LLIBRES!

LLIBRES!

Editorial:
EDITORIAL GG, S.L.
ISBN:
978-84-252-2698-4
Pàgines:
48
10,00 €
IVA inclòs
No disponible, consulti'ns

Com explicar-li a un infant què és un llibre? Aquesta és la pregunta que el 1962 es van plantejar Murray McCain i John Alcorn, i va donar com a resultat Llibres!, una de les obres més valorades en la història del llibre infantil il?lustrat.

Mitjançant un rítmic joc textual i visual de preguntes, respostes, asseveracions i exclamacions, el petit lector d'aquest volum descobrirà que el llibre és objecte, indústria, text, llenguatge, coneixement, emoció, aprenentatge, diversió, tipografia, lectura, imatge, disseny, edició i, en definitiva, una finestra oberta a tot.

Com explicar-li a un infant què és un llibre? La resposta de McCain i Alcorn no està a Llibres! sinó a l'experiència de la seva lectura. Una proposta que el 1962 li va valer el reconeixement de l'American Institute of Graphic Arts (AIGA) com un dels 50 millors llibres de l'any i com a millor llibre infantil de l'any per New York Times.
John Alcorn (1935-1992) fue un célebre diseñador gráfico e ilustrador norteamericano. En sus inicios trabajó para Esquire, CBS y fue uno de los miembros fundadores de Push Pin Studios junto con Milton Glaser y Seymour Chwast. Diseñador de un buen número de portadas de libros, también ilustró y diseño diversos libros infantiles y fue el diseñador de los carteles y de los títulos de crédito de algunas de las películas de Federico Fellini.