
- Editorial:
- LIBROOKS
- Año de edición:
- 2013
- Materia
- Cuina -Gastronomia
- ISBN:
- 978-84-938910-6-0
- Páginas:
- 502
EL CELLER DE CAN ROCA
EL LLIBRE
ROCA JOAN
En aquesta nova obra els germans Roca Fontané expliquen en primera persona els secrets d'un restaurant que sempre s'ha caracteritzat per la seva cuina d'estil lliure, la seva capacitat innovadora i una enorme efervescència creativa generada en sintonia per tres caps pensants: en Joan al capdavant de la cuina salada, en Jordi de les postres, i en Josep dels vins i la sala. Al llarg de gairebé 500 planes, els tres germans Roca guien el lector a través de la seva història, la seva filosofia i les tècniques utilitzades en prop de 90 receptes. 16 capítols que responen a les línies creatives i les fonts d'inspiració que nodreixen els germans Roca.
Un llibre de gran format amb originals acabats de gran qualitat, il·lustrat amb fotografies de David Ruano i Francesc Guillamet.