0
CENT PLATS AMB FRUITA

CENT PLATS AMB FRUITA

LLADONOSA I GIRÓ, JOSEP

11,00 €
IVA inclós
No disponible, consulti'ns
Editorial:
PAGES EDITOR
Any d'edició:
2006
Matèria
llibres de cuina
ISBN:
978-84-9779-382-7
Pàgines:
156
11,00 €
IVA inclós
No disponible, consulti'ns
Afegir a favorits

El xef, Josep Lladonosa i Giró parla com a cuiner experimentat, de pomes, préssecs, peres, cireres, maduixes, prunes?Recorda de quina manera els cuiners medievals els utilitzaven als fogons, i alhora en dóna la recepta exacta. A més, prepara un centenar de plats ?primers, segons i postres- on la fruita hi té un paper decisiu. Algunes són receptes sorgides de la tradició culinària popular, altres pertanyen a l?escola més refinada de la cuina internacional i un tercer bloc neix del geni pràctic i reconegut d?un dels millors cuiners del nostre país.

Articles relacionats

  • COCINA PARA CRECER
    COCINA PARA CRECER
    ORGILLÉS, RAQUEL
    El libro de recetas y alimentación que todas las familias necesitan: cocinar para grandes y pequeños nunca había sido tan sencillo. Raquel Orgillés se convirtió en madre soltera hace cuatro años. Desde entonces, comparte con su comunidad la experiencia de su cocina para que, con muchos o pocos en casa, la alimentación de la familia sea siempre algo sencillo y enriquecedor. En e...
    Disponibilitat inmediata

    19,90 €

  • CREMO!
    CREMO!
    NICOLAU, MARIA
    CREMO! La nova revolució de Maria Nicolau. Columna publica Cremo!, el nou llibre de Maria Nicolau. Reflexionsgastronòmiques de la cuinera més revolucionària dels últims anys.El fenomen que ha revolucionat la gastronomia. «Cremo!» és el crit d'alerta que s'etziba a les cuines professionals quan es carrega una olla que pesa o una paella amb oli roent quan passem pel costat d'un c...
    Disponibilitat inmediata

    23,90 €

  • ¡QUEMO!
    ¡QUEMO!
    NICOLAU, MARIA
    Las memorias de una cocinera que transita, como la cocina española en los últimos años, del mesón al restaurante de vanguardia. Esta es la historia de una joven que deja la facultad para entrar en una escuela de cocina al mismo tiempo que en España se desata la revolución gastronómica del siglo. El salto que hace la propia protagonista desde la fonda hasta la cocina de vanguard...
    Disponibilitat inmediata

    23,90 €

  • PASTELERÍA JAPONESA
    PASTELERÍA JAPONESA
    KIÉ, LAURE
    Prepara los mejores dulces japoneses en casa y disfruta de los sabores de la pastelería nipona moderna y tradicional. La repostería es a menudo la gran desconocida de la gastronomía nipona. Sin embargo, en la actualidad, numerosos chefs reinterpretan las recetas ancestrales con una mezcla de originalidad y tradición de la que ha surgido una nueva pastelería japonesa variada, re...
    Disponibilitat inmediata

    19,95 €

  • PICAR Y DISFRUTAR
    PICAR Y DISFRUTAR
    ENRÍQUEZ, ELENA
    Recetas deliciosas y sin azúcares refinados para convertir nuestro desayuno, tentempié o picoteo en momentos especiales de los que disfrutar en el día a día.Muchos picamos algo para mantenernos con energía a lo largo del día, y las recetas que propone Elena en este libro se convertirán en el aliado perfecto contra la tentación de los ultraprocesados. Desde bowls, granolas y tos...
    Disponibilitat inmediata

    19,95 €

  • CUINES
    CUINES
    RIBAS BELTRAN, MARC / CARAMÉS NÚÑEZ, GESSAMÍ / PARÍS MASIP, ARNAU
    Marc Ribes i tot lÆequip del Cuines ens presenten un llibre pràctic i original per treure el màxim profit de les nostres cuines. Un recorregut que comença al mercat o a les botigues, segueix en la forma com organitzem i desem els productes i culmina amb totes les elaboracions que ens proposa aquest manual. El llibre oficial del programa combina divulgació i pràctica, remarcant ...
    Disponibilitat inmediata

    24,95 €

Altres llibres de l'autor

  • LA CUINA CATALANA
    LA CUINA CATALANA
    LLADONOSA I GIRÓ, JOSEP
    Un recull exhaustiu dels millors plats de la cuina catalana Josep Lladonosa explica amb detall i meticulositat els seus trucs per preparar els productes de temporada i per redescobrir plats de sempre, com ara l#ànec amb peres, els rovellons a la brasa amb all i julivert, l'arròs a la cassola, el bacallà amb mongetes o els musclos amb salsa marinera. Organitzat en 14 capítols...
    Disponibilitat inmediata

    24,90 €

  • CUINA ECOLOGICA, LA
    CUINA ECOLOGICA, LA
    LLADONOSA I GIRO, JOSEP
    Les fruites, verdures i hortalisses combinades amb la carn i el peix sense cap tractament químic són els ingredients bàsics de la cuina ecològica. En l'època de la globalització i el menjar ràpid, Josep Lladonosa creu que és un bon moment per tornar a les essències d'aquella cuina tradicional. El prestigiós cuiner proposa més de noranta receptes variades que tenen com a comú de...
    No disponible, consulti'ns

    14,00 €

  • EL GRAN LLIBRE DE LA FRUITA DOLÇA
    EL GRAN LLIBRE DE LA FRUITA DOLÇA
    LLADONOSA I GIRÓ, JOSEP
    Presentar un panorama de la nostra fruita dolça i, alhora, explicar quin ús se'n pot fer a la cuina. Aquests són els dos objectius de El gran llibre de la fruita dolça que el xef Josep Lladonosa i Giró ens ofereix al llarg d'aquestes pàgines. Parla, com a cuiner experimentat, de pomes, préssecs, peres, cireres, maduixes, prunes...Recorda de quina manera els cuiners medievals el...
    No disponible, consulti'ns

    30,00 €