0
LES HERBES AROMÀTIQUES

LES HERBES AROMÀTIQUES

CUINA DELS PERFUMS

SOLE I TORNE, DAVID

16,00 €
IVA incluido
Disponibilidad inmediata
Editorial:
FARELL EDICIONS,EL
Año de edición:
2021
Materia
Ciències
ISBN:
978-84-17116-35-4
Páginas:
128
16,00 €
IVA incluido
Disponibilidad inmediata
Añadir a favoritos

En aquest llibre hi trobaras les vint-i-quatre herbes aromatiques mes utilitzades en la nostra cuina. De cada planta seÕn descriu els seus sabors, les seves aplicacions alimentaries i dÕaltres usos. Tambe hi trobaras per a cadascuna tres receptes practiques, originals per treureÕn profit, es a dir, un total de setanta-dues propostes. Treu-li el millor partit als teus plats amb les herbes aromatiques. Des de sempre, les herbes aromatiques han estat acompanyant la dona i lÕhome per tots els estadis de la seva evolucio. Junts hem evolucionat i ens hem ajudat de diverses maneres. No nomes hem sabut utilitzar les herbes aromatiques per a conservar ali- ments o donar mes bon gust al menjar, tambe sÕusen en farmacia, fitoterapia, aromaterapia i cosmetica.

Artículos relacionados

  • GUIA PRÀCTICA DEL BOLETAIRE
    GUIA PRÀCTICA DEL BOLETAIRE
    PASCUAL LLUVIÀ, RAMON
    3A EDICIÓ GUIA ASSEQUIBLE I DE PETIT FORMAT, AMB FOTOGRAFIES A TOT COLOR. Aquesta guia introdueix el lector, d'una manera senzilla però rigorosa, en l'apassionant món de la micologia. Es donen els coneixements bàsics sobre els caràcters dels bolets: què són, com són, on viuen i quin paper juguen en la dinàmica dels processos naturals. Ajuda a identificar els bolets més corrent...
    Disponibilidad inmediata

    8,00 €

  • FRUITS I PLANTES SILVESTRES COMESTIBLES
    FRUITS I PLANTES SILVESTRES COMESTIBLES
    DURAN, NÚRIA
    3A EDICIÓ GUIA ASSEQUIBLE I DE PETIT FORMAT, AMB FOTOGRAFIES A TOT COLOR. En aquesta guia hi trobarem unes cinquanta plantes comestibles, la majoria de les quals són plantes molt comunes i que creixen en abundància. Entrar en contacte amb el medi natural, valorar-ne la diversitat, buscar, trobar i reconèixer algunes de les plantes mengívoles, collir-les, preparar-les amb gust ...
    Disponibilidad inmediata

    8,00 €

  • C- UN MÓN PLE D'HISTÒRIES DE LA NATURA
    C- UN MÓN PLE D'HISTÒRIES DE LA NATURA
    MCALLISTER, ANGELA
    Un llibre de contes, mites i llegendes de diferents països, relacionats amb la natura. ...
    Disponibilidad inmediata

    18,95 €

  • 125 ANIMALS I ALGUES DEL LITORAL DE CATALUNYA
    125 ANIMALS I ALGUES DEL LITORAL DE CATALUNYA
    BALLESTEROS SAGARRA, ENRIC
    Catalunya és un país petit però amb una gran diversitat d'ambients litorals: grans platges del Maresme i del delta de l'Ebre, amb les seves badies arrecerades del Fangar i els Alfacs, fons de roca i de sorra superficials arreu, penya-segats agrests i cales acollidores de la Costa Brava, llacunes i maresmes a l'Empordà i als deltes del Llobregat i de l'Ebre i alguers distribuïts...
    Disponibilidad inmediata

    6,00 €

  • 125 OCELLS DE CATALUNYA
    125 OCELLS DE CATALUNYA
    LLOBET FRANÇOIS, TONI / COPETE, JOSÉ LUIS
    Tenim la sort que en aquest racó de món, Catalunya, hi ha una gran diversitat de paisatges, cosa que es tradueix en una gran riquesa ornitològica. Podem trobar ocells interessants mar endins a la Mediterrània, als aiguamolls litorals, a les planes estèpiques de l'interior, als boscos d'arreu o als cims pirinencs -i a les grans ciutats, fins i tot-. Per gaudir-ne només caldrà so...
    Disponibilidad inmediata

    6,00 €

  • HORTALISSES DE CATALUNYA
    HORTALISSES DE CATALUNYA
    LLOBET FRANÇOIS, TONI / GARCIA-ARBÓS, SALVADOR
    Més de 80 varietats, els seus usos culinaris, quan conrear-les i com gaudir-ne Còmoda guia en format de paper plastificat desplegable que inclou les 80 varietats d'hortalisses de Catalunya, els seus usos culinaris, quan conrear-les i com gaudir-ne. A cada làmina s'hi troben il·lustrades entre 6 i 8 varietats diferents acompanyades d'un petit text i unes icones amb informació ...
    Disponibilidad inmediata

    5,00 €

Otros libros del autor

  • EL ROMESCO
    EL ROMESCO
    SOLÉ I TORNÉ, DAVID
    Aquest llibre, que també hauria pogut tenir com a títol Romescos amb pebrots: la socialització de la picada, ha estat fet amb l'objectiu de difondre al màxim les característiques de la salsa o picada més internacional que tenim a Catalunya: el romesco. Un llibre que pretén conèixer l'origen i la història del romesco però que alhora vol divertir tothom que el llegeixi. I és que ...
    No disponible, consultenos

    12,30 €