0
CIENCIA I XOCOLATA

CIENCIA I XOCOLATA

DIVERSOS

18,00 €
IVA inclós
No disponible, consulti'ns
Editorial:
UNIVERSITAT BARCELONA
Any d'edició:
2013
Matèria
llibres de cuina
ISBN:
978-84-475-3694-8
Pàgines:
144
18,00 €
IVA inclós
No disponible, consulti'ns
Afegir a favorits

La xocolata és un dels aliments que més passions desperta. Tant si és negra, amb llet, en pols, desfeta o en qualsevol altra presentació, agrada a gent de totes les edats. En aquest llibre el lector coneixerà la història d’aquest aliment, el procés d’elaboració i les característiques nutritives del producte, així com moltes altres anècdotes curioses. ..Ciència i xocolata ofereix al lector una visió molt completa del món de la xocolata i d’altres derivats del cacau, estudiant-ne tant els aspectes científics i industrials com els que tenen a veure amb la seva història i amb les aplicacions quotidianes en l’àmbit culinari i domèstic. En un to amè, endolcit amb curiositats i anècdotes llamineres, aquest llibre descobreix tots els secrets d’un dels aliments més apreciats a casa nostra.

Articles relacionats

  • COCINA PARA CRECER
    COCINA PARA CRECER
    ORGILLÉS, RAQUEL
    El libro de recetas y alimentación que todas las familias necesitan: cocinar para grandes y pequeños nunca había sido tan sencillo. Raquel Orgillés se convirtió en madre soltera hace cuatro años. Desde entonces, comparte con su comunidad la experiencia de su cocina para que, con muchos o pocos en casa, la alimentación de la familia sea siempre algo sencillo y enriquecedor. En e...
    Disponibilitat inmediata

    19,90 €

  • CREMO!
    CREMO!
    NICOLAU, MARIA
    CREMO! La nova revolució de Maria Nicolau. Columna publica Cremo!, el nou llibre de Maria Nicolau. Reflexionsgastronòmiques de la cuinera més revolucionària dels últims anys.El fenomen que ha revolucionat la gastronomia. «Cremo!» és el crit d'alerta que s'etziba a les cuines professionals quan es carrega una olla que pesa o una paella amb oli roent quan passem pel costat d'un c...
    Disponibilitat inmediata

    23,90 €

  • ¡QUEMO!
    ¡QUEMO!
    NICOLAU, MARIA
    Las memorias de una cocinera que transita, como la cocina española en los últimos años, del mesón al restaurante de vanguardia. Esta es la historia de una joven que deja la facultad para entrar en una escuela de cocina al mismo tiempo que en España se desata la revolución gastronómica del siglo. El salto que hace la propia protagonista desde la fonda hasta la cocina de vanguard...
    Disponibilitat inmediata

    23,90 €

  • PICAR Y DISFRUTAR
    PICAR Y DISFRUTAR
    ENRÍQUEZ, ELENA
    Recetas deliciosas y sin azúcares refinados para convertir nuestro desayuno, tentempié o picoteo en momentos especiales de los que disfrutar en el día a día.Muchos picamos algo para mantenernos con energía a lo largo del día, y las recetas que propone Elena en este libro se convertirán en el aliado perfecto contra la tentación de los ultraprocesados. Desde bowls, granolas y tos...
    Disponibilitat inmediata

    19,95 €

  • CUINES
    CUINES
    RIBAS BELTRAN, MARC / CARAMÉS NÚÑEZ, GESSAMÍ / PARÍS MASIP, ARNAU
    Marc Ribes i tot lÆequip del Cuines ens presenten un llibre pràctic i original per treure el màxim profit de les nostres cuines. Un recorregut que comença al mercat o a les botigues, segueix en la forma com organitzem i desem els productes i culmina amb totes les elaboracions que ens proposa aquest manual. El llibre oficial del programa combina divulgació i pràctica, remarcant ...
    Disponibilitat inmediata

    24,95 €

  • PASTELERÍA JAPONESA
    PASTELERÍA JAPONESA
    KIÉ, LAURE
    Prepara los mejores dulces japoneses en casa y disfruta de los sabores de la pastelería nipona moderna y tradicional. La repostería es a menudo la gran desconocida de la gastronomía nipona. Sin embargo, en la actualidad, numerosos chefs reinterpretan las recetas ancestrales con una mezcla de originalidad y tradición de la que ha surgido una nueva pastelería japonesa variada, re...
    Disponibilitat inmediata

    19,95 €

Altres llibres de l'autor

  • ANTOLOGÍA DE POESÍA ESPAÑOLA
    ANTOLOGÍA DE POESÍA ESPAÑOLA
    DIVERSOS
    Esta antología recoge una selección esencial de poemas de la literatura española para los estudiantes de Bachillerato. La antología hace un recorrido por la historia de la literatura española desde las jarchas hasta los autores del siglo XX, como José Ángel Valente o Jaime Gil de Biedma. Todo ello con una completa guía didáctica a cargo de Félix López que incluye la versión mod...
    Disponibilitat inmediata

    12,00 €

  • POLS DE VIDRE
    POLS DE VIDRE
    DIVERSOS
    Disponibilitat inmediata

    10,00 €

  • MINORIES QUE FAN UNA MAJORIA
    MINORIES QUE FAN UNA MAJORIA
    DIVERSOS
    Enciclopèdia publica aquest any el llibre de la Marató de TV3, que se centrarà en aquesta edició en les malalties minoritàries. Com l'any passat, el volum estarà format per textos testimonials de persones que han viscut aquestes malalties d'una manera o altra. A banda, el llibre l'introdueix un especialista, que també en fa l'epíleg. ...
    No disponible, consulti'ns

    10,00 €

  • A PEU PEL PALLARS SOBIRA 13 EXCURSIONS
    A PEU PEL PALLARS SOBIRA 13 EXCURSIONS
    DIVERSOS
    Amb aquesta guia es renova la voluntat d'obrir el Pallars Sobirà a tots aquells caminants curiosos que uneixen al plaer de caminar la satisfació per conèixer els rastres de la hisopria i la cultura sobre el paisatge. ...
    No disponible, consulti'ns

    20,00 €

  • GALERIA EBRENCA
    GALERIA EBRENCA
    DIVERSOS
    No disponible, consulti'ns

    14,00 €

  • SEGUNDA ANTOLOGÍA DE POESÍA ESPAÑOLA
    SEGUNDA ANTOLOGÍA DE POESÍA ESPAÑOLA
    DIVERSOS
    La Segunda antología de poesía española es una nueva versión, debidamente actualizada, de la Antología de poesía española que publicó la Galera en 2009. Esta antología recoge igualmente una selección esencial de poemas de la literatura española para los estudiantes de Bachillerato y presenta un recorrido por la historia de la poesía española desde las jarchas hasta los autores ...
    No disponible, consulti'ns

    11,95 €