0
LES TAPES DE COMERÇ 24

LES TAPES DE COMERÇ 24

ABELLAN CARLES

35,00 €
IVA incluido
Descatalogado
Editorial:
LA MAGRANA
Año de edición:
2005
Materia
Cuina -Gastronomia
ISBN:
978-84-7871-272-4
Páginas:
208
Colección:
ESPARVER
35,00 €
IVA incluido
Descatalogado
Añadir a favoritos

"Quan entres al Comerç 24, el restaurant que en Carles Abellan va obrir a Barcelona el juny del 2001, de seguida t'adones que estàs entrant en un local de marcat ambient cosmopolita, dominat per un disseny d'avantguarda (...). La primera impressió no enganya: al Comerç 24 s'hi fa una cuina moderna que connecta de ple amb l'esperit del segle XXI, tot i que en Carles Abellan es resisteix a qualificar-la de creativa. (...)
Més enllà, però, de les etiquetes que vulguem posar-li, i del disseny que l'embolica, és un fet que al Comerç 24 s'hi menja bé, molt bé, i que hi trobem uns components de qualitat, d'imaginació i de sorpresa que el fan diferent dels restaurants convencionals. Plats com la pizza sashimi, el bonítol marinat amb gingebre i soja i l'ou Kinder sorpresa, entre altres, fan que la dimensió gastronòmica del Comerç 24 s'enfili fins molt amunt." (Del pròleg de Xavier Moret)


Aquest llibre explica la intensa trajectòria d'un dels temples gastronòmics de la ciutat de Barcelona: el restaurant Comerc 24. Carles Abellán, al seu capdavant, ha elevat les tapes i platillos, de tota la vida i de nova factura, als punts més àlgids de la cuina moderna.

Artículos relacionados

  • COCINA PARA CRECER
    COCINA PARA CRECER
    ORGILLÉS, RAQUEL
    El libro de recetas y alimentación que todas las familias necesitan: cocinar para grandes y pequeños nunca había sido tan sencillo. Raquel Orgillés se convirtió en madre soltera hace cuatro años. Desde entonces, comparte con su comunidad la experiencia de su cocina para que, con muchos o pocos en casa, la alimentación de la familia sea siempre algo sencillo y enriquecedor. En e...
    Disponibilidad inmediata

    19,90 €

  • PAN GALLEGO
    PAN GALLEGO
    LAVANDEIRA, EDU
    Los gallegos efectivamente somos en ocasiones reservados, humildes y no muy dados a presumir de nada. Hasta que toca hablar de pan. Ahí no hay reservas ni miramientos.Los gallegos no tenemos problemas en dividir el pan en dos categorías: lo que es pan y lo que no. Entre el segundo grupo se encuentra todo aquel pan que no sea gallego. "Eso no es pan ni es nada" es una frase que ...
    Disponibilidad inmediata

    22,95 €

  • ¡QUEMO!
    ¡QUEMO!
    NICOLAU, MARIA
    Las memorias de una cocinera que transita, como la cocina española en los últimos años, del mesón al restaurante de vanguardia. Esta es la historia de una joven que deja la facultad para entrar en una escuela de cocina al mismo tiempo que en España se desata la revolución gastronómica del siglo. El salto que hace la propia protagonista desde la fonda hasta la cocina de vanguard...
    Disponibilidad inmediata

    23,90 €

  • CREMO!
    CREMO!
    NICOLAU, MARIA
    CREMO! La nova revolució de Maria Nicolau. Columna publica Cremo!, el nou llibre de Maria Nicolau. Reflexionsgastronòmiques de la cuinera més revolucionària dels últims anys.El fenomen que ha revolucionat la gastronomia. «Cremo!» és el crit d'alerta que s'etziba a les cuines professionals quan es carrega una olla que pesa o una paella amb oli roent quan passem pel costat d'un c...
    Disponibilidad inmediata

    23,90 €

  • PASTELERÍA JAPONESA
    PASTELERÍA JAPONESA
    KIÉ, LAURE
    Prepara los mejores dulces japoneses en casa y disfruta de los sabores de la pastelería nipona moderna y tradicional. La repostería es a menudo la gran desconocida de la gastronomía nipona. Sin embargo, en la actualidad, numerosos chefs reinterpretan las recetas ancestrales con una mezcla de originalidad y tradición de la que ha surgido una nueva pastelería japonesa variada, re...
    Disponibilidad inmediata

    19,95 €

  • CUINES
    CUINES
    RIBAS BELTRAN, MARC / CARAMÉS NÚÑEZ, GESSAMÍ / PARÍS MASIP, ARNAU
    Marc Ribes i tot lÆequip del Cuines ens presenten un llibre pràctic i original per treure el màxim profit de les nostres cuines. Un recorregut que comença al mercat o a les botigues, segueix en la forma com organitzem i desem els productes i culmina amb totes les elaboracions que ens proposa aquest manual. El llibre oficial del programa combina divulgació i pràctica, remarcant ...
    Disponibilidad inmediata

    24,95 €

Otros libros del autor

  • LAS TAPAS DE COMERÇ 24
    LAS TAPAS DE COMERÇ 24
    ABELLAN CARLES
    Este libro explica la intensa trayectoria de uno de los templos gastronómicos de la ciudad de Barcelona: el restaurante Comerç 24. Carles abellan, su alma mater, ha elevado las tapas y platillos, de toda la vida y de nueva factura, a los puntos más álgidos de la cocina moderna. ...
    No disponible, consultenos

    35,00 €