0
MILLORS RECEPTES DE THERMOMIX

MILLORS RECEPTES DE THERMOMIX

LA CUINA QUE ES FA SOLA

CARNICERO, MARTA

22,85 €
IVA inclós
No disponible, consulti'ns
Editorial:
COLUMNA
Any d'edició:
2008
Matèria
llibres de cuina
ISBN:
978-84-664-0864-6
Pàgines:
302
Col·lecció:
VARIAS
22,85 €
IVA inclós
No disponible, consulti'ns
Afegir a favorits

L'arribada del Thermomix a les cuines de tot el món ha significat tota una revolució dins el món dels fogons i aquest aparell s'ha convertit en una eina imprescindible per a molts.Inventat ara fa trenta anys, el Thermomix és un robot que, a més de picar, trossejar, triturar, batre, emulsionar, amassar i quallar, permet cuinar-hi plats sans i apetitosos en poc temps i, el que és més important, gairebé sense moure ni un dit.Marta Carnicero ens ofereix en aquest llibre un recull de receptes pràctiques per a totes les ocasions explicades pas a pas, a més d'un seguit de consells i trucs molt pràctics que us ajudaran a cuinar amb comoditat i rapidesa.Com afirma l'autora a la introducció: «Qui coneix el Thermomix ja no en pot prescindir». Gràcies a les seves receptes podràs treure el màxim profit al teu Thermomix i solucionar en poc temps àpats per a moltes persones, per a celebracions improvisades, buffets i pica-piques, tots amb resultats espectaculars. 

Articles relacionats

  • POSTRES PARA IMPRESIONAR
    POSTRES PARA IMPRESIONAR
    TERESA NADAL @COCINANDOCONTJ
    El libro perfecto para impresionar con repostería casera sin complicarte la vida: recetas fáciles, deliciosas y simplemente infalibles.Las espectaculares recetas de Teresa Nadal (@cocinandocontj) para triunfar con cada postre. Descubre 100 recetas de elaboración sencilla y con un resultado que parece sacado de una pastelería: tartas clásicas como la Sacher, la Selva Negra o la ...
    Disponibilitat inmediata

    19,95 €

  • BROWNIES, GALETES I ALTRES DELÍCIES
    BROWNIES, GALETES I ALTRES DELÍCIES
    CALCAGNO, ELISA
    UN LLIBRE A TOT COLOR, AMB UNA SETANTENA DE RECEPTES Si només es pogués fer servir una paraula per descriure les receptes d'aquest llibre, aquesta paraula seria _reconfortant_. Es tracta d'un llibre amb receptes molt temptadores i llépoles, d'aquestes que alegren el dia i l'ànima. Receptes que desborden sabor i aroma, que quan les cuines, tota la casa fa olor de llar, i la famí...
    Disponibilitat inmediata

    22,50 €

  • COCINA LENTO Y CUIDA TU MICROBIOTA
    COCINA LENTO Y CUIDA TU MICROBIOTA
    GARCÍA-OREA, MARTA
    Marta García-Orea nos propone una cocina lenta, antiinflamatoria y rica para nuestra microbiota. Este libro te interesa si: . quieres probar recetas nuevas . quieres desinflamarte . te preocupa tu microbiota . quieres saber cómo conservar mejor los alimentos y qué menaje de cocina utilizar En este completísimo libro, Marta nos presenta más de 90 recetas antiinflamatorias, desde...
    Disponibilitat inmediata

    24,90 €

  • ASIA GOURMET
    ASIA GOURMET
    WU, IMPÉRATRICE
    EMPRENDE UN PERIPLO CULINARIO POR ASIA. REPORTAJES con los que descubrirás las culturas culinarias de Asia Oriental. Conoce los productos emblemáticos de cada país, así como sus historias, que con frecuencia trascienden fronteras. Descubre las tradiciones y las costumbres seculares que rigen desde hace miles de años la preparación y el servicio de los platos. Derriba los estere...
    Disponibilitat inmediata

