0
LA CUINA DEL PAÍS DELS CÀTARS

LA CUINA DEL PAÍS DELS CÀTARS

CULTURA I PLATS D'OCCITÀNIA, DE GASCUNYA A PROVENÇA

FÀBREGA I COLOM, JAUME

18,00 €
IVA incluido
No disponible, consultenos
Editorial:
COSSETANIA EDICIONS
Año de edición:
2003
ISBN:
978-84-96035-80-5
Páginas:
360
Colección:
VARIS
18,00 €
IVA incluido
No disponible, consultenos
Añadir a favoritos

Heus aquí, per primera vegada, un llibre sobre la cuina del país dels càtars. I no solament sobre la cuina, sinó també sobre el catarisme, el país --Occitània--, la seva història i la seva cultura. S'hi aplega la cuina de tots els països occitans --del Llenguadoc a Provença, d'Alvèrnia al Llemosí, de la Vall d'Aran a Gascunya--, basada alhora en els ingredients més simples però també amb alguns dels productes gastronòmics més exquisits i famosos del món, de les tòfones al foie gras, de la sal de la Camarga a les ostres d'Arcachon, dels vins de Bordeus a l'armanyac. Aprendrem a estimar --i a cuinar, amb unes receptes detalladament explicades-- plats de fama mundial com la bollabessa, l'aïoli, el cassoulet, el foie gras, la ratatouille o el deliciós clafoutis.

Artículos relacionados

  • RECONCILIACIÓN
    RECONCILIACIÓN
    , JUAN CARLOS I
    EL LIBRO MÁS ESPERADO DEL AÑO Las memorias en primera persona de Su Majestad el Rey Don Juan Carlos. «Mi padre siempre me aconsejó que no escribiera mis memorias. Los reyes no se confiesan. Y menos, públicamente. Sus secretos permanecen sepultados en la penumbra de los palacios. ¿Por qué le desobedezco hoy? ¿Por qué he cambiado de opinión? Porque siento que me roban mi historia...
    Disponibilidad inmediata

    24,90 €

  • CARTAS
    CARTAS
    MALLO, MARUJA
    La correspondencia de Maruja Mallo es fundamental para comprender a la artista española más importante del siglo XX y una de las más relevantes en el panorama internacional, comparable por su lenguaje original y universal con artistas como Frida Kahlo o Georgia O’Keeffe. Maruja escapa a cualquier clasificación: personaje singular, adelantada a su tiempo y transgresora, fue una ...
    Disponibilidad inmediata

    21,90 €

  • ISLAS DE LA ASCUAOSCURA
    ISLAS DE LA ASCUAOSCURA
    SANDERSON, BRANDON
    Brandon Sanderson, el gran autor de fantasía del siglo XXI, anticipa el futuro más lejano jamás descrito en el Cosmere. Bienvenidos a la quinta novela secreta. Sexto del Ocaso es un trampero tradicional en la mortífera isla de Patji. Pero una fatídica noche, empuja a su pueblo a una carrera por modernizarse antes de que los invasores de las estrellas los conquisten. Teme que su...
    Disponibilidad inmediata

    26,90 €

  • LA CHICA DEL LAGO
    LA CHICA DEL LAGO
    SANTIAGO, MIKEL
    Si quieres descubrir la verdad, tendrás que sumergirte en el pasado. Tras el éxito de la Trilogía de Illumbe y El hijo olvidado, con más de 1.500.000 lectores, vuelve el maestro del thriller: Mikel Santiago. Quintana Torres es una escritora de éxito. Los medios la apodan «la nueva reina del thriller». Durante una firma de ejemplares en Bilbao, se acerca a ella un antiguo compa...
    Disponibilidad inmediata

    24,90 €

  • 5. EN GUÀRDIA
    5. EN GUÀRDIA
    ESCABASSE, SOPHIE
    Quan una bruixa comença a causar problemes a l'institut del barri, les nostres aprenentes de bruixa preferides, l'Effie i la Garance, per plantar-li cara s'hauran de fer grans... literalment! Es transformaran en adolescents! El drama juvenil es converteix un duel màgic entre una bruixa tan forta que la van haver d'empresonar i... l'Effie, una bruixa que amb prou feines sap cont...
    Disponibilidad inmediata

    14,00 €

  • ALAS DE ÓNIX (EMPÍREO 3) EDICIÓN COLECCIONISTA ENRIQUECIDA Y LIMITADA
    ALAS DE ÓNIX (EMPÍREO 3) EDICIÓN COLECCIONISTA ENRIQUECIDA Y LIMITADA
    YARROS, REBECCA
    NO TE PIERDAS LA EDICIÓN COLECCIONISTA, ENRIQUECIDA Y LIMITADA, DE LAS NOVELAS DE LA SAGA MÁS LEÍDA DEL MOMENTO. Tras casi dieciocho meses en el Colegio de Guerra Basgiath, Violet Sorrengail tiene claro que ya no hay tiempo para entrenar. Hay que tomar decisiones. La batalla ha comenzado y, con enemigos acercándose a las murallas e infiltrados en sus propias filas, es imposible...
    Disponibilidad inmediata

    26,90 €

Otros libros del autor

  • RANXOS I XEFLES
    RANXOS I XEFLES
    FÀBREGA I COLOM, JAUME
    Quite a few books are published on the cuisine of fish on the Costa Brava. But they almost always talk either about the cuisine of the restaurants or about their authors. What the fishermen say has rarely been heard. But these, logically, are the ones who know more about fish and how to cook it. In fact, they have taught the great chefs. This book, precisely, starts from conver...
    Disponibilidad inmediata

    18,00 €

  • LA RATAFIA:LICORS D´HERBES DELS PAISOS CATALANS
    LA RATAFIA:LICORS D´HERBES DELS PAISOS CATALANS
    FABREGA I COLOM, JAUME
    No disponible, consultenos

    26,50 €

  • LES TRUITES DE LA IAIA DE CAN ROCA D'ESPONELLÀ
    LES TRUITES DE LA IAIA DE CAN ROCA D'ESPONELLÀ
    FÀBREGA I COLOM, JAUME
    No disponible, consultenos

    15,00 €

  • LA CUINA ANTIGA
    LA CUINA ANTIGA
    FÀBREGA I COLOM, JAUME
    Aquest llibre obre les portes al fascinant món de la cuina antiga: des de les preparacions dels nostres avantpassats més remots del Paleolític, passant per la cuina d'olles i cassoles del Neolític, la robusta alimentació dels ibers i la delicada cuina grega, fins a arribar a la sofisticada gastronomia romana. Receptes explicades pas a pas, fàcils i sempre delicioses, amb adapta...
    No disponible, consultenos

    20,00 €

  • LA CUINA DEL 1714
    LA CUINA DEL 1714
    FÀBREGA I COLOM, JAUME
    Què es cuinava als fogons de les cases i els palaus catalans el 1714? Què menjaven i bevien els grans senyors i el poble ras? Potser us sorprendrà saber que, tres-cents anys enrere, ja hi havia algunes de les elaboracions bàsiques de la cuina catalana actual: l?allioli i el sofregit, la picada i la samfaina, l?escudella i els macarrons. ...
    No disponible, consultenos

    19,80 €