0
LES PLANTES AROMÀTIQUES

LES PLANTES AROMÀTIQUES

80 APLICACIONS A LA CUINA

DURAN, NÚRIA / ROIG, MONTSERRAT

14,90 €
IVA incluido
Disponibilidad inmediata
Editorial:
COSSETANIA EDICIONS
Año de edición:
2012
Materia
Cuina -Gastronomia
ISBN:
978-84-15456-35-3
Páginas:
208
14,90 €
IVA incluido
Disponibilidad inmediata
Añadir a favoritos

Les plantes aromàtiques, conegudes des de

temps antics i d'una gran tradició a la cultura catalana,

són el pretext perquè la Núria Duran i la

Montserrat Roig ens portin, per camins diversos

i variats, a saber conèixer-les, cultivar-les i aprofitar-les a la cuina, al mateix temps que a través

d'uns textos ben trobats i ben escrits ens expliquin

com són les seves aromes, quina és la seva història

i a quines tradicions van lligades.

Quin és l'origen de la salsa griviche? Quantes

classes de pesto hi ha? Lliguen bé la farigola i l'alfàbrega?

Quan hem de plantar el julivert? On podem

trobar rementerola? En donar resposta a aquestes

i tantes altres preguntes, aquest llibre pren una dimensió

molt més àmplia que el d'un simple receptari.

Aprofitant algunes de les receptes que ens ofereixen,

es poden generalitzar algunes tècniques

culinàries i així, ens ensenyen a confitar, a coure a la sal, a fer un rostit o a elaborar un bon gelat.

Artículos relacionados

  • PAN GALLEGO
    PAN GALLEGO
    LAVANDEIRA, EDU
    Los gallegos efectivamente somos en ocasiones reservados, humildes y no muy dados a presumir de nada. Hasta que toca hablar de pan. Ahí no hay reservas ni miramientos.Los gallegos no tenemos problemas en dividir el pan en dos categorías: lo que es pan y lo que no. Entre el segundo grupo se encuentra todo aquel pan que no sea gallego. "Eso no es pan ni es nada" es una frase que ...
    Disponibilidad inmediata

    22,95 €

  • EL ARTE DE UN BUEN ARROZ
    EL ARTE DE UN BUEN ARROZ
    HÉCTOR MEDINA @ELCHEFKENT
    Un libro imprescindible para todos los amantes del arroz.El valenciano Héctor Medina comparte en estas páginas todos sus trucos para que ninguna receta se te resista. Conocido en redes como @elchefkent, sabe de buena tinta que puedes llegar a preparar arroces de restaurante en tu propia casa con solo un puñado de conceptos claros, y te ofrece las claves para elegir el tipo de a...
    Disponibilidad inmediata

    19,95 €

  • COCINA PARA CRECER
    COCINA PARA CRECER
    ORGILLÉS, RAQUEL
    El libro de recetas y alimentación que todas las familias necesitan: cocinar para grandes y pequeños nunca había sido tan sencillo. Raquel Orgillés se convirtió en madre soltera hace cuatro años. Desde entonces, comparte con su comunidad la experiencia de su cocina para que, con muchos o pocos en casa, la alimentación de la familia sea siempre algo sencillo y enriquecedor. En e...
    Disponibilidad inmediata

    19,90 €

  • ¡QUEMO!
    ¡QUEMO!
    NICOLAU, MARIA
    Las memorias de una cocinera que transita, como la cocina española en los últimos años, del mesón al restaurante de vanguardia. Esta es la historia de una joven que deja la facultad para entrar en una escuela de cocina al mismo tiempo que en España se desata la revolución gastronómica del siglo. El salto que hace la propia protagonista desde la fonda hasta la cocina de vanguard...
    Disponibilidad inmediata

    23,90 €

  • CREMO!
    CREMO!
    NICOLAU, MARIA
    CREMO! La nova revolució de Maria Nicolau. Columna publica Cremo!, el nou llibre de Maria Nicolau. Reflexionsgastronòmiques de la cuinera més revolucionària dels últims anys.El fenomen que ha revolucionat la gastronomia. «Cremo!» és el crit d'alerta que s'etziba a les cuines professionals quan es carrega una olla que pesa o una paella amb oli roent quan passem pel costat d'un c...
    Disponibilidad inmediata

    23,90 €

  • PICAR Y DISFRUTAR
    PICAR Y DISFRUTAR
    ENRÍQUEZ, ELENA
    Recetas deliciosas y sin azúcares refinados para convertir nuestro desayuno, tentempié o picoteo en momentos especiales de los que disfrutar en el día a día.Muchos picamos algo para mantenernos con energía a lo largo del día, y las recetas que propone Elena en este libro se convertirán en el aliado perfecto contra la tentación de los ultraprocesados. Desde bowls, granolas y tos...
    Disponibilidad inmediata

    19,95 €

Otros libros del autor

  • MELMELADES CASOLANES
    MELMELADES CASOLANES
    DURAN, NÚRIA / ROIG, MONTSERRAT
    Aquest llibre aplega les receptes més conegudes del món de les melmelades i confitures, per passar després a l'experimentació que ofereixen els xútneis (conserves agredolces per acompanyar carns, aviram, patés i formatges...) i les gelees. Totes han estat experimentades, repetides i millorades fins a tenir la certesa que realment surten bé. ...
    No disponible, consultenos

    7,50 €