0
LES AMANIDES DE LA MEDITERRÀNIA

LES AMANIDES DE LA MEDITERRÀNIA

THIBAUT I COMALADA, ELIANA

21,50 €
IVA inclós
No disponible, consulti'ns
Editorial:
COSSETANIA EDICIONS
Any d'edició:
2003
ISBN:
978-84-96035-68-3
Pàgines:
464
Col·lecció:
VARIS
21,50 €
IVA inclós
No disponible, consulti'ns
Afegir a favorits

Com a entremès, per primer plat o com a plat principal, les amanides poden donar encant a tots els nostres àpats. Són una de les riqueses de l'entorn mediterrani. Gràcies als múltiples ingredients i condiments de tots aquests països, i units per l'oli d'oliva com a nexe comú, alegren les nostres taules des de sempre. Crues o cuites, fredes o tèbies, compostes de verdura o riques en carn o en peix, també tenen el seu lloc en qualsevol estació de l'any. Especialitats de casa nostra i dels nostres veïns, secrets del mític Orient i creacions inèdites, heus ací prop de 300 receptes per renovar els vostres menús, unint dietètica i plaer del paladar. D'Andalusia a Catalunya, del Llenguadoc a Provença, del Piemont a Sardenya, de Grècia al Líban i d'Egipte al Marroc, estem embarcats en un meravellós viatge per les amanides llamineres, des dels cigrons amb allioli fins a les albergínies petites amb salsa chermoula, des dels cors de carxofes amb escabetx fins als rogers amb alfàbrega, des del caviar d'albergínia fins a les tallarines de marisc, o des de les pastanagues amb comí fins al formatge de cabra amb pebrot vermell... L'autora ens ofereix, per altra banda, un repàs detallat dels ingredients utilitzats, amb la seva història i el seu valor nutritiu, un capítol sobre les salses i preparacions de base i tot un assortiment de torrades, coques i canapès per a pícnics i aperitius originals.

Articles relacionats

  • MATAR A UN RUISEÑOR (CAMPAÑA DE VERANO EDICIÓN LIMITADA)
    MATAR A UN RUISEÑOR (CAMPAÑA DE VERANO EDICIÓN LIMITADA)
    LEE, HARPER
    Un clásico de la literatura del siglo XX. «Dispara a todos los grajos que quieras, si puedes acertarles, pero recuerda que es pecado matar a un ruiseñor.» Este es el consejo que da a sus hijos un abogado que está defendiendo al verdadero ruiseñor del clásico de Harper Lee: un hombre de color acusado de violar a una joven blanca. Desde la mirada de Jem y Scout Finch, Harper Lee ...
    Disponibilitat inmediata

    9,95 €

  • L'ESCOLA DE MONSTRES - EL LLIBRE PER PINTAR MEGAMONSTRUÓS
    L'ESCOLA DE MONSTRES - EL LLIBRE PER PINTAR MEGAMONSTRUÓS
    RIPPIN, SALLY
    COMPTE! Aquest llibre no es llegeix... sinó que s'omple de color! Descobreix el llibre per pintar megamonstruós de l'Escola de Monstres! Aquest llibre no es llegeix, sinó que s'omple de color, però necessita la teva ajuda per veure's millor! De vegades estan junts, de vegades un de sol. Aquí no falta ningú, des de la Maria fins a en Pol. T'atreveixes a pintar de colors diferent...
    Disponibilitat inmediata

    9,95 €

  • LOS MISTERIOS DE LA TABERNA KAMOGAWA (CAMPAÑA DE VERANO EDICIÓN LIMITADA) (TABER
    LOS MISTERIOS DE LA TABERNA KAMOGAWA (CAMPAÑA DE VERANO EDICIÓN LIMITADA) (TABER
    KASHIWAI, HISASHI
    La novela más apetitosa que leerás jamás. Una historia deliciosa que combina misterios y cocina y que triunfa en Japón y en todo el mundo. Los misterios de la taberna Kamogawa es una de las novelas más apetitosas que vas a leer jamás. Una historia llena de ternura sobre una pareja de detectives formada por el padre y la hija del Kamogawa Shokudo, un restaurante escondido en Kio...
    Disponibilitat inmediata

