0
LES AMANIDES DE LA MEDITERRÀNIA

LES AMANIDES DE LA MEDITERRÀNIA

THIBAUT I COMALADA, ELIANA

21,50 €
IVA incluido
No disponible, consultenos
Editorial:
COSSETANIA EDICIONS
Año de edición:
2003
ISBN:
978-84-96035-68-3
Páginas:
464
Colección:
VARIS
21,50 €
IVA incluido
No disponible, consultenos
Añadir a favoritos

Com a entremès, per primer plat o com a plat principal, les amanides poden donar encant a tots els nostres àpats. Són una de les riqueses de l'entorn mediterrani. Gràcies als múltiples ingredients i condiments de tots aquests països, i units per l'oli d'oliva com a nexe comú, alegren les nostres taules des de sempre. Crues o cuites, fredes o tèbies, compostes de verdura o riques en carn o en peix, també tenen el seu lloc en qualsevol estació de l'any. Especialitats de casa nostra i dels nostres veïns, secrets del mític Orient i creacions inèdites, heus ací prop de 300 receptes per renovar els vostres menús, unint dietètica i plaer del paladar. D'Andalusia a Catalunya, del Llenguadoc a Provença, del Piemont a Sardenya, de Grècia al Líban i d'Egipte al Marroc, estem embarcats en un meravellós viatge per les amanides llamineres, des dels cigrons amb allioli fins a les albergínies petites amb salsa chermoula, des dels cors de carxofes amb escabetx fins als rogers amb alfàbrega, des del caviar d'albergínia fins a les tallarines de marisc, o des de les pastanagues amb comí fins al formatge de cabra amb pebrot vermell... L'autora ens ofereix, per altra banda, un repàs detallat dels ingredients utilitzats, amb la seva història i el seu valor nutritiu, un capítol sobre les salses i preparacions de base i tot un assortiment de torrades, coques i canapès per a pícnics i aperitius originals.

Artículos relacionados

  • EM DIC GOA 8 - WELCOME, GOA
    EM DIC GOA 8 - WELCOME, GOA
    TIRADO, MÍRIAM
    Ja és aquí la vuitena entrega de «Em dic Goa», la sèrie juvenil que ha captivat més de 200.000 joves lectors i lectores! Per fi anem a Anglaterra! Quines ganes de conèixer la Lindsey, però és la primera vegada que vaig en avió i em moro de por! A més a més, el Bruno no ha pogut venir i jo, encara segueixo pensant en el Klaus, estic feta un embolic perquè amb el Leo tot és tan f...
    Disponibilidad inmediata

    16,95 €

  • MARE TE UNA MALALTIA INVISIBLE, PERO JO LA VEIG!, LA
    MARE TE UNA MALALTIA INVISIBLE, PERO JO LA VEIG!, LA
    PELLEGRINI, TAMARA
    Hi ha dolors invisibles que pesen com a lloses Com li passa a mamà amb la Croni, la seva malaltia invisible. Jo soc l'única que la veu. Intento espantar-la per tots els mitjans perquè la deixi en pau. Però al final he comprès que el que haig de fer és una altra cosa. Acompanya'm i t'ho ensenyo. Poètic àlbum que presenta amb calidesa i humanitat la relació entre una nena i la se...
    Disponibilidad inmediata

    16,00 €

  • NO ENS AGRADEN ELS NENS!
    NO ENS AGRADEN ELS NENS!
    DUBISY, LUCILLE
    Un àlbum divertidíssim on els nens iles nenes no són pas els angelets que diuen ser i els monstres ja en tenen prou! Els nens criden molt, són lletjos, fan pudor... Postser ningú no se n'havia adonat fins ara, però és prou evident per a tres petits monstres que estan ben decidits a fer-se escoltar. Perquè a ells, i ho diuen de debò, no els agraden els nens! ...
    Disponibilidad inmediata

