0
PA AMB TOMÀQUET

PA AMB TOMÀQUET

LES RECEPTES MÉS SENZILLES I SABOROSES DE LA MEDITERRÀNIA

FÀBREGA COLOM, JAUME

13,90 €
IVA inclós
No disponible, consulti'ns
Editorial:
COSSETANIA EDICIONS
Any d'edició:
2002
ISBN:
978-84-95684-78-3
Pàgines:
208
Col·lecció:
VARIS
13,90 €
IVA inclós
No disponible, consulti'ns
Afegir a favorits

Aquest és el llibre del pa amb tomàquet, aquest menjar tan característic dels Països Catalans i que, es pot dir, agrada a tothom. Però hi trobareu molt més: tota mena d'esmorzars, berenars i àpats lleugers (llesques de pa, entrepans i plats molt fàcils de fer -fins i tot per als nens, els joves i els estudiants-, que tenen com a ingredient principal el pa). Al mateix temps, fem un suggestiu viatge a través de tota la Mediterrània, terra de pa, d'oli i de vi. I de tomàquet, un ingredient que ha esdevingut potser el més característic d'aquesta cuina.

Articles relacionats

  • CONSCIÈNCIA O COL·LAPSE
    CONSCIÈNCIA O COL·LAPSE
    PIGEM, JORDI
    Avui el món corre acceleradament no se sap cap a on, mentre la propaganda i les dades fora de context enterboleixen la nostra visió dels fets. ¿No és com si el món estigués sota un encanteri? ¿Cap a on hem de girar-nos per trobar orientació? Amb el seu estil fluid i intens, Jordi Pigem obre vies de sortida a través d'un ample horitzó que abraça des de la neurociència i la psiqu...
    Disponibilitat inmediata

    19,50 €

  • OCASO Y FASCINACIÓN
    OCASO Y FASCINACIÓN
    BALTASAR, EVA
    Vuelve Eva Baltasar, autora finalista del Booker Internacional, con una novela deslumbrante. «El estilo de Baltasar es impecable».El País «Exquisita, oscura y poco convencional».Fernanda Melchor Mantenerse a flote se ha convertido en tu única aspiración. Tienes un trabajo precario, una habitación realquilada y un título que acredita que eres de las que no pueden caer. Pero cae...
    Disponibilitat inmediata

    18,90 €

  • POLILLA
    POLILLA
    MUÑOZ, ALBA
    El debut llamado a ser uno de los descubrimientos del año. Una historia real de amor, familia, deseo y violencia. «Supe del germen de Polillahace años. Cada minuto de espera mereció la pena. Lo devoré en una noche».Sabina Urraca «La libertad de las mujeres es escurridiza. Siempre se oculta donde no la esperas». Esta es la historia de una búsqueda que empieza hace quince años, c...
    Disponibilitat inmediata

    19,90 €

  • EL FINAL DE TODO ESTO
    EL FINAL DE TODO ESTO
    FALLARÁS, CRISTINA
    Esta novela es una profecía que ya se está cumpliendo: todo parecido con la realidad no es casualidad, es la confirmación. Vuelve una de las pensadoras más certeras del panorama español. Todo empezó en los años veinte del siglo XXI. «La historia que voy a contar es nuestra parte de la historia, nuestra contribución al final de un mundo. La madre de Caperucita que cada una esc...
    Disponibilitat inmediata

    22,90 €

  • BLACKWATER VI. PLUJA
    BLACKWATER VI. PLUJA
    MCDOWELL, MICHAEL
    Descobreix el sisè i darrer volum de la saga Blackwater. Una saga matriarcal. Dones poderoses que lluiten pel poder durant generacions. Una atmosfera única per a una lectura addictiva. Un retrat realista amb tocs sobrenaturals. Escriptura magistral i visual en un ambiciós projecte entre el pulp i l'HBO. «Michael McDowell: el meu amic, el meu mestre. Fascinant, aterrador, simpl...
    Disponibilitat inmediata

