0
TAPIAS VARIADES

TAPIAS VARIADES

LES RECEPTES DELS OIENTS D'EL SUPLEMENT DE CATALUNYA RÀDIO

TAPIAS, PERE

9,95 €
IVA incluido
No disponible, consultenos
Editorial:
COSSETANIA EDICIONS
Año de edición:
2014
Materia
Cuina -Gastronomia
ISBN:
978-84-9034-223-7
Páginas:
144
9,95 €
IVA incluido
No disponible, consultenos
Añadir a favoritos

En Pere Tapias cuina el Tapias variades des de fa divuit anys. Cada dissabte i cada diumenge el podeu escoltar dins del programa El suplement, de Catalunya Ràdio, magazín líder d'audiència a Catalunya que condueix la Sílvia Cóppulo amb tot el temps del món per parlar de les coses que més interessen i per escoltar aquelles persones que tenen coses per dir. El llibre que teniu a les mans és un recull de vuitanta- cinc de les receptes de sopes, salses, verdura, hortalisses, pasta, arròs, ous, carn, peix, postres i fruita que han anat proporcionant els oients en el decurs dels programes. A les seves pàgines hi trobareu com cuinar des d'una sopa de fesols fins a uns xampinyons farcits o uns cards amb cloïsses.

Artículos relacionados

  • DOLÇOS SANOTS
    DOLÇOS SANOTS
    ZURRIAGA MITJANS (CROQUETA DE XOCOLATA), LAURA
    Descobreix la pastisseria fàcil i sense sucre amb la reina dels dolços: 80 receptes de postres boníssimes per al cos i per al cap. És possible gaudir d'unes postres delicioses i sense sucre? Amb quin ingredient puc substituir les farines refinades? Com puc evitar els pics de glucosa sense renunciar als dolços? Pastissos, brioixeria, gelats, cremes... Descobreix 80 receptes fà...
    Disponibilidad inmediata

    21,95 €

  • PASTELERÍA JAPONESA
    PASTELERÍA JAPONESA
    KIÉ, LAURE
    Prepara los mejores dulces japoneses en casa y disfruta de los sabores de la pastelería nipona moderna y tradicional. La repostería es a menudo la gran desconocida de la gastronomía nipona. Sin embargo, en la actualidad, numerosos chefs reinterpretan las recetas ancestrales con una mezcla de originalidad y tradición de la que ha surgido una nueva pastelería japonesa variada, re...
    Disponibilidad inmediata

    19,95 €

  • PICAR Y DISFRUTAR
    PICAR Y DISFRUTAR
    ENRÍQUEZ, ELENA
    Recetas deliciosas y sin azúcares refinados para convertir nuestro desayuno, tentempié o picoteo en momentos especiales de los que disfrutar en el día a día.Muchos picamos algo para mantenernos con energía a lo largo del día, y las recetas que propone Elena en este libro se convertirán en el aliado perfecto contra la tentación de los ultraprocesados. Desde bowls, granolas y tos...
    Disponibilidad inmediata

    19,95 €

  • DE L'HORT AL PLAT
    DE L'HORT AL PLAT
    SALSETES, PEP
    Un llibre prenyat de saviesa, rauxa i alegria de viure per aprendre i fruir de l'autèntica cuina del nostre país. Amb la clarividència i el bon humor que el caracteritzen, en Pep Salsetes ens convida a reviure una cuina estacional i popular, a favor de la sostenibilitat, el producte local i la gresca. En aquesta veritable «bíblia» del nostre patrimoni culinari més genuí hi trob...
    Disponibilidad inmediata

    21,90 €

  • OH LA LA CHOCOLAT
    OH LA LA CHOCOLAT
    BALAGUER, ORIOL
    El nuevo libro del gran pastelero Oriol Balaguer, reconocido como uno de los mejores del mundo, dedicado íntegramente a una de las grandes pasiones, el chocolate.Un libro dedicado exclusiva y monográficamente al chocolate para explotar todas sus maneras distintas de preparación y para disfrutar de manera distinta y en múltiples formatos. Así, la cocina dulce de Oriol Balaguer, ...
    Disponibilidad inmediata

    24,95 €

  • CUINAR EL MEDITERRANI
    CUINAR EL MEDITERRANI
    ROCA, JOAN / BRUGUÉS, SALVADOR
    El nou llibre de Joan Roca. Un homenatge a la cuina mediterrània.D'Algesires a Istanbul hi ha un mar que ha estat bressol de les grans civilitzacions del món antic i que reuneix actualment un patrimoni gastronòmic incomparable. La diversitat de les cuines dels pobles mediterranis és un reflex de la seva riquesa cultural, un tresor viu i immens que segueix en constant evolució i...
    Disponibilidad inmediata

    23,90 €

Otros libros del autor

  • NYORA COM PREPARAR-LA 10 VEGADES
    NYORA COM PREPARAR-LA 10 VEGADES
    TÀPIAS, PERE
    Artista polifacètic i gran amant de la cuina, Pere Tàpias ens presenta 10 receptes en què la nyora és la gran protagonista: acompanya i transforma pollastre, seitons, pop, verdures o arrossos, i és l'estrella de les salses. Deu idees per donar color i sabor als plats de festa o de cada dia amb un ingredient clàssic de la cuina tradicional catalana. ...
    No disponible, consultenos

    6,00 €

  • TAULES I FOGONS
    TAULES I FOGONS
    TAPIAS, PERE
    Es tracta d'una colla d'articles que formen com una mena d'itinerari lúdic i sentimental que fa l'autor per les cuines, els productes i les festes gastronòmiques de Catalunya. Molts dels actes festius que es fan a Catalunya tenen un plat com a emblema, com el reclam per a la convocatòria. En alguns l'assistència és molta, en d'altres més minsa, però el cert és que la resposta p...
    No disponible, consultenos

    12,50 €