Protecció de dades

Confidencialitat i garantia de seguretat

Totes les dades personals recollides per Saltamartí llibres gaudeixen de les garanties de Confidencialitat i Seguretat.

Quan vostè es registra o compra a saltamarti.cat , haurà d'especificar el seu nom i cognoms, domicili, adreça de correu electrònic i número de telèfon. És possible que Saltamartí llibres faciliti el seu número de telèfon al servei de missatgeria per tal de tramitar ràpida i correctament la seva comanda.

Les operacions de pagament en línia a través de la passarel·la de pagament es realitzen mitjançant un servidor segur. Saltamarti.cat no emmagatzema les dades corresponents a la seva targeta de crèdit.

D'acord amb el que disposa l'article 9 de La Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, disposem d'estrictes procediments de seguretat relativa a l'emmagatzematge i revelació de dades, per tal d'evitar qualsevol accés intrús als mateixos. Per això, sempre li sol·licitarem la seva clau d'accés abans de proporcionar-li informació relativa al seu registre. En compliment del que estableix aquesta llei, Saltamarti.cat l'informa que, una vegada introduïdes les seves dades personals en el formulari de registre, aquestes seran incorporades a un fitxer automatitzat de dades.

Així mateix l'informem del seu dret a exercir, en els termes establerts a la LOPD, el dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, sent el responsable del fitxer saltamartí llibres sal.