    39,95 €

  • COMPARTIR
    COMPARTIR
    OTTOLENGHI, YOTAM
    Después del éxito arrollador de Simple, vuelve el mejor Ottolenghi con un nuevo gran recetario a todo color. Descubre el arte de compartir mesa y la comida reconfortante al estilo de Ottolenghi Con más de 100 recetas irresistibles, incluidas versiones de clásicos con un toque renovado para los platos de pasta, los asados y las sopas, Compartir está repleto de momentos nostálgic...
    Disponibilitat inmediata

    30,00 €

  • LA CUINA CATALANA DE FA 700 ANYS
    LA CUINA CATALANA DE FA 700 ANYS
    LLADONOSA I GIRÓ, JOSEP
    Gràcies a l’estudi pacient del Llibre de Sent Soví i del Libre del coch, -dos receptaris dels segles XIV i XVI, respectivament, sense els quals no s’entendria la cuina catalana actual-, Josep Lladonosa ens acosta a la nostra cuina primigènia. A partir d’aquells manuscrits, que gairebé no tenien mesures ni pesos, i amb tècniques culinàries poc depurades, Lladonosa reelabora aque...
    Disponibilitat inmediata

    23,00 €

Altres llibres de l'autor

  • EL CIELO SEGUN GOOGLE
    EL CIELO SEGUN GOOGLE
    CARNICERO, MARTA
    La llegada a casa de Naïma, la niña que acaban de adoptar Júlia y Marcel, debía suponer el inicio de una vida familiar plena, pero la nueva situación a la que se enfrenta la pareja hará aflorar una realidad que se empeñaban en ignorar. «Si pensáramos que nos morimos poco a poco, un poquito cada día, procuraríamos centrarnos en lo que nos hace felices. A menudo nos queremos, y h...
    No disponible, consulti'ns

    14,00 €

  • GRANS RECEPTES PER A CUINES PETITES
    GRANS RECEPTES PER A CUINES PETITES
    CARNICERO, MARTA
    Tenir una cuina petita no vol dir que haguem de cuinar poc ni de menjar malament. #s innegable, per#, que hi ha receptes m#s adequades que d'altres: conv# que preparem els plats amb pocs ingredients, de manera senzilla i sense embrutar gaires estris.En aquest llibre trobareu una bona colla de receptes d'aquesta mena. Tamb# hi trobareu algun plat un xic m#s labori#s, perqu# teni...
    Descatalogat

    16,90 €

  • FESTA A LA CUINA
    FESTA A LA CUINA
    CARNICERO, MARTA
    Cuinar és molt divertit i així és com ho hem de comunicar als més petits de la casa. A la cuina, els nens hi aprenen moltes coses, es fan més autònoms, guanyen autoestima, s'atreveixen a tastar nous aliments i, a més, s'entretenen...Festa a la cuina és un complet llibre de receptes a l'estil tradicional dirigit tant als més petits com als nois que ja poden fer els primers passo...
    Descatalogat

    16,90 €

  • DEL CUSCUS AL SUSHI
    DEL CUSCUS AL SUSHI
    CARNICERO, MARTA
    Receptes d?arreu del món per viatjar sense sortir de casaFa uns quants anys, sushi, sashimi, tempura, wasabi eren paraules desconegudes per a molts. Avui, molta gent sap què són i els ha tastat: formen part de la gastronomia japonesa, que està de moda ...
    No disponible, consulti'ns

    23,90 €

  • COCINAR CON LA THERMOMIX
    COCINAR CON LA THERMOMIX
    CARNICERO, MARTA
    Libro de recetas para cocinar con la Thermomix. Incluye desde recetas sanas y ligeras para cada día hasta menús de fiesta, platos de pasta y pizzas, aperitivos y salsas y una gran variedad de postres? ...
    No disponible, consulti'ns

    21,95 €