    13,95 €

  • ASESINATO EN FAMILIA
    ASESINATO EN FAMILIA
    HUNTER, CARA /  
    DE LA AUTORA BESTSELLER MUNDIAL, EL THRILLER MÁS INNOVADOR DEL MOMENTO NO LEERÁS NADA IGUAL ¿Quién mató a Luke Ryder Un asesinato. Seis expertos. Un caso sin resolver hasta ahora. Bienvenidos a Tristemente célebres, el programa de televisión que se ocupa de asesinatos no resueltos. Dos décadas después, la familia marcada por la tragedia vuelve a estar bajo los focos. Seis exper...
    Disponibilidad inmediata

    19,90 €

  • CONTES CURTS PER APRENDRE A LLEGIR
    CONTES CURTS PER APRENDRE A LLEGIR
    DONAT, MARC
    Aquest és un llibre de contes curts pensat per afavorir la lectura autònoma dels infants que comencen a llegir. Cada doble pàgina presenta el text d'una manera breu i escrit en dues modalitats de lletra: de pal i lligada. Al final de cada conte hi trobareu la versió explicada d'una manera més detallada. La recopilació dels contes i faules és: La llebre i la tortuga, La guineu i...
    Disponibilidad inmediata

    17,95 €

  • CONTES I LLEGENDES DEL MÓN
    CONTES I LLEGENDES DEL MÓN
    FABREGAT, CHIKI
    Per què hi ha quatre estacions Per què els ocells són de colors diferents Quin és l'origen dels somnis Per què és salat el mar Els humans ens vam fer aquestes preguntes i moltes més fa moltíssims anys i, a través de la imaginació, ens vam inventar contes i llegendes plens a vessar de màgia i fantasia per explicar els enigmes del món. En aquest llibre trobaràs un recull de les l...
    Disponibilidad inmediata

    19,95 €

Otros libros del autor

  • COCINA DEL FOIE GRAS, LA
    COCINA DEL FOIE GRAS, LA
    THIBAUT I COMALADA, ELIANA
    El foie gras no solamente se degusta encima de un canapé al principio de un banquete de fi esta. Hay mil y una maneras de cocinarlo, por sí solo o para completar otros platos. Crudo, asado, pasado por agua o pasado por la sartén, como en el caso del hojaldre Lucullus, el erizo de foie gras o el parfait al banyuls y con colmenillas..., o con una cocción más larga, como la tarrin...
    No disponible, consultenos

    15,00 €

  • LA CUINA DE LA POMA
    LA CUINA DE LA POMA
    THIBAUT I COMALADA, ELIANA
    És prou sabut que els pomers es crien en regions temperades de tot el món i són l'arbre fruiter més conreat. N'existeixen més de dues mil varietats diferents; solament a la meva regió del Montseny, els botànics n'hi tenen inventariades més de dues-centes varietats, que avui desafortunadament estan en vies de desaparició. El llibre sobre la poma que ha escrit Eliana té el mateix...
    No disponible, consultenos

    17,90 €

  • CUINA MEDIEVAL CATALANA
    CUINA MEDIEVAL CATALANA
    THIBAUT I COMALADA, ELIANA
    «Dues coses m'apassionen des de fa uns anys» --ens diu l'autora del llibre-- «De primer, la descoberta de la cuina medieval catalana, que ha estat per a mi una gran il·lusió i una sorpresa davant la gràcia, la recerca o la senzillesa, el refinament i la finesa d'aquestes preparacions. I segon, l'ocasió, la sumptuositat, l'abundància i la riquesa d'aquesta cuina. És evident que,...
    No disponible, consultenos

    19,50 €

  • LA CUINA DEL FOIE GRAS
    LA CUINA DEL FOIE GRAS
    THIBAUT I COMALADA, ELIANA
    El foie gras no només es degusta damunt d'un canapè al començament d'un àpat de festa! Hi ha mil i una maneres de cuinar-lo, per si mateix o per encisar altres plats. Cru, rostit, passat per aigua o passat per la paella, com en el cas de la pasta de full Lucullus, l'eriçó de foie gras o el parfait al banyuls i amb múrgoles..., o amb una cocció més llarga, amb la terrina de beca...
    No disponible, consultenos

    15,00 €