- Editorial:
- UNIVERSITAT BARCELONA
- Any d'edició:
- 2013
- Matèria
- llibres de cuina
- ISBN:
- 978-84-475-3694-8
- Pàgines:
- 144
CIENCIA I XOCOLATA
DIVERSOS
La xocolata és un dels aliments que més passions desperta. Tant si és negra, amb llet, en pols, desfeta o en qualsevol altra presentació, agrada a gent de totes les edats. En aquest llibre el lector coneixerà la història daquest aliment, el procés delaboració i les característiques nutritives del producte, així com moltes altres anècdotes curioses. ..Ciència i xocolata ofereix al lector una visió molt completa del món de la xocolata i daltres derivats del cacau, estudiant-ne tant els aspectes científics i industrials com els que tenen a veure amb la seva història i amb les aplicacions quotidianes en làmbit culinari i domèstic. En un to amè, endolcit amb curiositats i anècdotes llamineres, aquest llibre descobreix tots els secrets dun dels aliments més apreciats a casa nostra.