0
LA TAULA D'EN BERNAT

LA TAULA D'EN BERNAT

RIUS I MAS, ANNA

15,00 €
IVA inclós
No disponible, consulti'ns
Editorial:
STONBERG EDITORIAL
Any d'edició:
2011
Matèria
llibres de cuina
ISBN:
978-84-938580-9-4
Pàgines:
88
15,00 €
IVA inclós
No disponible, consulti'ns
Afegir a favorits

La cuina tradicional ha tornat amb força, adaptada als nous gustos i tècniques culinàries.

Sobre el llibre:

La cuina tradicional ha tornat amb força, adaptada als nous gustos i tècniques culinàries. En aquest llibre hi trobareu una bona mostra d’aquesta tendència: una selecció que uneix grans clàssics de la nostra cuina amb aportacions de la gastronomia internacional, posades al dia i explicades d’una manera lúdica i amena, que ens permetrà gaudir tant en l’elaboració dels plats com en la seva degustació.

Des del 2008, el blog La Taula d’en Bernat dóna a conèixer la passió per la gastronomia de l’Anna Rius, cuinera amateur i autodidacta que presenta en aquest recull una tria de les seves millors receptes, a més d’altres elaborades especialment per a aquest volum

Sobre l'autora:

Anna Rius i Mas. Nascuda a Barcelona el 1979 ha viscut tota la seva vida a Badalona. Després de llicenciar-se en Filologia Catalana a la Universitat de Barcelona (2002) va estudiar Filologia Hispànica a la Universitat Nacional d’Educació a Distància (2005). Actualment és professora de Secundària al Col·legi Badalonès de Badalona, on ha fet realitat la seva vocació d’ensenyant impartint classes de Llengua, Literatura, Cultura Clàssica i Llatí.

La seva afició per la cuina començà en emancipar-se de casa els seus pares per anar a viure amb l’Aleix, el seu marit que, poc més tard, la convenceria per posar en marxa un bloc de cuina que esdevindria la seva principal afició. La Taula d’en Bernat neix el febrer de 2008 amb la intenció d’aplegar totes les receptes de l’Anna però, gràcies a les relacions amb altres blocs gastronòmics, s’acabarà convertint en una eina fonamental per conèixer nous productes, noves tècniques i noves receptes.

El novembre de 2011 publica a Stonberg Editorial Les receptes de La Taula d’en Bernat, fruit del seu amor per la cuina, l’ensenyament i l’escriptura.

Articles relacionats

  • COCINA PARA CRECER
    COCINA PARA CRECER
    ORGILLÉS, RAQUEL
    El libro de recetas y alimentación que todas las familias necesitan: cocinar para grandes y pequeños nunca había sido tan sencillo. Raquel Orgillés se convirtió en madre soltera hace cuatro años. Desde entonces, comparte con su comunidad la experiencia de su cocina para que, con muchos o pocos en casa, la alimentación de la familia sea siempre algo sencillo y enriquecedor. En e...
    Disponibilitat inmediata

    19,90 €

  • ¡QUEMO!
    ¡QUEMO!
    NICOLAU, MARIA
    Las memorias de una cocinera que transita, como la cocina española en los últimos años, del mesón al restaurante de vanguardia. Esta es la historia de una joven que deja la facultad para entrar en una escuela de cocina al mismo tiempo que en España se desata la revolución gastronómica del siglo. El salto que hace la propia protagonista desde la fonda hasta la cocina de vanguard...
    Disponibilitat inmediata

    23,90 €

  • CREMO!
    CREMO!
    NICOLAU, MARIA
    CREMO! La nova revolució de Maria Nicolau. Columna publica Cremo!, el nou llibre de Maria Nicolau. Reflexionsgastronòmiques de la cuinera més revolucionària dels últims anys.El fenomen que ha revolucionat la gastronomia. «Cremo!» és el crit d'alerta que s'etziba a les cuines professionals quan es carrega una olla que pesa o una paella amb oli roent quan passem pel costat d'un c...
    Disponibilitat inmediata

    23,90 €

  • CUINES
    CUINES
    RIBAS BELTRAN, MARC / CARAMÉS NÚÑEZ, GESSAMÍ / PARÍS MASIP, ARNAU
    Marc Ribes i tot lÆequip del Cuines ens presenten un llibre pràctic i original per treure el màxim profit de les nostres cuines. Un recorregut que comença al mercat o a les botigues, segueix en la forma com organitzem i desem els productes i culmina amb totes les elaboracions que ens proposa aquest manual. El llibre oficial del programa combina divulgació i pràctica, remarcant ...
    Disponibilitat inmediata

    24,95 €

  • PICAR Y DISFRUTAR
    PICAR Y DISFRUTAR
    ENRÍQUEZ, ELENA
    Recetas deliciosas y sin azúcares refinados para convertir nuestro desayuno, tentempié o picoteo en momentos especiales de los que disfrutar en el día a día.Muchos picamos algo para mantenernos con energía a lo largo del día, y las recetas que propone Elena en este libro se convertirán en el aliado perfecto contra la tentación de los ultraprocesados. Desde bowls, granolas y tos...
    Disponibilitat inmediata

    19,95 €

  • PASTELERÍA JAPONESA
    PASTELERÍA JAPONESA
    KIÉ, LAURE
    Prepara los mejores dulces japoneses en casa y disfruta de los sabores de la pastelería nipona moderna y tradicional. La repostería es a menudo la gran desconocida de la gastronomía nipona. Sin embargo, en la actualidad, numerosos chefs reinterpretan las recetas ancestrales con una mezcla de originalidad y tradición de la que ha surgido una nueva pastelería japonesa variada, re...
    Disponibilitat inmediata

    19,95 €