- Editorial:
- VARIS
- Any d'edició:
- 2019
- Matèria
- llibres de cuina
- ISBN:
- 978-84-948673-7-8
- Pàgines:
- 184
FORN SANT FRANCESC. PA I DOLÇOS TRADICIONALS
PA I DOLÇOS TRADICIONALS
SEGUÍ FELIPE, JOAN
IntroduccióPa i dolços mallorquinsBasesPaPastes de fullEnsaïmadesCoques dolces i saladesEmpanadesMés dolços
Forn Sant Francesc és el nom del forn i pastisseria que en Joan Seguí va heretar dels seus besavis i que avui dia regenta amb la Maria, la seva dona, a la ciutat dInca (al cor de Mallorca). Aquest llibre inclou receptes tradicionals per fer pa i pastes de full, coques dolces i salades, empanades i, per suposat, la recepta estrella per fer lensaïmada tradicional mallorquina. Forn Sant Francesc. Pa i dolços tradicionals ens apropa als secrets del forn i a totes les receptes que elaboren des de ja fa més de 100 anys i que els van portar a guanyar, entre daltres, el primer Premi a la Millor Ensaïmada del Món a lany 2017.