    9,95 €

  • L'UNICORN DE LES LLETRES 4 - UNA SOPETA, UN PINGÜÍ I UN PERILL QUE FA PATIR
    L'UNICORN DE LES LLETRES 4 - UNA SOPETA, UN PINGÜÍ I UN PERILL QUE FA PATIR
    ORO, BEGOÑA
    Aprèn a llegir amb L'unicorn de les lletres, la nova sèrie de lectures amb lletra MAJÚSCULA. En Nico és un unicorn amb una melena preciosa. És amic del drac Bernat, el drac de les lletres, i, com ell, té el poder de crear lletres amb el seu lletricorn. A Una sopeta, un pingüí i un perill que fa patir en Nico ajuda en Pi, un pingüí que vol arribar a casa del seu pare sense ser m...
    Disponibilitat inmediata

    7,95 €

  • CORAZÓN SANO
    CORAZÓN SANO
    PERELLÓ, DRA. MAGDALENA
    Una guía práctica, accesible y cercana para entender cómo funciona nuestro corazón, qué lo enferma y, lo más importante, cómo podemos protegerlo. Tu aliado perfecto para vivir una vida larga, activa y saludable, cuidando lo más importante. El corazón es un motor que nos pone en movimiento cada día. Es el lugar de donde sale nuestra fuerza, el centro de nuestra salud y el indic...
    Disponibilitat inmediata

    21,90 €

  • APRÈN A LLEGIR AMB L'AGÈNCIA REMEI (RESOLEM ENIGMES I MISTERIS ESTRANYS I INTRIG
    APRÈN A LLEGIR AMB L'AGÈNCIA REMEI (RESOLEM ENIGMES I MISTERIS ESTRANYS I INTRIG
    VIVIM DEL CUENTU
    Aprèn a llegir amb VIVIM DEL CUENTU, el grup de rondallaires més popular en llengua catalana. Aprèn a llegir en lletra majúscula amb l'Agència REMEI. Aquí tothom està al teu servei! Una pluja de peixos voladors ha aparegut sense solta ni volta. N'hi ha un munt i ningú no sap d'on surten! A l'Agència REMEI tothom es posa en marxa per resoldre aquest misteri i deixar, per fi, els...
    Disponibilitat inmediata

    9,95 €

Altres llibres de l'autor

  • COCINA DEL FOIE GRAS, LA
    COCINA DEL FOIE GRAS, LA
    THIBAUT I COMALADA, ELIANA
    El foie gras no solamente se degusta encima de un canapé al principio de un banquete de fi esta. Hay mil y una maneras de cocinarlo, por sí solo o para completar otros platos. Crudo, asado, pasado por agua o pasado por la sartén, como en el caso del hojaldre Lucullus, el erizo de foie gras o el parfait al banyuls y con colmenillas..., o con una cocción más larga, como la tarrin...
    No disponible, consulti'ns

    15,00 €

  • LA CUINA DE LA POMA
    LA CUINA DE LA POMA
    THIBAUT I COMALADA, ELIANA
    És prou sabut que els pomers es crien en regions temperades de tot el món i són l'arbre fruiter més conreat. N'existeixen més de dues mil varietats diferents; solament a la meva regió del Montseny, els botànics n'hi tenen inventariades més de dues-centes varietats, que avui desafortunadament estan en vies de desaparició. El llibre sobre la poma que ha escrit Eliana té el mateix...
    No disponible, consulti'ns

    17,90 €

  • CUINA MEDIEVAL CATALANA
    CUINA MEDIEVAL CATALANA
    THIBAUT I COMALADA, ELIANA
    «Dues coses m'apassionen des de fa uns anys» --ens diu l'autora del llibre-- «De primer, la descoberta de la cuina medieval catalana, que ha estat per a mi una gran il·lusió i una sorpresa davant la gràcia, la recerca o la senzillesa, el refinament i la finesa d'aquestes preparacions. I segon, l'ocasió, la sumptuositat, l'abundància i la riquesa d'aquesta cuina. És evident que,...
    No disponible, consulti'ns

    19,50 €

  • LA CUINA DEL FOIE GRAS
    LA CUINA DEL FOIE GRAS
    THIBAUT I COMALADA, ELIANA
    El foie gras no només es degusta damunt d'un canapè al començament d'un àpat de festa! Hi ha mil i una maneres de cuinar-lo, per si mateix o per encisar altres plats. Cru, rostit, passat per aigua o passat per la paella, com en el cas de la pasta de full Lucullus, l'eriçó de foie gras o el parfait al banyuls i amb múrgoles..., o amb una cocció més llarga, amb la terrina de beca...
    No disponible, consulti'ns

    15,00 €