0
AQUI HI HA TECA!

AQUI HI HA TECA!

RECEPTES DE CUINA CATALANA AMB HISTÒRIA

MIRALPEIX, ASSUMPTA

16,00 €
IVA inclós
No disponible, consulti'ns
Editorial:
PLAZA Y JANES
Any d'edició:
2006
Matèria
llibres de cuina
ISBN:
978-84-01-38703-6
Pàgines:
232
Col·lecció:
ACTUALITAT
16,00 €
IVA inclós
No disponible, consulti'ns
Afegir a favorits

Pocs joves saben que el que ara anomenen «hamburguesa» no és ni més ni menys que el que abans en dèiem «bistec rus», o que abans no es menjaven pizzes però sí una gran varietat de coques de recapte. I així podríem anar fent comparacions que ens demostrarien que la cuina evoluciona al ritme de la societat, i que les elaboracions dels plats de tota la vida van canviant per anar-se adaptant a les necessitats actuals.

En aquest llibre Assumpta Miralpeix ha reunit un munt de delicioses receptes, la majoria de les quals han recorregut un llarg camí des de l?Edat Mitjana fins als nostres dies; d?altres, en canvi, tenen una història més recent, però també prou interessant i curiosa. Així, a més d?un magnífic recopilatori de plats
tradicionals catalans, aquestes pàgines contenen part de la nostra cultura gastronòmica i són també un reconeixement a totes les persones que ens han deixat un llegat ben valuós, que tot i que no és tan conegut no és menys important, i que han fet possible que finalment la nostra cuina sigui ben considerada
arreu del món.

Articles relacionats

  • AIRFRYER. TODAS LAS RECETAS
    AIRFRYER. TODAS LAS RECETAS
    DK
    Encuentra la inspiración y saca el máximo partido a tu airfryer La airfryer ha revolucionado las cocinas de todo el mundo. Este práctico electrodoméstico te permite cocinar tus platos favoritos de forma más rápida, sencilla, económica y saludable. Desde versiones más sanas de platos fritos hasta asados, platos vegetarianos, aperitivos o dulces. La freidora de aire no solo cocin...
    Disponibilitat inmediata

    14,96 €

  • LA CUINA CATALANA DE FA 700 ANYS
    LA CUINA CATALANA DE FA 700 ANYS
    LLADONOSA I GIRÓ, JOSEP
    Gràcies a l’estudi pacient del Llibre de Sent Soví i del Libre del coch, -dos receptaris dels segles XIV i XVI, respectivament, sense els quals no s’entendria la cuina catalana actual-, Josep Lladonosa ens acosta a la nostra cuina primigènia. A partir d’aquells manuscrits, que gairebé no tenien mesures ni pesos, i amb tècniques culinàries poc depurades, Lladonosa reelabora aque...
    Disponibilitat inmediata

    23,00 €

  • AIRFRYER. UNA RELACIÓN SANA CON LA COMIDA
    AIRFRYER. UNA RELACIÓN SANA CON LA COMIDA
    CASTAÑO JIMÉNEZ, SERGIO / MARÍN AGUILERA (@HABLANDODERACIONES), RAFAEL
    ¿Buscas recetas rápidas, saludables y llenas de sabor para tu Airfryer? Dos enfermeros apasionados por la cocina y la salud se han unido para crear este libro único, diseñado para quienes quieren disfrutar de platos deliciosos sin complicaciones.Desde snacks irresistibles hasta comidas completas, aquí encontrarás recetas pensadas para aprovechar al máximo tu Airfryer, con ingre...
    Disponibilitat inmediata

    22,95 €

  • LA CIENCIA DE LOS SABORES
    LA CIENCIA DE LOS SABORES
    FARRIMOND, DR. STUART
    Aprende las combinaciones de alimentos que realzan los sabores y las texturas y da un giro a los platos de toda la vida Comer es una experiencia única; es alegría, bienestar, nostalgia y otras muchas sensaciones increíbles. Si alguna vez perdiste el sentido del gusto, habrás podido comprobar que la comida sin sabor es aburrida. Sin embargo, cocinar algo sabroso no es tan fácil ...
    Disponibilitat inmediata

    24,95 €

  • LA COCINA LIBANESA
    LA COCINA LIBANESA
    MAALOUF, ANDRÉE / HAÏDAR, KARIM
    Andrée Maalouf y Karim Haïdar se han consolidado como la nueva referencia para todos los amantes de una auténtica cocina libanesa contemporánea. El objetivo de su nuevo libro es ofrecer las recetas más sabrosas, sorprendentes y características de esta milenaria tradición culinaria, tan influenciada por muchas tradiciones orientales y que cuenta con manjares que se remontan a la...
    Disponibilitat inmediata

    22,50 €

  • COMPARTIR
    COMPARTIR
    OTTOLENGHI, YOTAM
    Después del éxito arrollador de Simple, vuelve el mejor Ottolenghi con un nuevo gran recetario a todo color. Descubre el arte de compartir mesa y la comida reconfortante al estilo de Ottolenghi Con más de 100 recetas irresistibles, incluidas versiones de clásicos con un toque renovado para los platos de pasta, los asados y las sopas, Compartir está repleto de momentos nostálgic...
    Disponibilitat inmediata

    30,00 €

Altres llibres de l'autor

  • APRENDRE DE CUINAR
    APRENDRE DE CUINAR
    MIRALPEIX, ASSUMPTA
    Aprendre de cuinar és un manual clàssic de la cuina de cada dia, on trobareu plats fàcils de fer, elaborats amb ingredients que estan a l'abast i que solucionen sense dificultats el menjar diari, d'acord amb els nostres gustos tradicionals i respectant la dieta mediterrània. El propòsit d'aquest llibre és aconseguir que el menjar diari no sigui monòton ni pels qui mengen ni pel...
    No disponible, consulti'ns

    18,90 €

  • PREPARA TUS MENUS PARA TODA LA SEMANA
    PREPARA TUS MENUS PARA TODA LA SEMANA
    MIRALPEIX, ASSUMPTA
    Seguro que más de una vez, mientras intentabas escoger los platos del menú de cualquier bar, has deseado estar comiendo en tu casa. Seguro que alguna vez has tenido que seguir una dieta especial y te ha resultado muy difícil encontrar dónde hacerlo fuera de casa. Seguro que más de una vez has anhelado volver a tu hogar al mediodía, aunque sólo pudieses disfrutar de quince minut...
    No disponible, consulti'ns

    7,95 €

  • CUINA I MENUS D'ARA
    CUINA I MENUS D'ARA
    MIRALPEIX, ASSUMPTA
    No disponible, consulti'ns

    26,80 €

  • APRENDRE DE CUINAR
    APRENDRE DE CUINAR
    MIRALPEIX, ASSUMPTA
    No disponible, consulti'ns

    25,60 €