNA NOIA A TÒQUIO
    SHIMAZAKI, AKI
    Una dona jove en una cruïlla íntima i professional.Originària de la petita ciutat de Yonago, on viu la seva família, la Kyoko és una dona soltera de gran bellesa. Al contrari que la seva germana Anzu, divorciada, mare d’un nen i ceramista de renom. La Kyoko fa tretze anys que exerceix com a secretària de direcció en una empresa de cosmètics de Tòquio. I el seu èxit professional...
    Disponibilitat inmediata

    18,50 €

Altres llibres de l'autor

  • RANXOS I XEFLES
    RANXOS I XEFLES
    FÀBREGA I COLOM, JAUME
    Quite a few books are published on the cuisine of fish on the Costa Brava. But they almost always talk either about the cuisine of the restaurants or about their authors. What the fishermen say has rarely been heard. But these, logically, are the ones who know more about fish and how to cook it. In fact, they have taught the great chefs. This book, precisely, starts from conver...
    Disponibilitat inmediata

    18,00 €

  • LA RATAFIA:LICORS D´HERBES DELS PAISOS CATALANS
    LA RATAFIA:LICORS D´HERBES DELS PAISOS CATALANS
    FABREGA I COLOM, JAUME
    No disponible, consulti'ns

    26,50 €

  • LES TRUITES DE LA IAIA DE CAN ROCA D'ESPONELLÀ
    LES TRUITES DE LA IAIA DE CAN ROCA D'ESPONELLÀ
    FÀBREGA I COLOM, JAUME
    No disponible, consulti'ns

    15,00 €

  • LA CUINA ANTIGA
    LA CUINA ANTIGA
    FÀBREGA I COLOM, JAUME
    Aquest llibre obre les portes al fascinant món de la cuina antiga: des de les preparacions dels nostres avantpassats més remots del Paleolític, passant per la cuina d'olles i cassoles del Neolític, la robusta alimentació dels ibers i la delicada cuina grega, fins a arribar a la sofisticada gastronomia romana. Receptes explicades pas a pas, fàcils i sempre delicioses, amb adapta...
    No disponible, consulti'ns

    20,00 €

  • LA CUINA DEL 1714
    LA CUINA DEL 1714
    FÀBREGA I COLOM, JAUME
    Què es cuinava als fogons de les cases i els palaus catalans el 1714? Què menjaven i bevien els grans senyors i el poble ras? Potser us sorprendrà saber que, tres-cents anys enrere, ja hi havia algunes de les elaboracions bàsiques de la cuina catalana actual: l?allioli i el sofregit, la picada i la samfaina, l?escudella i els macarrons. ...
    No disponible, consulti'ns

    19,80 €