0
APATS - MES DE 50 MENUS I 400 RECEPTES

APATS - MES DE 50 MENUS I 400 RECEPTES

MÉS DE 50 MENÚS I 400 RECEPTES

DOMENECH IGNASI

17,70 €
IVA inclós
No disponible, consulti'ns
Editorial:
COSSETANIA EDICIONS
Any d'edició:
2009
Matèria
llibres de cuina
ISBN:
978-84-9791-463-5
Pàgines:
272
Col·lecció:
EL CULLEROT
17,70 €
IVA inclós
No disponible, consulti'ns
Afegir a favorits

Àpats aparegué per primera vegada l'any 1930 i, des d'aleshores, se n'han fet tres edicions; l'última, l'abril de 1979. El seu autor, Ignasi Domènech, organitza el llibre en quatre parts ben diferenciades, amb la qual cosa es converteix en una eina pràctica per a tothom a qui agradi fer i conèixer les receptes tradicionals. Els plats estan ordenats per tal que sigui fàcil trobar-los i explicats amb precisió. A la primera part, hi trobem des d'un calendari gastronòmic o la relació dels restaurants populars de Barcelona fins a una llista de plats per als dinars i sopars. Les sopes, carns d'olla, purés, escudelles de cargols, petxines, ocupen la segona part de l'obra. La tercera part està dedicada a les carns i menuts d'escorxador, plats de peix, llegums i salses, entre altres. I, finalment, els bescuits gelats, granissats, copes, llimonades, licors, xarops,posaran el punt final a la quarta part del llibre.

Articles relacionats

  • COCINA PARA CRECER
    COCINA PARA CRECER
    ORGILLÉS, RAQUEL
    El libro de recetas y alimentación que todas las familias necesitan: cocinar para grandes y pequeños nunca había sido tan sencillo. Raquel Orgillés se convirtió en madre soltera hace cuatro años. Desde entonces, comparte con su comunidad la experiencia de su cocina para que, con muchos o pocos en casa, la alimentación de la familia sea siempre algo sencillo y enriquecedor. En e...
    Disponibilitat inmediata

    19,90 €

  • EL ARTE DE UN BUEN ARROZ
    EL ARTE DE UN BUEN ARROZ
    HÉCTOR MEDINA @ELCHEFKENT
    Un libro imprescindible para todos los amantes del arroz.El valenciano Héctor Medina comparte en estas páginas todos sus trucos para que ninguna receta se te resista. Conocido en redes como @elchefkent, sabe de buena tinta que puedes llegar a preparar arroces de restaurante en tu propia casa con solo un puñado de conceptos claros, y te ofrece las claves para elegir el tipo de a...
    Disponibilitat inmediata

    19,95 €

  • ¡QUEMO!
    ¡QUEMO!
    NICOLAU, MARIA
    Las memorias de una cocinera que transita, como la cocina española en los últimos años, del mesón al restaurante de vanguardia. Esta es la historia de una joven que deja la facultad para entrar en una escuela de cocina al mismo tiempo que en España se desata la revolución gastronómica del siglo. El salto que hace la propia protagonista desde la fonda hasta la cocina de vanguard...
    Disponibilitat inmediata

    23,90 €

  • CREMO!
    CREMO!
    NICOLAU, MARIA
    CREMO! La nova revolució de Maria Nicolau. Columna publica Cremo!, el nou llibre de Maria Nicolau. Reflexionsgastronòmiques de la cuinera més revolucionària dels últims anys.El fenomen que ha revolucionat la gastronomia. «Cremo!» és el crit d'alerta que s'etziba a les cuines professionals quan es carrega una olla que pesa o una paella amb oli roent quan passem pel costat d'un c...
    Disponibilitat inmediata

    23,90 €

  • PAN GALLEGO
    PAN GALLEGO
    LAVANDEIRA, EDU
    Los gallegos efectivamente somos en ocasiones reservados, humildes y no muy dados a presumir de nada. Hasta que toca hablar de pan. Ahí no hay reservas ni miramientos.Los gallegos no tenemos problemas en dividir el pan en dos categorías: lo que es pan y lo que no. Entre el segundo grupo se encuentra todo aquel pan que no sea gallego. "Eso no es pan ni es nada" es una frase que ...
    Disponibilitat inmediata

    22,95 €

  • PICAR Y DISFRUTAR
    PICAR Y DISFRUTAR
    ENRÍQUEZ, ELENA
    Recetas deliciosas y sin azúcares refinados para convertir nuestro desayuno, tentempié o picoteo en momentos especiales de los que disfrutar en el día a día.Muchos picamos algo para mantenernos con energía a lo largo del día, y las recetas que propone Elena en este libro se convertirán en el aliado perfecto contra la tentación de los ultraprocesados. Desde bowls, granolas y tos...
    Disponibilitat inmediata

    19,95 €

Altres llibres de l'autor

  • SUCULENTS ROSTITS,GUISATS I ES
    SUCULENTS ROSTITS,GUISATS I ES
    DOMENECH IGNASI
    Selecció de receptes del gran mestre de la cuina catalana més tradicional, Ignasi Domènech (Manresa 1874 - Barcelona 1956). L'Arxiu Gastronòmic que porta el seu nom ha elaborat una extensa selecció de rostits, guisats i estofats fets a base de carns, caça i aviram. ...
    No disponible, consulti'ns

    9,62 €

  • TECA,LA
    TECA,LA
    DOMENECH IGNASI
    Esgotat

    5,11 €