    9,90 €

  • FITÒPOLIS, LA CIUTAT VIVA- CAT
    FITÒPOLIS, LA CIUTAT VIVA- CAT
    MANCUSO, STEFANO
    En poques dècades, la humanitat ha experimentat una revolució en els hàbits ancestrals. Sense que ens n'adonem, la nostra espècie ha passat d'habitar cada racó de la Terra, immersa en la natura, a viure en una part veritablement ínfima de les terres emergides del planeta: la ciutat. Una revolución només comparable a la transició de caçadors-recol·lectors a agricultors que es va...
    Disponibilitat inmediata

    18,00 €

Altres llibres de l'autor

  • 100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA
    100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA
    FÀBREGA COLOM, JAUME
    5A EDICIÓ La cuina catalana -repetidament, a través de Ferran Adrià i Joan Roca- ha estat declarada la primera del món. En aquest llibre, a manera de "cànon", hi descobrirem quins són els plats indispensables d'aquesta cuina, els que han inspirat els grans cuiners, que formen de la nostra memòria palatal històrica i de la nostra vida, i fins i tot alguns dels que cuinen els gr...
    Disponibilitat inmediata

    15,20 €

  • 100 REFRANYS SOBRE EL MENJAR I EL BEURE
    100 REFRANYS SOBRE EL MENJAR I EL BEURE
    FÀBREGA COLOM, JAUME
    L'ORIGEN DELS REFRANYS SOBRE ALIMENTACIÓ MÉS POPULARS AMB UNA RECEPTA CATALANA A CADA CAPÍTOL El refrany és una frase sentenciosa que solem utilitzar en la nostra vida diària per descriure situacions, puntuar converses, etcètera. Els refranys són d'autoria anònima, ja que pertanyen al cabal de la saviesa popular. En aquest llibre, podreu fruir d'unes receptes al·lusives, que r...
    No disponible, consulti'ns

    16,50 €

  • CAP I POTA
    CAP I POTA
    FÀBREGA COLOM, JAUME
    Hi ha gent que té prejudicis cap a la cuina dels menuts, cosa que no es dona en altres cultures gastronòmiques com la francesa, que els ha incorporat a l'alta cuina. El foie-gras, els ris o lletons, el moll de l'os, el cervell o el fetge són exquisideses que els grans cuiners i cuineres incorporen als seus plats. Però els menuts també formen part, arreu del món, d'una cuina pop...
    No disponible, consulti'ns

    15,50 €

  • LA CUINA DE LA COSTA BRAVA I EL PIRINEU DE GIRONA
    LA CUINA DE LA COSTA BRAVA I EL PIRINEU DE GIRONA
    FÀBREGA COLOM, JAUME
    La Costa Brava i el Pirineu de Girona han donat nombrosos genis en gairebé tots els àmbits de la cultura universal. I la gastronomia no n'ha estat cap excepció gràcies a noms com els germans Roca, Fina Puigdevall, Josep Mercader o, per adopció, Ferran Adrià. Però aquesta cuina gironina pertany també a les mestresses de casa i als restauradors anònims, i als pagesos i als pescad...
    No disponible, consulti'ns

    26,50 €

  • LA CUINA MODERNISTA
    LA CUINA MODERNISTA
    FÀBREGA COLOM, JAUME
    En aquest llibre, l'historiador Jaume Fàbrega ens explica què menjaven i què bevien en aquella època tant els menestrals i els obrers com els burgesos o els indians més adinerats, què es podia comprar a les botigues de quieviures, i quins menús oferien les fondes i els restaurants més luxosos del moment. I a la segona part del volum trobareu una exhaustiva recopilació de les re...
    No disponible, consulti'ns

    22,00 €

  • EL GRAN LLIBRE DE LA CUINA DE LES ÀVIES
    EL GRAN LLIBRE DE LA CUINA DE LES ÀVIES
    FÀBREGA COLOM, JAUME
    Teniu a les mans el gran llibre de referència de la cuina catalana i mediterrània, fruit de molts anys derecerca. No solament és el manual més complet que hi ha al mercat, sinó també l?únic que comprèn tots els ingredients,totes les receptes, tots els territoris i comarques, totes les tècniques i com tractar, tallar, coure i conèixer elsdiversos productes. Totes les receptes es...
    Descatalogat

    30,00 €