0
MEMORIES DEL GUST -LA CUINA FAMILIAR AL PLA DE L'ESTANY-

MEMORIES DEL GUST -LA CUINA FAMILIAR AL PLA DE L'ESTANY-

LA CUINA FAMILIAR AL PLA DE L'ESTANY

FABREGA, JAUME

18,00 €
IVA incluido
No disponible, consultenos
Editorial:
CCG EDICIONS
Año de edición:
2004
ISBN:
978-84-95483-56-0
Páginas:
332
Colección:
VARIAS
18,00 €
IVA incluido
No disponible, consultenos
Añadir a favoritos

Artículos relacionados

  • PARA LEER AL ANOCHECER (N.ED.)
    PARA LEER AL ANOCHECER (N.ED.)
    DICKENS, CHARLES
    Niebla. Campanas a lo lejos. Un reloj marca la medianoche. En un salón victoriano, iluminado por el fuego de la chimenea y el destello tenue de las lámparas de gas, alguien carraspea, toma un sorbo de oporto y comienza a contar una historia. Una historia de fantasmas. Pocos autores como Charles Dickens supieron capturar el temblor que provoca lo sobrenatural cuando irrumpe en l...
    Disponibilidad inmediata

    16,00 €

  • FANTASMES. 60 HISTÒRIES ESPECTRALS
    FANTASMES. 60 HISTÒRIES ESPECTRALS
    GALAND, ALEXANDRE
    Els relats sobre aparicions han captivat la humanitat des de temps immemorials. FANTASMES. 60 HISTÒRIES ESPECTRALS és un àlbum de coneixement amb il·lustracions fabuloses des d'un enfocament científic i històric. Històries reals sobre els seus orígens i els protagonistes més destacats. Per saber-ho tot sobre els éssers espectrals. Un llibre de gran format ple d'il·lustracio...
    Disponibilidad inmediata

    24,00 €

  • PUNTO CERO
    PUNTO CERO
    MATSUMOTO, SEICHO
    Una nueva novela de Matsumoto protagonizada por primera vez por una investigadora. Un caso que reabre las cicatrices del pasado de la sociedad nipona. En Tokio a finales de los cincuenta, Teiko Itane, una joven de veintiséis años, acepta casarse con Kenichi Uhara, un ejecutivo diez años mayor al que ha conocido a través de un casamentero. Tras una breve luna de miel, Kenichi de...
    Disponibilidad inmediata

    21,95 €

  • SER JUDÍO DESPUÉS DE LA DESTRUCCIÓN DE GAZA.
    SER JUDÍO DESPUÉS DE LA DESTRUCCIÓN DE GAZA.
    BEINART, PETER
    Según Peter Beinart, hay una narrativa que domina la vida comunitaria judía: la de la persecución y el victimismo. Es algo que borra gran parte de los matices de la tradición religiosa judía y distorsiona nuestra comprensión de Israel y Palestina. Tras Gaza, donde se han utilizado los textos, la historia y el idioma judíos para justificar el genocidio y la hambruna, Beinart sos...
    Disponibilidad inmediata

    17,50 €

  • MARE TE UNA MALALTIA INVISIBLE, PERO JO LA VEIG!, LA
    MARE TE UNA MALALTIA INVISIBLE, PERO JO LA VEIG!, LA
    PELLEGRINI, TAMARA
    Hi ha dolors invisibles que pesen com a lloses Com li passa a mamà amb la Croni, la seva malaltia invisible. Jo soc l'única que la veu. Intento espantar-la per tots els mitjans perquè la deixi en pau. Però al final he comprès que el que haig de fer és una altra cosa. Acompanya'm i t'ho ensenyo. Poètic àlbum que presenta amb calidesa i humanitat la relació entre una nena i la se...
    Disponibilidad inmediata

    16,00 €

  • CONTES CURTS PER APRENDRE A LLEGIR
    CONTES CURTS PER APRENDRE A LLEGIR
    DONAT, MARC
    Aquest és un llibre de contes curts pensat per afavorir la lectura autònoma dels infants que comencen a llegir. Cada doble pàgina presenta el text d'una manera breu i escrit en dues modalitats de lletra: de pal i lligada. Al final de cada conte hi trobareu la versió explicada d'una manera més detallada. La recopilació dels contes i faules és: La llebre i la tortuga, La guineu i...
    Disponibilidad inmediata

    17,95 €

Otros libros del autor

  • 100 RECEPTES A LA CATALANA
    100 RECEPTES A LA CATALANA
    FABREGA, JAUME
    PRÒLEG D'ADA PARELLADA No és agosarat dir que la cuina catalana té més de mil anys d'història i que es tracta, certament, d'una de les primeres d'Europa. En aquest llibre hi trobareu una selecció de 100 receptes de plats dits "a la catalana" a Catalunya mateix, a Espanya, a França, a Itàlia, a Alemanya... com a mostra de la projecció internacional de la nostra cuina. L'autor, q...
    Disponibilidad inmediata

    17,60 €

  • RATAFIES
    RATAFIES
    FÀBREGA, JAUME
    Aquest llibre de receptes ens ensenya a fer licors a casa --ratafies, licors d'herbes, d'espècies i de fruites-- per convertir-nos en veritables experts. Les receptes hi són explicades pas a pas, amb tots els ingredients. Pertanyen al repertori popular d'arreu de les terres de parla catalana i de tot el món, amb la qual cosa farem també un viatge fascinant al gust de cada terri...
    Disponibilidad inmediata

    7,50 €

  • CUINA DE LA PATATA, LA
    CUINA DE LA PATATA, LA
    FÀBREGA, JAUME
    Disponibilidad inmediata

    25,50 €

  • ROSTITS, ELS
    ROSTITS, ELS
    FÀBREGA, JAUME
    Disponibilidad inmediata

    25,50 €

  • EL BACALLÀ. RECEPTES. CONSELLS I HISTÒRIA
    EL BACALLÀ. RECEPTES. CONSELLS I HISTÒRIA
    FABREGA, JAUME
    Del bacalla se nÕha aprofitat tot. ?s, sens dubte, el peix m?s apreciat a la cuina catalana, malgrat que no ?s un peix autocton. En aquest llibre hi trobareu un munt de receptes exquisides, molt ben explicades i documentades, pas a pas, dels Pa?sos Catalans, al costat de les que ens han proporcionat els portuguesos i els bascos i dÕaltres pa?sos del m?n on es menja el bacalla. ...
    No disponible, consultenos

    16,00 €

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    A tot el mon sÕutilitza el morter per a picar, moldre o barrejar coses, pero queda clar que nomes a Catalunya la picada sÕha ordenat, sÕha normalitzat i avui es una marca identitaria de la nostra cuina. La picada es mes que un conjunt dÕelements o aliments picats amb la funcio de donar un plegat de matisos a un plat. Es com un petit univers que fa modificar el darrer gust i/o t...
    No disponible, consultenos

    16,00 €