0
LA TAULA D'EN BERNAT

LA TAULA D'EN BERNAT

RIUS I MAS, ANNA

15,00 €
IVA incluido
No disponible, consultenos
Editorial:
STONBERG EDITORIAL
Año de edición:
2011
Materia
Cuina -Gastronomia
ISBN:
978-84-938580-9-4
Páginas:
88
15,00 €
IVA incluido
No disponible, consultenos
Añadir a favoritos

La cuina tradicional ha tornat amb força, adaptada als nous gustos i tècniques culinàries.

Sobre el llibre:

La cuina tradicional ha tornat amb força, adaptada als nous gustos i tècniques culinàries. En aquest llibre hi trobareu una bona mostra d’aquesta tendència: una selecció que uneix grans clàssics de la nostra cuina amb aportacions de la gastronomia internacional, posades al dia i explicades d’una manera lúdica i amena, que ens permetrà gaudir tant en l’elaboració dels plats com en la seva degustació.

Des del 2008, el blog La Taula d’en Bernat dóna a conèixer la passió per la gastronomia de l’Anna Rius, cuinera amateur i autodidacta que presenta en aquest recull una tria de les seves millors receptes, a més d’altres elaborades especialment per a aquest volum

Sobre l'autora:

Anna Rius i Mas. Nascuda a Barcelona el 1979 ha viscut tota la seva vida a Badalona. Després de llicenciar-se en Filologia Catalana a la Universitat de Barcelona (2002) va estudiar Filologia Hispànica a la Universitat Nacional d’Educació a Distància (2005). Actualment és professora de Secundària al Col·legi Badalonès de Badalona, on ha fet realitat la seva vocació d’ensenyant impartint classes de Llengua, Literatura, Cultura Clàssica i Llatí.

La seva afició per la cuina començà en emancipar-se de casa els seus pares per anar a viure amb l’Aleix, el seu marit que, poc més tard, la convenceria per posar en marxa un bloc de cuina que esdevindria la seva principal afició. La Taula d’en Bernat neix el febrer de 2008 amb la intenció d’aplegar totes les receptes de l’Anna però, gràcies a les relacions amb altres blocs gastronòmics, s’acabarà convertint en una eina fonamental per conèixer nous productes, noves tècniques i noves receptes.

El novembre de 2011 publica a Stonberg Editorial Les receptes de La Taula d’en Bernat, fruit del seu amor per la cuina, l’ensenyament i l’escriptura.

Artículos relacionados

  • 1460 RECETAS PARA DISFRUTAR LAS VERDURAS TODO EL AÑO
    1460 RECETAS PARA DISFRUTAR LAS VERDURAS TODO EL AÑO
    LEIZ, KARIN
    «Este es un recetario ecléctico: ni regional, ni erudito, ni dedicado a cocinas nuevas o experimentales, ni tan siquiera especialmente herbívoro. Simplemente es demostrativo de la enorme variedad de aplicaciones que permiten las verduras.» Karin Leiz Las verduras no son aburridas, y buena muestra de ello es el nuevo recetario de Karen Leiz que dedica cientos de páginas a cocina...
    Disponibilidad inmediata

    37,90 €

  • RECEPTES I JOCS PER CUINAR EN FAMÍLIA
    RECEPTES I JOCS PER CUINAR EN FAMÍLIA
    KALLE, MYRTO
    La millor recepta perquè els nostres fills mengin bé és obrir-los les portes a la cuina! Per això, Myrto Kalle ens convida a arromangar-nos amb un recull de receptes fàcils, divertides i saludables que convertirà els més petits de casa en xefs. Il·lustracions per pintar, laberints, diferències, retallables… Amb aquest llibre interactiu la canalla s'implicaran en la preparació d...
    Disponibilidad inmediata

    22,90 €

  • EMBOTITS
    EMBOTITS
    SANGLAS, DAVID
    Tots els secrets per triar, cuinar i fer lluir un bon embotit. Aquest receptari és un viatge per la història dels embotits de la nostra terra, els oblidats i els de sempre, i un recorregut que ens farà descobrir la infinitat d’usos que podem donar-los a la cuina, més enllà de gaudir-los amb una bona llesca de pa amb tomàquet. A través de receptes pràctiques, aprendrem com prepa...
    Disponibilidad inmediata

    22,90 €

  • ATLES DE CUINA
    ATLES DE CUINA
    RIERA, LUCAS
    Aquest llibre té tres importants objectius: aprendre a cuinar, fer una activitat divertida amb la família i descobrir què mengen altres nenes i nens d’arreu del món. Cada recepta està explicada pas a pas perquè no t'equivoquis, i també conté algun truc, perquè puguis incorporar a cada plat el teu propi estil. ...
    Disponibilidad inmediata

    18,90 €

  • ENSALADAS COMPLETAS
    ENSALADAS COMPLETAS
    EZEKIEL, EMILY
    ¿Quién dijo que las ensaladas son aburridas? Sin duda, alguien que no conocía este libro. En él, hallarás platos divididos por estaciones, con los mejores productos de temporada para preparar comidas deliciosas, saciante y espectaculares. Descubre un colorido abanico de ensaladas para comer como plato único, acompañamiento e ¡incluso postre!, con opciones veganas y consejos de ...
    Disponibilidad inmediata

    29,95 €

  • COCINA COMO UNA ABUELA
    COCINA COMO UNA ABUELA
    SOLDEVILLA (@CHEFENIALS), CARLA
    Recetas fáciles y efectivas, trucos y mucho más para que aprendas a cocinar como una abuela. Tanto si buscas sorprender a tus amigos en una cena, como lucirte delante de tu familia o simplemente perder el miedo a cruzar el umbral de la puerta de la cocina, este libro te inspirará a crear platos sencillos y deliciosos, y a honrar la cocina de nuestras abuelas. ...
    Disponibilidad inmediata

    20,95 €