0
AQUI HI HA TECA!

AQUI HI HA TECA!

RECEPTES DE CUINA CATALANA AMB HISTÒRIA

MIRALPEIX, ASSUMPTA

16,00 €
IVA inclós
No disponible, consulti'ns
Editorial:
PLAZA Y JANES
Any d'edició:
2006
Matèria
llibres de cuina
ISBN:
978-84-01-38703-6
Pàgines:
232
Col·lecció:
ACTUALITAT
16,00 €
IVA inclós
No disponible, consulti'ns
Afegir a favorits

Pocs joves saben que el que ara anomenen «hamburguesa» no és ni més ni menys que el que abans en dèiem «bistec rus», o que abans no es menjaven pizzes però sí una gran varietat de coques de recapte. I així podríem anar fent comparacions que ens demostrarien que la cuina evoluciona al ritme de la societat, i que les elaboracions dels plats de tota la vida van canviant per anar-se adaptant a les necessitats actuals.

En aquest llibre Assumpta Miralpeix ha reunit un munt de delicioses receptes, la majoria de les quals han recorregut un llarg camí des de l?Edat Mitjana fins als nostres dies; d?altres, en canvi, tenen una història més recent, però també prou interessant i curiosa. Així, a més d?un magnífic recopilatori de plats
tradicionals catalans, aquestes pàgines contenen part de la nostra cultura gastronòmica i són també un reconeixement a totes les persones que ens han deixat un llegat ben valuós, que tot i que no és tan conegut no és menys important, i que han fet possible que finalment la nostra cuina sigui ben considerada
arreu del món.

Articles relacionats

  • COCINA PARA CRECER
    COCINA PARA CRECER
    ORGILLÉS, RAQUEL
    El libro de recetas y alimentación que todas las familias necesitan: cocinar para grandes y pequeños nunca había sido tan sencillo. Raquel Orgillés se convirtió en madre soltera hace cuatro años. Desde entonces, comparte con su comunidad la experiencia de su cocina para que, con muchos o pocos en casa, la alimentación de la familia sea siempre algo sencillo y enriquecedor. En e...
    Disponibilitat inmediata

    19,90 €

  • CREMO!
    CREMO!
    NICOLAU, MARIA
    CREMO! La nova revolució de Maria Nicolau. Columna publica Cremo!, el nou llibre de Maria Nicolau. Reflexionsgastronòmiques de la cuinera més revolucionària dels últims anys.El fenomen que ha revolucionat la gastronomia. «Cremo!» és el crit d'alerta que s'etziba a les cuines professionals quan es carrega una olla que pesa o una paella amb oli roent quan passem pel costat d'un c...
    Disponibilitat inmediata

    23,90 €

  • ¡QUEMO!
    ¡QUEMO!
    NICOLAU, MARIA
    Las memorias de una cocinera que transita, como la cocina española en los últimos años, del mesón al restaurante de vanguardia. Esta es la historia de una joven que deja la facultad para entrar en una escuela de cocina al mismo tiempo que en España se desata la revolución gastronómica del siglo. El salto que hace la propia protagonista desde la fonda hasta la cocina de vanguard...
    Disponibilitat inmediata

    23,90 €

  • PICAR Y DISFRUTAR
    PICAR Y DISFRUTAR
    ENRÍQUEZ, ELENA
    Recetas deliciosas y sin azúcares refinados para convertir nuestro desayuno, tentempié o picoteo en momentos especiales de los que disfrutar en el día a día.Muchos picamos algo para mantenernos con energía a lo largo del día, y las recetas que propone Elena en este libro se convertirán en el aliado perfecto contra la tentación de los ultraprocesados. Desde bowls, granolas y tos...
    Disponibilitat inmediata

    19,95 €

  • CUINES
    CUINES
    RIBAS BELTRAN, MARC / CARAMÉS NÚÑEZ, GESSAMÍ / PARÍS MASIP, ARNAU
    Marc Ribes i tot lÆequip del Cuines ens presenten un llibre pràctic i original per treure el màxim profit de les nostres cuines. Un recorregut que comença al mercat o a les botigues, segueix en la forma com organitzem i desem els productes i culmina amb totes les elaboracions que ens proposa aquest manual. El llibre oficial del programa combina divulgació i pràctica, remarcant ...
    Disponibilitat inmediata

    24,95 €

  • PASTELERÍA JAPONESA
    PASTELERÍA JAPONESA
    KIÉ, LAURE
    Prepara los mejores dulces japoneses en casa y disfruta de los sabores de la pastelería nipona moderna y tradicional. La repostería es a menudo la gran desconocida de la gastronomía nipona. Sin embargo, en la actualidad, numerosos chefs reinterpretan las recetas ancestrales con una mezcla de originalidad y tradición de la que ha surgido una nueva pastelería japonesa variada, re...
    Disponibilitat inmediata

    19,95 €

Altres llibres de l'autor

  • APRENDRE DE CUINAR
    APRENDRE DE CUINAR
    MIRALPEIX, ASSUMPTA
    Aprendre de cuinar és un manual clàssic de la cuina de cada dia, on trobareu plats fàcils de fer, elaborats amb ingredients que estan a l'abast i que solucionen sense dificultats el menjar diari, d'acord amb els nostres gustos tradicionals i respectant la dieta mediterrània. El propòsit d'aquest llibre és aconseguir que el menjar diari no sigui monòton ni pels qui mengen ni pel...
    No disponible, consulti'ns

    18,90 €

  • PREPARA TUS MENUS PARA TODA LA SEMANA
    PREPARA TUS MENUS PARA TODA LA SEMANA
    MIRALPEIX, ASSUMPTA
    Seguro que más de una vez, mientras intentabas escoger los platos del menú de cualquier bar, has deseado estar comiendo en tu casa. Seguro que alguna vez has tenido que seguir una dieta especial y te ha resultado muy difícil encontrar dónde hacerlo fuera de casa. Seguro que más de una vez has anhelado volver a tu hogar al mediodía, aunque sólo pudieses disfrutar de quince minut...
    No disponible, consulti'ns

    7,95 €

  • CUINA I MENUS D'ARA
    CUINA I MENUS D'ARA
    MIRALPEIX, ASSUMPTA
    No disponible, consulti'ns

    26,80 €

  • APRENDRE DE CUINAR
    APRENDRE DE CUINAR
    MIRALPEIX, ASSUMPTA
    No disponible, consulti'ns

    25,60 €