0
CUINA CASOLANA DE LES DONES DEL RAVAL

CUINA CASOLANA DE LES DONES DEL RAVAL

LES RECEPTES MÉS AUTÈNTIQUES DE TOT EL MÓN

CASAL D'INFANTS DEL RAVAL

16,70 €
IVA inclós
No disponible, consulti'ns
Editorial:
SALSA BOOKS CATALA
Any d'edició:
2005
Matèria
llibres de cuina
ISBN:
978-84-9787-111-2
Pàgines:
136
Col·lecció:
VARIAS
16,70 €
IVA inclós
No disponible, consulti'ns
Afegir a favorits

Aquest llibre que teniu a les mans neix en una plaça, la plaça Folch i Torres del barri del Raval de Barcelona, i és una manifestació ben clara del fet que persones molt diverses i amb interessos molt difentes poden fer coses juntes i establir ponts i lligams per afavorir la convivència mútua. Així, el llibre i les receptes, els ingredients i els materials, les tècniques i els trucs, han estat el motiu per organitzar una trobada de dones per descobrir altres realitats i per ampliar horitzons.Les receptes d'aquest llibre són retalls de la història personal de cada dona que hi ha participat, i és ben bé això el que les omple de sabor. Així, trobarem la sopa de formatge gorgonzola, recepta que va crear la Judith per escalfar els seus durant la gelor de l'hivern; el pollastre al iogurt que va aprendre la Inés d'una veïna de Lleó; o la coca de sèmola que prepara la Kamilia per a l'esmorzar o el berenar, entre moltes altres. Més enllà de l'elaboració, de les hores de cuina que suposen les receptes i de l'originalitat dels ingredients, aquestes dones ens conviden generosament al record que evoca cada plat: l'aroma d'un país, el gust de la infantesa, l'alegria d'una festa... l'experiència viscuda al llarg de generacions.  

Articles relacionats

  • LA CUINA CATALANA DE FA 700 ANYS
    LA CUINA CATALANA DE FA 700 ANYS
    LLADONOSA I GIRÓ, JOSEP
    Gràcies a l’estudi pacient del Llibre de Sent Soví i del Libre del coch, -dos receptaris dels segles XIV i XVI, respectivament, sense els quals no s’entendria la cuina catalana actual-, Josep Lladonosa ens acosta a la nostra cuina primigènia. A partir d’aquells manuscrits, que gairebé no tenien mesures ni pesos, i amb tècniques culinàries poc depurades, Lladonosa reelabora aque...
    Disponibilitat inmediata

    23,00 €

  • AIRFRYER. TODAS LAS RECETAS
    AIRFRYER. TODAS LAS RECETAS
    DK
    Encuentra la inspiración y saca el máximo partido a tu airfryer La airfryer ha revolucionado las cocinas de todo el mundo. Este práctico electrodoméstico te permite cocinar tus platos favoritos de forma más rápida, sencilla, económica y saludable. Desde versiones más sanas de platos fritos hasta asados, platos vegetarianos, aperitivos o dulces. La freidora de aire no solo cocin...
    Disponibilitat inmediata

    14,96 €

  • LA CIENCIA DE LOS SABORES
    LA CIENCIA DE LOS SABORES
    FARRIMOND, DR. STUART
    Aprende las combinaciones de alimentos que realzan los sabores y las texturas y da un giro a los platos de toda la vida Comer es una experiencia única; es alegría, bienestar, nostalgia y otras muchas sensaciones increíbles. Si alguna vez perdiste el sentido del gusto, habrás podido comprobar que la comida sin sabor es aburrida. Sin embargo, cocinar algo sabroso no es tan fácil ...
    Disponibilitat inmediata

    24,95 €

  • AIRFRYER. UNA RELACIÓN SANA CON LA COMIDA
    AIRFRYER. UNA RELACIÓN SANA CON LA COMIDA
    CASTAÑO JIMÉNEZ, SERGIO / MARÍN AGUILERA (@HABLANDODERACIONES), RAFAEL
    ¿Buscas recetas rápidas, saludables y llenas de sabor para tu Airfryer? Dos enfermeros apasionados por la cocina y la salud se han unido para crear este libro único, diseñado para quienes quieren disfrutar de platos deliciosos sin complicaciones.Desde snacks irresistibles hasta comidas completas, aquí encontrarás recetas pensadas para aprovechar al máximo tu Airfryer, con ingre...
    Disponibilitat inmediata

    22,95 €

  • COMPARTIR
    COMPARTIR
    OTTOLENGHI, YOTAM
    Después del éxito arrollador de Simple, vuelve el mejor Ottolenghi con un nuevo gran recetario a todo color. Descubre el arte de compartir mesa y la comida reconfortante al estilo de Ottolenghi Con más de 100 recetas irresistibles, incluidas versiones de clásicos con un toque renovado para los platos de pasta, los asados y las sopas, Compartir está repleto de momentos nostálgic...
    Disponibilitat inmediata

    30,00 €

  • LA COCINA LIBANESA
    LA COCINA LIBANESA
    MAALOUF, ANDRÉE / HAÏDAR, KARIM
    Andrée Maalouf y Karim Haïdar se han consolidado como la nueva referencia para todos los amantes de una auténtica cocina libanesa contemporánea. El objetivo de su nuevo libro es ofrecer las recetas más sabrosas, sorprendentes y características de esta milenaria tradición culinaria, tan influenciada por muchas tradiciones orientales y que cuenta con manjares que se remontan a la...
    Disponibilitat inmediata

    22,50 €