
- Editorial:
- MONT-FERRANT
- Any d'edició:
- 2009
- Matèria
- llibres de cuina
- ISBN:
- 978-84-931392-6-1
- Pàgines:
- 272
- Col·lecció:
- 112009
CR 20 ELS 20 ANYS DEL SANT PAU
RUSCALLEDA, CARME
Aquest llibre és, en certa manera, una festa d?aniversari on Carme Ruscalleda comparteix amb tots nosaltres la seva aventura personal i gastronòmica al Sant Pau de Sant Pol durant els darrers vint anys. El llibre s?organitza en dues grans seccions: en primer lloc un recorregut on la cuinera desgrana les peripècies del restaurant de Sant Pol (i del germà petit de Tòquio) a través de vint receptes emblemàtiques. En segon lloc,una mostra acolorida de l?afecte i el respecte que vint artistes molt diversos, procedents de l?estat espanyol i del Japó, professen a Carme Ruscalleda i a la seva singular proposta culinària. En les pàgines de CR20. Els 20 anys de Sant Pau, hi trobareu anècdotes, receptes, poemes i engrunes d?història local i nacional amanides per la narració en primera persona de la protagonista. Per damunt de tot,però, hi trobareu unes grans dosis de passió per la cuina i per la saviesa humil i civilitzadora que aquest art ofereix a qui la sap apreciar.