0
CAP I POTA

CAP I POTA

EL GRAN LLIBRE DELS MENUTS

FÀBREGA COLOM, JAUME

15,50 €
IVA incluido
No disponible, consultenos
Editorial:
COSSETANIA EDICIONS
Año de edición:
2020
Materia
Cuina -Gastronomia
ISBN:
978-84-9034-980-9
Páginas:
232
Colección:
EL CULLEROT
15,50 €
IVA incluido
No disponible, consultenos
Añadir a favoritos

Hi ha gent que té prejudicis cap a la cuina dels menuts, cosa que no es dona en altres cultures gastronòmiques com la francesa, que els ha incorporat a l'alta cuina. El foie-gras, els ris o lletons, el moll de l'os, el cervell o el fetge són exquisideses que els grans cuiners i cuineres incorporen als seus plats. Però els menuts també formen part, arreu del món, d'una cuina popular i gustosa, i a Catalunya, a més, dels "esmorzars de forquilla". En aquest llibre hi trobareu tot aquest tipus de receptes en una vuitantena de variacions, de les més populars a les més refinades i pròpies dels grans xefs.

Artículos relacionados

  • ¡QUEMO!
    ¡QUEMO!
    NICOLAU, MARIA
    Las memorias de una cocinera que transita, como la cocina española en los últimos años, del mesón al restaurante de vanguardia. Esta es la historia de una joven que deja la facultad para entrar en una escuela de cocina al mismo tiempo que en España se desata la revolución gastronómica del siglo. El salto que hace la propia protagonista desde la fonda hasta la cocina de vanguard...
    Disponibilidad inmediata

    23,90 €

  • COCINA PARA CRECER
    COCINA PARA CRECER
    ORGILLÉS, RAQUEL
    El libro de recetas y alimentación que todas las familias necesitan: cocinar para grandes y pequeños nunca había sido tan sencillo. Raquel Orgillés se convirtió en madre soltera hace cuatro años. Desde entonces, comparte con su comunidad la experiencia de su cocina para que, con muchos o pocos en casa, la alimentación de la familia sea siempre algo sencillo y enriquecedor. En e...
    Disponibilidad inmediata

    19,90 €

  • CREMO!
    CREMO!
    NICOLAU, MARIA
    CREMO! La nova revolució de Maria Nicolau. Columna publica Cremo!, el nou llibre de Maria Nicolau. Reflexionsgastronòmiques de la cuinera més revolucionària dels últims anys.El fenomen que ha revolucionat la gastronomia. «Cremo!» és el crit d'alerta que s'etziba a les cuines professionals quan es carrega una olla que pesa o una paella amb oli roent quan passem pel costat d'un c...
    Disponibilidad inmediata

    23,90 €

  • EL ARTE DE UN BUEN ARROZ
    EL ARTE DE UN BUEN ARROZ
    HÉCTOR MEDINA @ELCHEFKENT
    Un libro imprescindible para todos los amantes del arroz.El valenciano Héctor Medina comparte en estas páginas todos sus trucos para que ninguna receta se te resista. Conocido en redes como @elchefkent, sabe de buena tinta que puedes llegar a preparar arroces de restaurante en tu propia casa con solo un puñado de conceptos claros, y te ofrece las claves para elegir el tipo de a...
    Disponibilidad inmediata

    19,95 €

  • PICAR Y DISFRUTAR
    PICAR Y DISFRUTAR
    ENRÍQUEZ, ELENA
    Recetas deliciosas y sin azúcares refinados para convertir nuestro desayuno, tentempié o picoteo en momentos especiales de los que disfrutar en el día a día.Muchos picamos algo para mantenernos con energía a lo largo del día, y las recetas que propone Elena en este libro se convertirán en el aliado perfecto contra la tentación de los ultraprocesados. Desde bowls, granolas y tos...
    Disponibilidad inmediata

