CARRER BERLÍN, 109

CARRER BERLÍN, 109

Editorial:
PLAZA Y JANES
Any d'edició:
Matèria
Novel.la
ISBN:
978-84-01-38870-5
Pàgines:
320
17,90 €
IVA inclòs
No disponible, consulti'ns

Al carrer Berlín hi ha un edifici corrent. És un bloc de veïns situat en ple Eixample barceloní. Hi viuen un colombià, una prostituta de luxe, una parella d'avis, una mare separada amb dos fills i un oficinista solter. Ah, també hi ha un fantasma: l'àvia malhumorada que ocupava l'últim pis, que va morir fa mesos però ningú no se n'ha adonat. De manera que vaga d'un pis a l'altre espiant les vides dels veïns.
Tot seria normal i a ningú res no hauria cridat l'atenció si no fos que en Gerard, un policia de baixa indefinida, no hagués rebut una trucada d'en Pep, el seu antic company, dos dies abans de ser assassinat. A la bústia de veu d'en Gerard hi van quedar enregistrades aquestes paraules: «He de parlar-te d'una cosa que he descobert al carrer Berlín, al 109». Atret per l'enigma i desitjós de venjar la mort del seu amic i, per què no dir-ho, sense res més interessant a fer, decideix deixar-se caure per allà.
Mai no hauria imaginat que la recerca de l'assassí d'en Pep havia d'estar envoltada de tants misteris. Tants com veïns hi ha a l'edifici, ja que cada un d'ells amaga un secret que canviarà la vida dels altres per sempre més.

Altres llibres de l'autor, autora

 • CALLE BERLÍN, 109
  Titulo del libro
  CALLE BERLÍN, 109
  VALLEJO,SUSANA
  En la calle Berlín, en pleno Eixample barcelonés, hay un edificio corriente. Allí viven un colombiano, una prostitut...

  17,90 €

 • PRINCIPIO DEL FIN,EL PORTA COELI
  Titulo del libro
  PRINCIPIO DEL FIN,EL PORTA COELI
  VALLEJO,SUSANA
  Raquel da comienzo a un nuevo curso en la facultad. Desde las primeras clases, se une a su grupo de amigas un nue...

  19,80 €