- Editorial:
- COLUMNA
- Any d'edició:
- 2012
- Matèria
- llibres de cuina
- ISBN:
- 978-84-664-1536-1
- Pàgines:
- 190
LA CUINA ANTIAGING
GASTRONOMIA I CIÈNCIA
CARME RUSCALLEDA / RAÜL BALAM / MANUEL SÁNCHEZ
No us perdeu aquest llibre de cuina ni els consells mèdics que l’acompanyen. Totes les receptes són d'execució fàcil i estan tècnicament ben detallades. Hi trobareu una llista de productes de temporada en forma de calendari d’aliments frescos per encarar la vida amb una alimentació saludable, saborosa, plaent i amb valors antiaging. «
El secret de la gastronomia antiaging és utilitzar els productes de proximitat i de temporada elaborats segons els costums de cada regió. Gaudiu de manera sana de les receptes dels nostres avis cuinades amb les tècniques més capdavanteres».
Dr. Manuel Sánchez
«
Nosaltres hi posem la part cuinada, ens inspirem en els productes de temporada i hi aportem el nostre estil culinari, que defensa els productes de proximitat, que practica un respecte màxim en la manipulació i cocció dels ingredients, amb l’objectiu que el resultat final, a taula, sigui atractiu, aromàtic, saborós, equilibrat, divertit i gastronòmicament molt plaent».
Carme Ruscalleda i Raül Balam.