0
TAULES I FOGONS

TAULES I FOGONS

UN ITINERARI GASTRONÒMIC

TAPIAS, PERE

12,50 €
IVA incluido
No disponible, consultenos
Editorial:
COSSETANIA EDICIONS
Año de edición:
2006
Materia
Cuina -Gastronomia
ISBN:
978-84-9791-099-6
Páginas:
184
12,50 €
IVA incluido
No disponible, consultenos
Añadir a favoritos

Es tracta d'una colla d'articles que formen com una mena d'itinerari lúdic i sentimental que fa l'autor per les cuines, els productes i les festes gastronòmiques de Catalunya. Molts dels actes festius que es fan a Catalunya tenen un plat com a emblema, com el reclam per a la convocatòria. En alguns l'assistència és molta, en d'altres més minsa, però el cert és que la resposta popular a les festes gastronòmiques cada cop va a més i cada cop són més les ciutats i pobles que en fan. Fa uns anys, com diu en Pere Tapias, "la visita d'un museu ens permetia conèixer un plat; avui el tast d'un plat ens permet la visita a un museu". El fenomen de la cuina actualment sobrepassa els fogons. A hores d'ara la gastronomia s'ha convertit en un fenomen social que belluga moltes persones, que proporciona complaença i felicitat, que cada cop té més addictes. En Pere Tapias n'ha estat un testimoni de paladar i de ploma.

Artículos relacionados

  • COCINA PARA CRECER
    COCINA PARA CRECER
    ORGILLÉS, RAQUEL
    El libro de recetas y alimentación que todas las familias necesitan: cocinar para grandes y pequeños nunca había sido tan sencillo. Raquel Orgillés se convirtió en madre soltera hace cuatro años. Desde entonces, comparte con su comunidad la experiencia de su cocina para que, con muchos o pocos en casa, la alimentación de la familia sea siempre algo sencillo y enriquecedor. En e...
    Disponibilidad inmediata

    19,90 €

  • EL ARTE DE UN BUEN ARROZ
    EL ARTE DE UN BUEN ARROZ
    HÉCTOR MEDINA @ELCHEFKENT
    Un libro imprescindible para todos los amantes del arroz.El valenciano Héctor Medina comparte en estas páginas todos sus trucos para que ninguna receta se te resista. Conocido en redes como @elchefkent, sabe de buena tinta que puedes llegar a preparar arroces de restaurante en tu propia casa con solo un puñado de conceptos claros, y te ofrece las claves para elegir el tipo de a...
    Disponibilidad inmediata

    19,95 €

  • ¡QUEMO!
    ¡QUEMO!
    NICOLAU, MARIA
    Las memorias de una cocinera que transita, como la cocina española en los últimos años, del mesón al restaurante de vanguardia. Esta es la historia de una joven que deja la facultad para entrar en una escuela de cocina al mismo tiempo que en España se desata la revolución gastronómica del siglo. El salto que hace la propia protagonista desde la fonda hasta la cocina de vanguard...
    Disponibilidad inmediata

    23,90 €

  • CREMO!
    CREMO!
    NICOLAU, MARIA
    CREMO! La nova revolució de Maria Nicolau. Columna publica Cremo!, el nou llibre de Maria Nicolau. Reflexionsgastronòmiques de la cuinera més revolucionària dels últims anys.El fenomen que ha revolucionat la gastronomia. «Cremo!» és el crit d'alerta que s'etziba a les cuines professionals quan es carrega una olla que pesa o una paella amb oli roent quan passem pel costat d'un c...
    Disponibilidad inmediata

    23,90 €

  • PAN GALLEGO
    PAN GALLEGO
    LAVANDEIRA, EDU
    Los gallegos efectivamente somos en ocasiones reservados, humildes y no muy dados a presumir de nada. Hasta que toca hablar de pan. Ahí no hay reservas ni miramientos.Los gallegos no tenemos problemas en dividir el pan en dos categorías: lo que es pan y lo que no. Entre el segundo grupo se encuentra todo aquel pan que no sea gallego. "Eso no es pan ni es nada" es una frase que ...
    Disponibilidad inmediata

    22,95 €

  • PICAR Y DISFRUTAR
    PICAR Y DISFRUTAR
    ENRÍQUEZ, ELENA
    Recetas deliciosas y sin azúcares refinados para convertir nuestro desayuno, tentempié o picoteo en momentos especiales de los que disfrutar en el día a día.Muchos picamos algo para mantenernos con energía a lo largo del día, y las recetas que propone Elena en este libro se convertirán en el aliado perfecto contra la tentación de los ultraprocesados. Desde bowls, granolas y tos...
    Disponibilidad inmediata

    19,95 €

Otros libros del autor

  • TAPIAS VARIADES
    TAPIAS VARIADES
    TAPIAS, PERE
    En Pere Tapias cuina el Tapias variades des de fa divuit anys. Cada dissabte i cada diumenge el podeu escoltar dins del programa El suplement, de Catalunya Ràdio, magazín líder d'audiència a Catalunya que condueix la Sílvia Cóppulo amb tot el temps del món per parlar de les coses que més interessen i per escoltar aquelles persones que tenen coses per dir. El llibre que teniu a ...
    No disponible, consultenos

    9,95 €

  • NYORA COM PREPARAR-LA 10 VEGADES
    NYORA COM PREPARAR-LA 10 VEGADES
    TÀPIAS, PERE
    Artista polifacètic i gran amant de la cuina, Pere Tàpias ens presenta 10 receptes en què la nyora és la gran protagonista: acompanya i transforma pollastre, seitons, pop, verdures o arrossos, i és l'estrella de les salses. Deu idees per donar color i sabor als plats de festa o de cada dia amb un ingredient clàssic de la cuina tradicional catalana. ...
    No disponible, consultenos

    6,00 €