    19,95 €

  • DOLÇOS SANOTS
    DOLÇOS SANOTS
    ZURRIAGA MITJANS (CROQUETA DE XOCOLATA), LAURA
    Descobreix la pastisseria fàcil i sense sucre amb la reina dels dolços: 80 receptes de postres boníssimes per al cos i per al cap. És possible gaudir d'unes postres delicioses i sense sucre? Amb quin ingredient puc substituir les farines refinades? Com puc evitar els pics de glucosa sense renunciar als dolços? Pastissos, brioixeria, gelats, cremes... Descobreix 80 receptes fà...
    Disponibilidad inmediata

    21,95 €

Otros libros del autor

  • 100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA
    100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA
    FÀBREGA COLOM, JAUME
    5A EDICIÓ La cuina catalana -repetidament, a través de Ferran Adrià i Joan Roca- ha estat declarada la primera del món. En aquest llibre, a manera de "cànon", hi descobrirem quins són els plats indispensables d'aquesta cuina, els que han inspirat els grans cuiners, que formen de la nostra memòria palatal històrica i de la nostra vida, i fins i tot alguns dels que cuinen els gr...
    Disponibilidad inmediata

    15,20 €

  • 100 REFRANYS SOBRE EL MENJAR I EL BEURE
    100 REFRANYS SOBRE EL MENJAR I EL BEURE
    FÀBREGA COLOM, JAUME
    L'ORIGEN DELS REFRANYS SOBRE ALIMENTACIÓ MÉS POPULARS AMB UNA RECEPTA CATALANA A CADA CAPÍTOL El refrany és una frase sentenciosa que solem utilitzar en la nostra vida diària per descriure situacions, puntuar converses, etcètera. Els refranys són d'autoria anònima, ja que pertanyen al cabal de la saviesa popular. En aquest llibre, podreu fruir d'unes receptes al·lusives, que r...
    No disponible, consultenos

    16,50 €

  • LA CUINA DE LA COSTA BRAVA I EL PIRINEU DE GIRONA
    LA CUINA DE LA COSTA BRAVA I EL PIRINEU DE GIRONA
    FÀBREGA COLOM, JAUME
    La Costa Brava i el Pirineu de Girona han donat nombrosos genis en gairebé tots els àmbits de la cultura universal. I la gastronomia no n'ha estat cap excepció gràcies a noms com els germans Roca, Fina Puigdevall, Josep Mercader o, per adopció, Ferran Adrià. Però aquesta cuina gironina pertany també a les mestresses de casa i als restauradors anònims, i als pagesos i als pescad...
    No disponible, consultenos

    26,50 €

  • LA CUINA MODERNISTA
    LA CUINA MODERNISTA
    FÀBREGA COLOM, JAUME
    En aquest llibre, l'historiador Jaume Fàbrega ens explica què menjaven i què bevien en aquella època tant els menestrals i els obrers com els burgesos o els indians més adinerats, què es podia comprar a les botigues de quieviures, i quins menús oferien les fondes i els restaurants més luxosos del moment. I a la segona part del volum trobareu una exhaustiva recopilació de les re...
    No disponible, consultenos

    22,00 €

  • EL GRAN LLIBRE DE LA CUINA DE LES ÀVIES
    EL GRAN LLIBRE DE LA CUINA DE LES ÀVIES
    FÀBREGA COLOM, JAUME
    Teniu a les mans el gran llibre de referència de la cuina catalana i mediterrània, fruit de molts anys derecerca. No solament és el manual més complet que hi ha al mercat, sinó també l?únic que comprèn tots els ingredients,totes les receptes, tots els territoris i comarques, totes les tècniques i com tractar, tallar, coure i conèixer elsdiversos productes. Totes les receptes es...
    Descatalogado

    30,00 €

  • PA AMB TOMÀQUET
    PA AMB TOMÀQUET
    FÀBREGA COLOM, JAUME
    Aquest és el llibre del pa amb tomàquet, aquest menjar tan característic dels Països Catalans i que, es pot dir, agrada a tothom. Però hi trobareu molt més: tota mena d'esmorzars, berenars i àpats lleugers (llesques de pa, entrepans i plats molt fàcils de fer -fins i tot per als nens, els joves i els estudiants-, que tenen com a ingredient principal el pa). Al mateix temps, fem...
    No disponible, consultenos

    13,90 €