0
LA CUINA ANTIESTRES

LA CUINA ANTIESTRES

AGULLO JOAQUIM, DEL TURA BOVET M PARDO CARME

19,00 €
IVA inclós
No disponible, consulti'ns
Editorial:
VIENA EDICIONS
Any d'edició:
2009
Matèria
llibres de cuina
ISBN:
978-84-8330-515-7
Pàgines:
184
Col·lecció:
Milfulls -Viena-
19,00 €
IVA inclós
No disponible, consulti'ns
Afegir a favorits

Molta gent busca una solució per viure menys estressada. Però és que encara no l'han buscat a la cuina. Sabem el que esteu pensant: "Cuina antiestrès? Però això és possible?" Per a la gran majoria de la gent cuinar és tan relaxant com ficar-se en un embús en hora punta i, per això, acaben triant un plat precuinat que devoren davant del televisor abans de quedar adormits... El que molt poques persones saben és que hi ha aliments, que fan que ens sentim més irritables i que estiguem més cansats, i, en canvi, n'hi ha d'altres que ens ajuden a relaxar-nos, a descansar més profundament i a carregar les piles per a l'endemà. I no estem parlant de píndoles; parlem de les sardines, dels alls tendres, dels ous, dels alvocats, de la vedella, de les llenties i d'una taronja ben sucosa... tots ingredients al nostre abast! És clar que no es tracta només de què mengem, sinó de com ho mengem. Per això us explicarem receptes molt senzilles que es preparen en pocs minuts. I per als que necessiten un extra de relax, hi hem afegit un capítol d'infusions. I, a més, unes breus explicacions nutricionals que ajuden a entendre per què, per exemple, un tomàquet pot ser un bon aliat contra l'estrès.

Articles relacionats

  • KETO FLEXIBLE
    KETO FLEXIBLE
    @KETO_CON_LAURA
    En Keto flexible tienes recetas para el día a día, para preparar en tu casa, para el trabajo, así como sugerencias para cuando vayas a restaurantes y a casa de amigos. ¡BÁSICOS, APERITIVOS, ENTRANTES, PRINCIPALES Y POSTRES A LOS QUE NO PODRÁS RESISTIRTE! Este es libro que estabas esperando de la autora de recetas keto por excelencia en España en el que reúne 101 nuevas y atrac...
    Disponibilitat inmediata

    22,90 €

  • CREMO!
    CREMO!
    NICOLAU, MARIA
    CREMO! La nova revolució de Maria Nicolau. Columna publica Cremo!, el nou llibre de Maria Nicolau. Reflexionsgastronòmiques de la cuinera més revolucionària dels últims anys.El fenomen que ha revolucionat la gastronomia. «Cremo!» és el crit d'alerta que s'etziba a les cuines professionals quan es carrega una olla que pesa o una paella amb oli roent quan passem pel costat d'un c...
    Disponibilitat inmediata

    23,90 €

  • COCINA PARA CRECER
    COCINA PARA CRECER
    ORGILLÉS, RAQUEL
    El libro de recetas y alimentación que todas las familias necesitan: cocinar para grandes y pequeños nunca había sido tan sencillo. Raquel Orgillés se convirtió en madre soltera hace cuatro años. Desde entonces, comparte con su comunidad la experiencia de su cocina para que, con muchos o pocos en casa, la alimentación de la familia sea siempre algo sencillo y enriquecedor. En e...
    Disponibilitat inmediata

    19,90 €

  • ¡QUEMO!
    ¡QUEMO!
    NICOLAU, MARIA
    Las memorias de una cocinera que transita, como la cocina española en los últimos años, del mesón al restaurante de vanguardia. Esta es la historia de una joven que deja la facultad para entrar en una escuela de cocina al mismo tiempo que en España se desata la revolución gastronómica del siglo. El salto que hace la propia protagonista desde la fonda hasta la cocina de vanguard...
    Disponibilitat inmediata

    23,90 €

  • EL ARTE DE UN BUEN ARROZ
    EL ARTE DE UN BUEN ARROZ
    HÉCTOR MEDINA @ELCHEFKENT
    Un libro imprescindible para todos los amantes del arroz.El valenciano Héctor Medina comparte en estas páginas todos sus trucos para que ninguna receta se te resista. Conocido en redes como @elchefkent, sabe de buena tinta que puedes llegar a preparar arroces de restaurante en tu propia casa con solo un puñado de conceptos claros, y te ofrece las claves para elegir el tipo de a...
    Disponibilitat inmediata

    19,95 €

  • CUINES
    CUINES
    RIBAS BELTRAN, MARC / CARAMÉS NÚÑEZ, GESSAMÍ / PARÍS MASIP, ARNAU
    Marc Ribes i tot lÆequip del Cuines ens presenten un llibre pràctic i original per treure el màxim profit de les nostres cuines. Un recorregut que comença al mercat o a les botigues, segueix en la forma com organitzem i desem els productes i culmina amb totes les elaboracions que ens proposa aquest manual. El llibre oficial del programa combina divulgació i pràctica, remarcant ...
    Disponibilitat inmediata

    24,95 €