0
MEMORIES DEL GUST -LA CUINA FAMILIAR AL PLA DE L'ESTANY-

MEMORIES DEL GUST -LA CUINA FAMILIAR AL PLA DE L'ESTANY-

LA CUINA FAMILIAR AL PLA DE L'ESTANY

FABREGA, JAUME

18,00 €
IVA inclós
No disponible, consulti'ns
Editorial:
CCG EDICIONS
Any d'edició:
2004
ISBN:
978-84-95483-56-0
Pàgines:
332
Col·lecció:
VARIAS
18,00 €
IVA inclós
No disponible, consulti'ns
Afegir a favorits

Articles relacionats

  • ASTÉRIX. LAS COSTUMBRES EXPLICADAS
    ASTÉRIX. LAS COSTUMBRES EXPLICADAS
    MOLIN, BERNARD-PIERRE / GOSCINNY, RENÉ
    ¿Qué sabemos de la vida cotidiana de Astérix y de las costumbres de Julio César? ¿Cómo vivían, amaban, se divertían y rezaban en la Galia y en Roma? ¿Cómo eran la sociedad, el trabajo, el sentido de la belleza y de lo sagrado en el año 50 a. C.? En los banquetes, los galos servían más perros que jabalíes. En los tribunales, los romanos eran tan versados en leyes como en retorci...
    Disponibilitat inmediata

    16,50 €

  • CONGRESO DE FUTUROLOGÍA
    CONGRESO DE FUTUROLOGÍA
    LEM, STANISLAW
    Publicada en 1971, Congreso de futurología pertenece al ciclo de relatos protagonizados por Ijon Tichy. En ella Stanislaw Lem hace un magistral retrato de la aspiración al bienestar del hombre contemporáneo sirviéndose de la ironía y del humor. Tras un período de hibernación, Tichy es reanimado en el año 2039 y encuentra un mundo en el que impera la paz y reina un bienestar gen...
    Disponibilitat inmediata

    13,50 €

  • ASTÈRIX. ELS COSTUMS EXPLICATS
    ASTÈRIX. ELS COSTUMS EXPLICATS
    MOLIN, BERNARD-PIERRE / GOSCINNY, RENÉ
    Com vivien, estimaven, es divertien i resaven a la Gàl·lia i a Roma? Com eren la societat, la feina, el sentit de la bellesa i d'allò sagrat l'any 50 aC? Als banquets, els gals servien més gossos que senglars. Em sap greu, Ideafix. Als tribunals, els romans eren tan forts en dret com en males jugades. Em sap greu, Ciceró. Amb l'Astèrix i les obres d'historiadors de veritat, exp...
    Disponibilitat inmediata

    16,50 €

  • LOS MITOS DE CTHULHU
    LOS MITOS DE CTHULHU
    LOVECRAFT, H. P.
    Anticipada por notables precedentes, como Lord Dunsany, Ambrose Bierce, R. W. Chambers, A. Machen o Algernon Blackwood, y enriquecida posteriormente por otros escritores, corresponde sin embargo a Howard Phillips Lovecraft (1890-1937) el papel más importante en la invención de Los mitos de Cthulhu, ciclo de narraciones de horror cósmico ambientadas en mundos primigenios de caos...
    Disponibilitat inmediata

    14,50 €

  • BLACKWATER VI. PLUJA
    BLACKWATER VI. PLUJA
    MCDOWELL, MICHAEL
    Descobreix el sisè i darrer volum de la saga Blackwater. Una saga matriarcal. Dones poderoses que lluiten pel poder durant generacions. Una atmosfera única per a una lectura addictiva. Un retrat realista amb tocs sobrenaturals. Escriptura magistral i visual en un ambiciós projecte entre el pulp i l'HBO. «Michael McDowell: el meu amic, el meu mestre. Fascinant, aterrador, simpl...
    Disponibilitat inmediata

