0
MENUTS I ALTRES DELICIES PORQU

MENUTS I ALTRES DELICIES PORQU

FEBRES XAVIER

12,02 €
IVA incluido
No disponible, consultenos
Editorial:
MEDOL EDICIONS
Año de edición:
1998
Materia
Cuina -Gastronomia
ISBN:
978-84-89936-42-3
Páginas:
128
Colección:
VARIAS
12,02 €
IVA incluido
No disponible, consultenos
Añadir a favoritos

Artículos relacionados

  • EMBOTITS
    EMBOTITS
    SANGLAS, DAVID
    Tots els secrets per triar, cuinar i fer lluir un bon embotit. Aquest receptari és un viatge per la història dels embotits de la nostra terra, els oblidats i els de sempre, i un recorregut que ens farà descobrir la infinitat d’usos que podem donar-los a la cuina, més enllà de gaudir-los amb una bona llesca de pa amb tomàquet. A través de receptes pràctiques, aprendrem com prepa...
    Disponibilidad inmediata

    22,90 €

  • ENSALADAS COMPLETAS
    ENSALADAS COMPLETAS
    EZEKIEL, EMILY
    ¿Quién dijo que las ensaladas son aburridas? Sin duda, alguien que no conocía este libro. En él, hallarás platos divididos por estaciones, con los mejores productos de temporada para preparar comidas deliciosas, saciante y espectaculares. Descubre un colorido abanico de ensaladas para comer como plato único, acompañamiento e ¡incluso postre!, con opciones veganas y consejos de ...
    Disponibilidad inmediata

    29,95 €

  • COCINA COMO UNA ABUELA
    COCINA COMO UNA ABUELA
    SOLDEVILLA (@CHEFENIALS), CARLA
    Recetas fáciles y efectivas, trucos y mucho más para que aprendas a cocinar como una abuela. Tanto si buscas sorprender a tus amigos en una cena, como lucirte delante de tu familia o simplemente perder el miedo a cruzar el umbral de la puerta de la cocina, este libro te inspirará a crear platos sencillos y deliciosos, y a honrar la cocina de nuestras abuelas. ...
    Disponibilidad inmediata

    20,95 €

  • ATLES DE CUINA
    ATLES DE CUINA
    RIERA, LUCAS
    Aquest llibre té tres importants objectius: aprendre a cuinar, fer una activitat divertida amb la família i descobrir què mengen altres nenes i nens d’arreu del món. Cada recepta està explicada pas a pas perquè no t'equivoquis, i també conté algun truc, perquè puguis incorporar a cada plat el teu propi estil. ...
    Disponibilidad inmediata

    18,90 €

  • ENTREPANS PER DEVORAR
    ENTREPANS PER DEVORAR
    SCHWOB, JULIE
    UN LLIBRE AMB FOTOGRAFIES A TOT COLOR AMB MÉS DE 60 RECEPTES CREATIVES PER DEVORAR BONS ENTREPANS. Julie Schwob ens fa descobrir en aquest llibre noves maneres d'obsequiar-nos en el dia a dia amb més de 40 receptes d'entrepans imaginatius i apetitosos, dolços i salats, per a tots els gustos! Des dels clàssics (hamburguesa, entrepà de formatge gratinat o de pollastre fregit) fin...
    Disponibilidad inmediata

    19,90 €

  • PINTXOS Y TAPAS
    PINTXOS Y TAPAS
    ROYO, KOLDO
    En este libro, Koldo Royo te enseñará que las pequeñas joyas gastronómicas pueden ser exquisitas y sencillas de hacer. Escogiendo los ingredientes básicos y teniendo un poco de imaginación, lograrás resultados espectaculares. Pintxos, montaditos, cucharitas, minis, vasitos y todas las tapas que necesitas conocer para ser el perfecto anfitrión en las ocasiones especiales. Siguie...
    Disponibilidad inmediata

    21,95 €

Otros libros del autor

  • MAILLOL L'ESCULTOR CARNAL
    MAILLOL L'ESCULTOR CARNAL
    FEBRES XAVIER
    No disponible, consultenos

    15,00 €

  • DIALEGS A BARCALONA RAMON PARELLADA FERMI PUIG
    DIALEGS A BARCALONA RAMON PARELLADA FERMI PUIG
    FEBRES XAVIER
    RAMON PARELLADA (GRANOLLERS, 1955) Setena generació d'una coneguda nissaga de fondistes dedicada a "l'art de menjar a Catalunya", ha renovat la casa mare de la Fonda Europa de Granollers, i des de 1983 dirigeix el restaurant barceloní Senyor Parellada, a més del bar de vins La Vinya del Senyor, amb una dinàmica activitat per salvar els sabors també com a responsabilitat cultura...
    Descatalogado

    15,00 €

  • LES ILLES DE CATALUNYA
    LES ILLES DE CATALUNYA
    FEBRÉS XAVIER
    Algú podria pensar que Catalunya és un país mancat d'illes. La veritat és que en té una colla, mal conegudes. Les illes fluvials de Buda, Sant Antoni, Gràcia i Garxal han generat històries sense fi i, just a l'altre extrem de la costa catalana, les minúscules Illes Formigues, davant de Palafrugell, Mont-ras i Palamós, van ser un escenari històric crucial. Un cop arribats a Cada...
    Descatalogado

    16,00 €

  • ELS ULTIMS ARISTOCRATES CATALANS
    ELS ULTIMS ARISTOCRATES CATALANS
    FEBRES XAVIER
    A Els últims aristòcrates catalans descobrireu la història viva de l?evolució de la noblesa catalana a través d?un magnífic i alhora inesperat retrat de sis comtes, marquesos o barons com a mostra de la pluralitat d?orígens i d?interessos en el món d?avui. I es que els perfils de l?actual comte de Montseny, el comte d?Arruga, la comtessa d?Empúries, el comte de Sert, el marqué...
    No disponible, consultenos

    16,00 €

  • ALGUNS RASTRES MARCATA A LA NEU
    ALGUNS RASTRES MARCATA A LA NEU
    FEBRES XAVIER
    A mig camí entre la immediatesa de l'apunt i la reflexió pausada del memorialisme, aquest llibre de Xavier Febrés conté narracions de viatges, retrats de personatges, relats d'experiències amoroses i eròtiques, el reflex de la passió de l'autor per Itàlia i l'Empordà, un compendi de gustos i coneixaments sobre música culta i popular i sobre cuina, crítica de llibres i polèmica ...
    Descatalogado

    18,00 €

  • A TRES QUARTS D´HORA DE PERPINYA
    A TRES QUARTS D´HORA DE PERPINYA
    FEBRES XAVIER
    Xavier Febrés, periodista i escriptor, ha publicat llibres de viatge, biografies i grans reportatges com El Pirineu, frontera i porta de Catalunya, El Mediterrani ciutat, Ofici d`amant a Florència, L`Empordà com un món, Josep Pla, biografia de l`homenot, Les dones de Josep Pla, El cul de Napoleó o la revelació de Milà i, finalment, Guapa, rica, culta i argentina, entre d`altres...
    No disponible, consultenos

    21,65 €