TRANSFIGURACIONS

TRANSFIGURACIONS

Editorial:
PONCIANES
Año de edición:
ISBN:
978-84-18693-05-2
Páginas:
208
25,00 €
IVA incluido
No disponible, consultenos

Transfiguracions és un assaig inclassificable de Lluís Calvo, que advoca per l'espiritualitat alliberada de qualsevol dogma, submissió i jerarquia. Una espiritualitat que en temps descreguts constitueix la màxima transgressió.

El llibre es divideix en tres parts, en les quals l'autor fa tres recorreguts diferents però que podrien ser el mateix: una ascensió a la serra Cavallera, un recorregut per diverses espiritualitats -l'Índia, el Nepal, el Japó- i finalment un recorregut pel cos humà ple d'al·legories. Tot abeurant-se en l'hinduisme, el budisme, el cristianisme i l'islam, aquest llibre proposa un viatge apassionant que parteix de la matèria i la natura i culmina en la transformació alquímica.

Transfiguracions és assaig, filosofia, narració, poema en prosa, repòs i deliri, transformació i sedimentació del cor. L'obra parteix dels textos sagrats, però recorre també a pensadors, escriptors i artistes, de Schelling a Kerouak, de Kierkegaard a Bataille, de Deleuze a Weil, amb la companyia de les obres de Jordi Alcaraz i Alfons Borrell. Experiència personal, pensament, dietari intel·lectual i narració es donen la mà en aquesta obra pertorbadora i sorprenent.

Otros libros del autor, autora

 • ELS LLEGATS
  Titulo del libro
  ELS LLEGATS
  CALVO GUARDIOLA, LLUÍS
  ¿Les societats contemporànies viuen sense passat? La pèrdua del llegat de la història ja és una realitat entre nosal...

  22,00 €

 • L'INFILTRAT
  Titulo del libro
  L'INFILTRAT
  CALVO GUARDIOLA, LLUÍS
  La lluita social que es manifesta al carrer, en grup i a cara descoberta no és l’única via per reivindicar una altra...

  22,00 €