0
EL BULLI DES DE DINS

EL BULLI DES DE DINS

PREMI SENT SOVI 2006

MORET XAVIER

16,00 €
IVA incluido
Descatalogado
Editorial:
LA MAGRANA
Año de edición:
2007
Materia
Cuina -Gastronomia
ISBN:
978-84-7901-323-3
Páginas:
272
16,00 €
IVA incluido
Descatalogado
Añadir a favoritos

El primer àpat de l'escriptor a El Bulli va consistir en una bossa de cotnes de porc i una cervesa. ¿Una broma de mal gust? Més aviat, una vella estona de proximitat amb Ferran Adrià que va inaugurar la relació -professional primer i de complicitat després- que ha permès a Xavier Moret donar forma a aquest relat sobre el millor cuiner del món. El Bulli serveix cada any poc més de 8.000 persones per més d'un milió de peticions de reserva. ¿Com s'ha generat tanta curiositat? ¿De quina manera es converteix un xiringuito de platja de la Costa Brava en un restaurant situat a l'avantguarda de la investigació gastronòmica a nivell mundial? ¿D'on surt, exactament, Ferran Adrià? ¿Amb qui ha recorregut aquest camí? ¿Quins mecanismes s'han de posar en marxa perquè un esdeveniment artístic com la Documenta de Kassel tingui un cuiner com a creador convidat? Armat dels recursos del bon repòrter i dotat d'una prosa cristal"lina que connecta de seguida amb el lector, Xavier Moret ha anat cuinant al llarg dels darrers anys aquest llibre que ens permetrà conèixer, de la mà dels seus protagonistes, la història de Ferran Adrià, El Bulli i tot allò que els rodeja.

Artículos relacionados

  • COCINA PARA CRECER
    COCINA PARA CRECER
    ORGILLÉS, RAQUEL
    El libro de recetas y alimentación que todas las familias necesitan: cocinar para grandes y pequeños nunca había sido tan sencillo. Raquel Orgillés se convirtió en madre soltera hace cuatro años. Desde entonces, comparte con su comunidad la experiencia de su cocina para que, con muchos o pocos en casa, la alimentación de la familia sea siempre algo sencillo y enriquecedor. En e...
    Disponibilidad inmediata

    19,90 €

  • ¡QUEMO!
    ¡QUEMO!
    NICOLAU, MARIA
    Las memorias de una cocinera que transita, como la cocina española en los últimos años, del mesón al restaurante de vanguardia. Esta es la historia de una joven que deja la facultad para entrar en una escuela de cocina al mismo tiempo que en España se desata la revolución gastronómica del siglo. El salto que hace la propia protagonista desde la fonda hasta la cocina de vanguard...
    Disponibilidad inmediata

    23,90 €

  • CREMO!
    CREMO!
    NICOLAU, MARIA
    CREMO! La nova revolució de Maria Nicolau. Columna publica Cremo!, el nou llibre de Maria Nicolau. Reflexionsgastronòmiques de la cuinera més revolucionària dels últims anys.El fenomen que ha revolucionat la gastronomia. «Cremo!» és el crit d'alerta que s'etziba a les cuines professionals quan es carrega una olla que pesa o una paella amb oli roent quan passem pel costat d'un c...
    Disponibilidad inmediata

    23,90 €

  • CUINES
    CUINES
    RIBAS BELTRAN, MARC / CARAMÉS NÚÑEZ, GESSAMÍ / PARÍS MASIP, ARNAU
    Marc Ribes i tot lÆequip del Cuines ens presenten un llibre pràctic i original per treure el màxim profit de les nostres cuines. Un recorregut que comença al mercat o a les botigues, segueix en la forma com organitzem i desem els productes i culmina amb totes les elaboracions que ens proposa aquest manual. El llibre oficial del programa combina divulgació i pràctica, remarcant ...
    Disponibilidad inmediata

    24,95 €

  • PICAR Y DISFRUTAR
    PICAR Y DISFRUTAR
    ENRÍQUEZ, ELENA
    Recetas deliciosas y sin azúcares refinados para convertir nuestro desayuno, tentempié o picoteo en momentos especiales de los que disfrutar en el día a día.Muchos picamos algo para mantenernos con energía a lo largo del día, y las recetas que propone Elena en este libro se convertirán en el aliado perfecto contra la tentación de los ultraprocesados. Desde bowls, granolas y tos...
    Disponibilidad inmediata

    19,95 €

  • PASTELERÍA JAPONESA
    PASTELERÍA JAPONESA
    KIÉ, LAURE
    Prepara los mejores dulces japoneses en casa y disfruta de los sabores de la pastelería nipona moderna y tradicional. La repostería es a menudo la gran desconocida de la gastronomía nipona. Sin embargo, en la actualidad, numerosos chefs reinterpretan las recetas ancestrales con una mezcla de originalidad y tradición de la que ha surgido una nueva pastelería japonesa variada, re...
    Disponibilidad inmediata

    19,95 €

Otros libros del autor

  • VIDA ES RARA,LA
    VIDA ES RARA,LA
    MORET XAVIER
    La vida, de vegades, és tan rara que no hi ha qui l'entengui. Si més no, això és el que pensa el Nico, que ho intenta tot per cridar l'atenció de la Sharon, una nord-americana preciosa, rossa i amb els ulls blaus. Alhora, el Nico també s'adona que el món dels grans és sovint molt complicat i que gairebé sempre és ple de contradiccions. ...
    Descatalogado

    8,75 €

  • DIAS DE HONG KONG -HETERODOXOS #26 ALTAIR
    DIAS DE HONG KONG -HETERODOXOS #26 ALTAIR
    MORET XAVIER
    Los rascacielos rivalizan en brillo y altura sobre el puerto. La fachada de Hong Kong deja pasmado. Pero esta metrópoli esconde mucho más. El incesante pulso consumista que vibra debajo de las espigadas torres convive con islas sin coches y plácidos monasterios. Xavier Moret recibió una invitación para participar en un taller literario en Hong Kong. Aprovechó la oportunidad y, ...
    No disponible, consultenos

    19,00 €

  • VIATGE PER LA COSTA BRAVA
    VIATGE PER LA COSTA BRAVA
    MORET XAVIER
    El blau transparent del mar, el verd lluminós dels pins, el daurat gastat de la sorra i el variat espectre que formen el negre, el roig i el blanc rovellat de les roques fan de la Costa Brava, el litoral que s?estén des de Blanes fins a Portbou, un dels paisatges més bells del Mediterrani. És aquí on els Pirineus es desplomen en el mar, i és també aquí on una costa maltractada ...
    Agotado

    18,00 €

  • QUI PAGA MANA BU
    QUI PAGA MANA BU
    MORET XAVIER
    No disponible, consultenos

    9,70 €

  • A LA SOMBRA DEL BAOBAB
    A LA SOMBRA DEL BAOBAB
    MORET XAVIER
    Descatalogado

    18,90 €

  • COLLSEROLA PAS A PAS - ACTEON-
    COLLSEROLA PAS A PAS - ACTEON-
    MORET XAVIER
    No disponible, consultenos

    14,00 €