0
LES AMANIDES DE LA MEDITERRÀNIA

LES AMANIDES DE LA MEDITERRÀNIA

THIBAUT I COMALADA, ELIANA

21,50 €
IVA inclós
No disponible, consulti'ns
Editorial:
COSSETANIA EDICIONS
Any d'edició:
2003
ISBN:
978-84-96035-68-3
Pàgines:
464
Col·lecció:
VARIS
21,50 €
IVA inclós
No disponible, consulti'ns
Afegir a favorits

Com a entremès, per primer plat o com a plat principal, les amanides poden donar encant a tots els nostres àpats. Són una de les riqueses de l'entorn mediterrani. Gràcies als múltiples ingredients i condiments de tots aquests països, i units per l'oli d'oliva com a nexe comú, alegren les nostres taules des de sempre. Crues o cuites, fredes o tèbies, compostes de verdura o riques en carn o en peix, també tenen el seu lloc en qualsevol estació de l'any. Especialitats de casa nostra i dels nostres veïns, secrets del mític Orient i creacions inèdites, heus ací prop de 300 receptes per renovar els vostres menús, unint dietètica i plaer del paladar. D'Andalusia a Catalunya, del Llenguadoc a Provença, del Piemont a Sardenya, de Grècia al Líban i d'Egipte al Marroc, estem embarcats en un meravellós viatge per les amanides llamineres, des dels cigrons amb allioli fins a les albergínies petites amb salsa chermoula, des dels cors de carxofes amb escabetx fins als rogers amb alfàbrega, des del caviar d'albergínia fins a les tallarines de marisc, o des de les pastanagues amb comí fins al formatge de cabra amb pebrot vermell... L'autora ens ofereix, per altra banda, un repàs detallat dels ingredients utilitzats, amb la seva història i el seu valor nutritiu, un capítol sobre les salses i preparacions de base i tot un assortiment de torrades, coques i canapès per a pícnics i aperitius originals.

Articles relacionats

  • RECONCILIACIÓN
    RECONCILIACIÓN
    , JUAN CARLOS I
    EL LIBRO MÁS ESPERADO DEL AÑO Las memorias en primera persona de Su Majestad el Rey Don Juan Carlos. «Mi padre siempre me aconsejó que no escribiera mis memorias. Los reyes no se confiesan. Y menos, públicamente. Sus secretos permanecen sepultados en la penumbra de los palacios. ¿Por qué le desobedezco hoy? ¿Por qué he cambiado de opinión? Porque siento que me roban mi historia...
    Disponibilitat inmediata

    24,90 €

  • CARTAS
    CARTAS
    MALLO, MARUJA
    La correspondencia de Maruja Mallo es fundamental para comprender a la artista española más importante del siglo XX y una de las más relevantes en el panorama internacional, comparable por su lenguaje original y universal con artistas como Frida Kahlo o Georgia O’Keeffe. Maruja escapa a cualquier clasificación: personaje singular, adelantada a su tiempo y transgresora, fue una ...
    Disponibilitat inmediata

    21,90 €

  • ISLAS DE LA ASCUAOSCURA
    ISLAS DE LA ASCUAOSCURA
    SANDERSON, BRANDON
    Brandon Sanderson, el gran autor de fantasía del siglo XXI, anticipa el futuro más lejano jamás descrito en el Cosmere. Bienvenidos a la quinta novela secreta. Sexto del Ocaso es un trampero tradicional en la mortífera isla de Patji. Pero una fatídica noche, empuja a su pueblo a una carrera por modernizarse antes de que los invasores de las estrellas los conquisten. Teme que su...
    Disponibilitat inmediata

    26,90 €

  • LA CHICA DEL LAGO
    LA CHICA DEL LAGO
    SANTIAGO, MIKEL
    Si quieres descubrir la verdad, tendrás que sumergirte en el pasado. Tras el éxito de la Trilogía de Illumbe y El hijo olvidado, con más de 1.500.000 lectores, vuelve el maestro del thriller: Mikel Santiago. Quintana Torres es una escritora de éxito. Los medios la apodan «la nueva reina del thriller». Durante una firma de ejemplares en Bilbao, se acerca a ella un antiguo compa...
    Disponibilitat inmediata

