- Editorial:
- STONBERG EDITORIAL
- Any d'edició:
- 2011
- Matèria
- llibres de cuina
- ISBN:
- 978-84-938580-9-4
- Pàgines:
- 88
LA TAULA D'EN BERNAT
RIUS I MAS, ANNA
La cuina tradicional ha tornat amb força, adaptada als nous gustos i tècniques culinàries.
Sobre el llibre:
La cuina tradicional ha tornat amb força, adaptada als nous gustos i tècniques culinàries. En aquest llibre hi trobareu una bona mostra daquesta tendència: una selecció que uneix grans clàssics de la nostra cuina amb aportacions de la gastronomia internacional, posades al dia i explicades duna manera lúdica i amena, que ens permetrà gaudir tant en lelaboració dels plats com en la seva degustació.
Des del 2008, el blog La Taula den Bernat dóna a conèixer la passió per la gastronomia de lAnna Rius, cuinera amateur i autodidacta que presenta en aquest recull una tria de les seves millors receptes, a més daltres elaborades especialment per a aquest volum
Sobre l'autora:
Anna Rius i Mas. Nascuda a Barcelona el 1979 ha viscut tota la seva vida a Badalona. Després de llicenciar-se en Filologia Catalana a la Universitat de Barcelona (2002) va estudiar Filologia Hispànica a la Universitat Nacional dEducació a Distància (2005). Actualment és professora de Secundària al Col·legi Badalonès de Badalona, on ha fet realitat la seva vocació densenyant impartint classes de Llengua, Literatura, Cultura Clàssica i Llatí.
La seva afició per la cuina començà en emancipar-se de casa els seus pares per anar a viure amb lAleix, el seu marit que, poc més tard, la convenceria per posar en marxa un bloc de cuina que esdevindria la seva principal afició. La Taula den Bernat neix el febrer de 2008 amb la intenció daplegar totes les receptes de lAnna però, gràcies a les relacions amb altres blocs gastronòmics, sacabarà convertint en una eina fonamental per conèixer nous productes, noves tècniques i noves receptes.
El novembre de 2011 publica a Stonberg Editorial Les receptes de La Taula den Bernat, fruit del seu amor per la cuina, lensenyament i lescriptura.