    9,90 €

  • EL FINAL DE TODO ESTO
    EL FINAL DE TODO ESTO
    FALLARÁS, CRISTINA
    Esta novela es una profecía que ya se está cumpliendo: todo parecido con la realidad no es casualidad, es la confirmación. Vuelve una de las pensadoras más certeras del panorama español. Todo empezó en los años veinte del siglo XXI. «La historia que voy a contar es nuestra parte de la historia, nuestra contribución al final de un mundo. La madre de Caperucita que cada una esc...
    Disponibilitat inmediata

    22,90 €

Altres llibres de l'autor

  • RATAFIES
    RATAFIES
    FÀBREGA, JAUME
    Aquest llibre de receptes ens ensenya a fer licors a casa --ratafies, licors d'herbes, d'espècies i de fruites-- per convertir-nos en veritables experts. Les receptes hi són explicades pas a pas, amb tots els ingredients. Pertanyen al repertori popular d'arreu de les terres de parla catalana i de tot el món, amb la qual cosa farem també un viatge fascinant al gust de cada terri...
    Disponibilitat inmediata

    7,50 €

  • EL BACALLÀ. RECEPTES. CONSELLS I HISTÒRIA
    EL BACALLÀ. RECEPTES. CONSELLS I HISTÒRIA
    FABREGA, JAUME
    Del bacalla se nÕha aprofitat tot. ?s, sens dubte, el peix m?s apreciat a la cuina catalana, malgrat que no ?s un peix autocton. En aquest llibre hi trobareu un munt de receptes exquisides, molt ben explicades i documentades, pas a pas, dels Pa?sos Catalans, al costat de les que ens han proporcionat els portuguesos i els bascos i dÕaltres pa?sos del m?n on es menja el bacalla. ...
    No disponible, consulti'ns

    16,00 €

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    A tot el mon sÕutilitza el morter per a picar, moldre o barrejar coses, pero queda clar que nomes a Catalunya la picada sÕha ordenat, sÕha normalitzat i avui es una marca identitaria de la nostra cuina. La picada es mes que un conjunt dÕelements o aliments picats amb la funcio de donar un plegat de matisos a un plat. Es com un petit univers que fa modificar el darrer gust i/o t...
    No disponible, consulti'ns

    16,00 €

  • CUINA MARINERA DE LA COSTA BRAVA, LA
    CUINA MARINERA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FÀBREGA, JAUME
    La cuina dels pescadors de la Costa Brava es, sens dubte, la mes variada i refinada de totes les costes dels Pa?sos Catalans i, fins i tot, de la Mediterrania. Han estat i son uns grans cuiners, que ensenyen xefs com Joan Roca o Ferra Adria. La seva es encara una cuina viva, que es transmet oralment i que evoluciona. Alguns dels plats dels pescadors han esdevingut dels mes emb...
    No disponible, consulti'ns

    16,00 €

  • TOTES LES SOPES
    TOTES LES SOPES
    FABREGA, JAUME
    La sopa, probablement, és l'aliment cuinat més antic de la Humanitat. El seu origen és al Neolític, quan amb el descobriment de la ceràmica les dones comencen a cuinar de manera diferent. El recipient que anomenem olla i el seu contingut, per tant, existeixen al llarg de la història i en totes les cultures. Forma part de la cuina familiar per excel·lència, la quinta essència de...
    No disponible, consulti'ns

    12,50 €

  • LLIBRE DE LA RATAFIA, EL -NOVA EDICIO-
    LLIBRE DE LA RATAFIA, EL -NOVA EDICIO-
    FÀBREGA, JAUME
    Aquest llibre ens ensenya els orígens, la història i l'elaboració de la ratafia i altres licors, a partir d'una documentació exhaustiva referent tant als Països Catalans com arreu. És, a més, un excel·lent manual per conèixer les herbes, les espècies i les fruites útils per fer licors, així com per a altres usos culinaris. Jaume Fàbrega, el més prestigiós escriptor gastronòmic ...
    No disponible, consulti'ns

    12,40 €