0
LA PAELLA PEL MANEC

LA PAELLA PEL MANEC

MORE SALVADOR

17,00 €
IVA inclós
Descatalogat
Editorial:
LA MAGRANA
Any d'edició:
2004
Matèria
llibres de cuina
ISBN:
978-84-7871-226-7
Pàgines:
224
Col·lecció:
ESPARVER
17,00 €
IVA inclós
Descatalogat
Afegir a favorits

Aquest inusual libre de cuina recull els conceptes bàsics per començar a anar al mercat i menjar bé, encara que no sàpigues ni fer un ou ferrat. Per als qui no tinguin ni idea de com s'elaboren els plats més senzills, l'autor ha triat una sèrie de receptes fàcils perquè puguin espavilar-se sense necessitat de tenir trastos sofisticats o ingredients difícils de trobar. Per conservar la salut no hi ha altre remei que aprendre a cuinar o, si més no, convèncer algú perquè ho faci per tu. Però, per estalviar-se temps i diners, l'autor t'aconsella que valoris la possibilitat de començar a preparar els teus propis plats. Amb aquest llibre no et costarà gens.

Articles relacionats

  • COCINA PARA CRECER
    COCINA PARA CRECER
    ORGILLÉS, RAQUEL
    El libro de recetas y alimentación que todas las familias necesitan: cocinar para grandes y pequeños nunca había sido tan sencillo. Raquel Orgillés se convirtió en madre soltera hace cuatro años. Desde entonces, comparte con su comunidad la experiencia de su cocina para que, con muchos o pocos en casa, la alimentación de la familia sea siempre algo sencillo y enriquecedor. En e...
    Disponibilitat inmediata

    19,90 €

  • PAN GALLEGO
    PAN GALLEGO
    LAVANDEIRA, EDU
    Los gallegos efectivamente somos en ocasiones reservados, humildes y no muy dados a presumir de nada. Hasta que toca hablar de pan. Ahí no hay reservas ni miramientos.Los gallegos no tenemos problemas en dividir el pan en dos categorías: lo que es pan y lo que no. Entre el segundo grupo se encuentra todo aquel pan que no sea gallego. "Eso no es pan ni es nada" es una frase que ...
    Disponibilitat inmediata

    22,95 €

  • ¡QUEMO!
    ¡QUEMO!
    NICOLAU, MARIA
    Las memorias de una cocinera que transita, como la cocina española en los últimos años, del mesón al restaurante de vanguardia. Esta es la historia de una joven que deja la facultad para entrar en una escuela de cocina al mismo tiempo que en España se desata la revolución gastronómica del siglo. El salto que hace la propia protagonista desde la fonda hasta la cocina de vanguard...
    Disponibilitat inmediata

    23,90 €

  • CREMO!
    CREMO!
    NICOLAU, MARIA
    CREMO! La nova revolució de Maria Nicolau. Columna publica Cremo!, el nou llibre de Maria Nicolau. Reflexionsgastronòmiques de la cuinera més revolucionària dels últims anys.El fenomen que ha revolucionat la gastronomia. «Cremo!» és el crit d'alerta que s'etziba a les cuines professionals quan es carrega una olla que pesa o una paella amb oli roent quan passem pel costat d'un c...
    Disponibilitat inmediata

    23,90 €

  • PASTELERÍA JAPONESA
    PASTELERÍA JAPONESA
    KIÉ, LAURE
    Prepara los mejores dulces japoneses en casa y disfruta de los sabores de la pastelería nipona moderna y tradicional. La repostería es a menudo la gran desconocida de la gastronomía nipona. Sin embargo, en la actualidad, numerosos chefs reinterpretan las recetas ancestrales con una mezcla de originalidad y tradición de la que ha surgido una nueva pastelería japonesa variada, re...
    Disponibilitat inmediata

    19,95 €

  • CUINES
    CUINES
    RIBAS BELTRAN, MARC / CARAMÉS NÚÑEZ, GESSAMÍ / PARÍS MASIP, ARNAU
    Marc Ribes i tot lÆequip del Cuines ens presenten un llibre pràctic i original per treure el màxim profit de les nostres cuines. Un recorregut que comença al mercat o a les botigues, segueix en la forma com organitzem i desem els productes i culmina amb totes les elaboracions que ens proposa aquest manual. El llibre oficial del programa combina divulgació i pràctica, remarcant ...
    Disponibilitat inmediata

    24,95 €

Altres llibres de l'autor

  • UN REGALO PARA EL PADRE
    UN REGALO PARA EL PADRE
    MORE SALVADOR
    «Escribí este libro durante los nueve meses de gestación de mi primera hija. Acompañé a mi mujer a las diferentes ecografías y recogimos juntos los análisis. Al llegar las contracciones conduje hasta el hospital y aguanté su mano en la sala de parto. Durante toda esta etapa di mi apoyo moral a la madre en todo momento. Sin embargo, a mí nadie me preguntó cómo me encontraba, nin...
    No disponible, consulti'ns

    14,00 €

  • CUINA DEL RAVAL
    CUINA DEL RAVAL
    MORE SALVADOR
    Receptes senzilles amb ingredients fàcils de trobar per digerir més bé la globalització. La cuina del Raval és un passeig gastronòmic pel barri xinès de Barcelona. Més de cent receptes que van des de la cuina africana, sud-americana, filipina, àrab o asiàtica, fins al plat combinat i les tapes. Un receptari elemental per començar a elaborar amb èxit plats exòticsi tradicionals ...
    Descatalogat

    13,00 €