LES DONES WEYWARD

LES DONES WEYWARD

Editorial:
COLUMNA
Any d'edició:
Matèria
Novel.la
ISBN:
978-84-664-3021-0
Pàgines:
416
19,50 €
IVA inclòs
Disponibilitat inmediata
afegir a la cistella

Tres dones. Tres segles. Un secret compartit.
1619: l'Altha Weyward es declara no culpable de l'assassinat d'en John Milburn i la sala esclata en crits embogits de la gent del poble, que l'acusen de bruixa.
2019: la Kate fuig de Londres i del seu maltractador cap a Crows Beck, un poble perdut on la seva tia àvia li va deixar en herència una petita cabana, el Weyward Cottage. Un cop allà comença a intuir que un secret s'oculta en els fonaments d'aquell lloc, amagat des de les caceres de bruixes del segle XVII.
1942: la Violet és una nena una mica rebel que creix sense mare en una gran casa, Orton Hall. El seu pare és molt estricte i poc amorós i les serventes que la cuiden parlen d'amagat sovint, murmuren sobre com n'és d'estranya la Violet i com s'assembla a la seva mare. L'únic que conserva d'ella és un medalló amb una W gravada.
Les dones Weyward és una novel·la impressionant sobre gènere i control, sobre els llargs ressons de la violència masclista al llarg dels segles. I és també una exaltació de la força de la natura, del poder femení i de la llibertat.
 
«Una història generacional de resiliència femenina». The Guardian
«En aquesta meravellosa novel·la Hart explora el desig sexual, la violència i l'autonomia personal de tres dones fortes, des del segle XVII fins a l'actualitat». Publishers Weekly