- Editorial:
- VIENA EDICIONS
- Any d'edició:
- 2025
- Matèria
- llibres de cuina
- ISBN:
- 978-84-19474-91-9
- Pàgines:
- 192
CUINA AMB COLORS
LA IMPORTÀNCIA DEL COLOR EN LA CUINA PREBIÒTICA
AGUADO, XAVIER
Cuina amb colors pretén ser el primer receptari que gira a lentorn de lapassionant món dels fitoquímics, uns compostos naturals que, a través dels pigments que donen color als aliments, tenen un impacte profund en la nostra salut intestinal i en la nostra salut en general. L'obra explora, amb detall i rigor, la relació entre els colors dels aliments i aquestes propietats que la recerca científica i l'experiència clínica han comprovat en els darrers anys. Ara sabem que els fitoquímics no només aporten bellesa als nostres plats, sinó que també actuen com a prebiòtics naturals, cosa que afavoreix el creixement de bacteris beneficiosos en el nostre sistema digestiu. Aquesta guia combina coneixement científic amb un seguit de receptes i consells pràctics per incorporar aquests aliments acolorits a la nostra dieta quotidiana.