0
LA CUINA DEL 1714

LA CUINA DEL 1714

FÀBREGA I COLOM, JAUME

19,80 €
IVA incluido
No disponible, consultenos
Editorial:
VIENA EDICIONS
Año de edición:
2014
ISBN:
978-84-8330-801-1
Páginas:
216
19,80 €
IVA incluido
No disponible, consultenos
Añadir a favoritos

Què es cuinava als fogons de les cases i els palaus catalans el 1714? Què menjaven i bevien els grans senyors i el poble ras? Potser us sorprendrà saber que, tres-cents anys enrere, ja hi havia algunes de les elaboracions bàsiques de la cuina catalana actual: l?allioli i el sofregit, la picada i la samfaina, l?escudella i els macarrons.

Artículos relacionados

  • PARA LEER AL ANOCHECER (N.ED.)
    PARA LEER AL ANOCHECER (N.ED.)
    DICKENS, CHARLES
    Niebla. Campanas a lo lejos. Un reloj marca la medianoche. En un salón victoriano, iluminado por el fuego de la chimenea y el destello tenue de las lámparas de gas, alguien carraspea, toma un sorbo de oporto y comienza a contar una historia. Una historia de fantasmas. Pocos autores como Charles Dickens supieron capturar el temblor que provoca lo sobrenatural cuando irrumpe en l...
    Disponibilidad inmediata

    16,00 €

  • FANTASMES. 60 HISTÒRIES ESPECTRALS
    FANTASMES. 60 HISTÒRIES ESPECTRALS
    GALAND, ALEXANDRE
    Els relats sobre aparicions han captivat la humanitat des de temps immemorials. FANTASMES. 60 HISTÒRIES ESPECTRALS és un àlbum de coneixement amb il·lustracions fabuloses des d'un enfocament científic i històric. Històries reals sobre els seus orígens i els protagonistes més destacats. Per saber-ho tot sobre els éssers espectrals. Un llibre de gran format ple d'il·lustracio...
    Disponibilidad inmediata

    24,00 €

  • PUNTO CERO
    PUNTO CERO
    MATSUMOTO, SEICHO
    Una nueva novela de Matsumoto protagonizada por primera vez por una investigadora. Un caso que reabre las cicatrices del pasado de la sociedad nipona. En Tokio a finales de los cincuenta, Teiko Itane, una joven de veintiséis años, acepta casarse con Kenichi Uhara, un ejecutivo diez años mayor al que ha conocido a través de un casamentero. Tras una breve luna de miel, Kenichi de...
    Disponibilidad inmediata

    21,95 €

  • SER JUDÍO DESPUÉS DE LA DESTRUCCIÓN DE GAZA.
    SER JUDÍO DESPUÉS DE LA DESTRUCCIÓN DE GAZA.
    BEINART, PETER
    Según Peter Beinart, hay una narrativa que domina la vida comunitaria judía: la de la persecución y el victimismo. Es algo que borra gran parte de los matices de la tradición religiosa judía y distorsiona nuestra comprensión de Israel y Palestina. Tras Gaza, donde se han utilizado los textos, la historia y el idioma judíos para justificar el genocidio y la hambruna, Beinart sos...
    Disponibilidad inmediata

    17,50 €

  • MARE TE UNA MALALTIA INVISIBLE, PERO JO LA VEIG!, LA
    MARE TE UNA MALALTIA INVISIBLE, PERO JO LA VEIG!, LA
    PELLEGRINI, TAMARA
    Hi ha dolors invisibles que pesen com a lloses Com li passa a mamà amb la Croni, la seva malaltia invisible. Jo soc l'única que la veu. Intento espantar-la per tots els mitjans perquè la deixi en pau. Però al final he comprès que el que haig de fer és una altra cosa. Acompanya'm i t'ho ensenyo. Poètic àlbum que presenta amb calidesa i humanitat la relació entre una nena i la se...
    Disponibilidad inmediata

    16,00 €

  • CONTES CURTS PER APRENDRE A LLEGIR
    CONTES CURTS PER APRENDRE A LLEGIR
    DONAT, MARC
    Aquest és un llibre de contes curts pensat per afavorir la lectura autònoma dels infants que comencen a llegir. Cada doble pàgina presenta el text d'una manera breu i escrit en dues modalitats de lletra: de pal i lligada. Al final de cada conte hi trobareu la versió explicada d'una manera més detallada. La recopilació dels contes i faules és: La llebre i la tortuga, La guineu i...
    Disponibilidad inmediata

    17,95 €

Otros libros del autor

  • RANXOS I XEFLES
    RANXOS I XEFLES
    FÀBREGA I COLOM, JAUME
    Quite a few books are published on the cuisine of fish on the Costa Brava. But they almost always talk either about the cuisine of the restaurants or about their authors. What the fishermen say has rarely been heard. But these, logically, are the ones who know more about fish and how to cook it. In fact, they have taught the great chefs. This book, precisely, starts from conver...
    Disponibilidad inmediata

    18,00 €

  • LA RATAFIA:LICORS D´HERBES DELS PAISOS CATALANS
    LA RATAFIA:LICORS D´HERBES DELS PAISOS CATALANS
    FABREGA I COLOM, JAUME
    No disponible, consultenos

    26,50 €

  • LES TRUITES DE LA IAIA DE CAN ROCA D'ESPONELLÀ
    LES TRUITES DE LA IAIA DE CAN ROCA D'ESPONELLÀ
    FÀBREGA I COLOM, JAUME
    No disponible, consultenos

    15,00 €

  • LA CUINA ANTIGA
    LA CUINA ANTIGA
    FÀBREGA I COLOM, JAUME
    Aquest llibre obre les portes al fascinant món de la cuina antiga: des de les preparacions dels nostres avantpassats més remots del Paleolític, passant per la cuina d'olles i cassoles del Neolític, la robusta alimentació dels ibers i la delicada cuina grega, fins a arribar a la sofisticada gastronomia romana. Receptes explicades pas a pas, fàcils i sempre delicioses, amb adapta...
    No disponible, consultenos

    20,00 €

  • LA CUINA DEL PAÍS DELS CÀTARS
    LA CUINA DEL PAÍS DELS CÀTARS
    FÀBREGA I COLOM, JAUME
    Heus aquí, per primera vegada, un llibre sobre la cuina del país dels càtars. I no solament sobre la cuina, sinó també sobre el catarisme, el país --Occitània--, la seva història i la seva cultura. S'hi aplega la cuina de tots els països occitans --del Llenguadoc a Provença, d'Alvèrnia al Llemosí, de la Vall d'Aran a Gascunya--, basada alhora en els ingredients més simples però...
    No disponible, consultenos

    18,00 €