- Editorial:
 - LA BUTXACA
 - Any d'edició:
 - 2010
 - Matèria
 - Ciències
 - ISBN:
 - 978-84-9930-150-1
 - Pàgines:
 - 240
 
ELS BOLETS
ON SURTEN, COM ES CONEIXEN, COM ES CUINEN
PASCUAL RAMON
Els bolets. On surten, com es coneixen, com es cuinen és el llibre que estaves esperant a labutxaca. Amb aquesta guia, Ramon Pascual t'introduirà d'una manera senzilla però rigorosa en l'apassionant món de la micologia. Les descripcions de cadascuna de les 75 espècies juntament amb uns acurats i detallats dibuixos que les il·lustren et permetran reconèixer fàcilment quins són els bolets comestibles respecte els metzinosos, conèixer quina és la seva correcta determinació i també assabentar-te de moltes curiositats sobre cadascuna d'elles. Receptes de cuina, originals i poc conegudes complementen aquest llibre de capçalera per saber on i quan s'han d'anar a buscar els bolets, com identificar-los i quina és la millor manera de cuinar-los.