    24,90 €

  • 5. EN GUÀRDIA
    5. EN GUÀRDIA
    ESCABASSE, SOPHIE
    Quan una bruixa comença a causar problemes a l'institut del barri, les nostres aprenentes de bruixa preferides, l'Effie i la Garance, per plantar-li cara s'hauran de fer grans... literalment! Es transformaran en adolescents! El drama juvenil es converteix un duel màgic entre una bruixa tan forta que la van haver d'empresonar i... l'Effie, una bruixa que amb prou feines sap cont...
    Disponibilitat inmediata

    14,00 €

  • ALAS DE ÓNIX (EMPÍREO 3) EDICIÓN COLECCIONISTA ENRIQUECIDA Y LIMITADA
    ALAS DE ÓNIX (EMPÍREO 3) EDICIÓN COLECCIONISTA ENRIQUECIDA Y LIMITADA
    YARROS, REBECCA
    NO TE PIERDAS LA EDICIÓN COLECCIONISTA, ENRIQUECIDA Y LIMITADA, DE LAS NOVELAS DE LA SAGA MÁS LEÍDA DEL MOMENTO. Tras casi dieciocho meses en el Colegio de Guerra Basgiath, Violet Sorrengail tiene claro que ya no hay tiempo para entrenar. Hay que tomar decisiones. La batalla ha comenzado y, con enemigos acercándose a las murallas e infiltrados en sus propias filas, es imposible...
    Disponibilitat inmediata

    26,90 €

Altres llibres de l'autor

  • COCINA DEL FOIE GRAS, LA
    COCINA DEL FOIE GRAS, LA
    THIBAUT I COMALADA, ELIANA
    El foie gras no solamente se degusta encima de un canapé al principio de un banquete de fi esta. Hay mil y una maneras de cocinarlo, por sí solo o para completar otros platos. Crudo, asado, pasado por agua o pasado por la sartén, como en el caso del hojaldre Lucullus, el erizo de foie gras o el parfait al banyuls y con colmenillas..., o con una cocción más larga, como la tarrin...
    No disponible, consulti'ns

    15,00 €

  • LA CUINA DE LA POMA
    LA CUINA DE LA POMA
    THIBAUT I COMALADA, ELIANA
    És prou sabut que els pomers es crien en regions temperades de tot el món i són l'arbre fruiter més conreat. N'existeixen més de dues mil varietats diferents; solament a la meva regió del Montseny, els botànics n'hi tenen inventariades més de dues-centes varietats, que avui desafortunadament estan en vies de desaparició. El llibre sobre la poma que ha escrit Eliana té el mateix...
    No disponible, consulti'ns

    17,90 €

  • CUINA MEDIEVAL CATALANA
    CUINA MEDIEVAL CATALANA
    THIBAUT I COMALADA, ELIANA
    «Dues coses m'apassionen des de fa uns anys» --ens diu l'autora del llibre-- «De primer, la descoberta de la cuina medieval catalana, que ha estat per a mi una gran il·lusió i una sorpresa davant la gràcia, la recerca o la senzillesa, el refinament i la finesa d'aquestes preparacions. I segon, l'ocasió, la sumptuositat, l'abundància i la riquesa d'aquesta cuina. És evident que,...
    No disponible, consulti'ns

    19,50 €

  • LA CUINA DEL FOIE GRAS
    LA CUINA DEL FOIE GRAS
    THIBAUT I COMALADA, ELIANA
    El foie gras no només es degusta damunt d'un canapè al començament d'un àpat de festa! Hi ha mil i una maneres de cuinar-lo, per si mateix o per encisar altres plats. Cru, rostit, passat per aigua o passat per la paella, com en el cas de la pasta de full Lucullus, l'eriçó de foie gras o el parfait al banyuls i amb múrgoles..., o amb una cocció més llarga, amb la terrina de beca...
    No disponible, consulti'ns

    15,00 €