RUTES LITERÀRIES DE BARCELONA

RUTES LITERÀRIES DE BARCELONA. TERESA JUVÉ, NARCÍS OLLER, J.M. DE SAGARRA I MONTSERRAT ROIG

Editorial:
METEORA
Año de edición:
Materia
Viajes
ISBN:
978-84-946982-1-7
Páginas:
176
16,00 €
IVA incluido
Disponibilidad inmediata
Añadir a la cesta

Aquest llibre és fruit de l’entusiasme i punt de trobada de dues passions: ciutat i literatura. O literatura i ciutat, com vulgueu, perquè en els amors apassionats és difícil dir quin s’estima més que l’altre.

Barcelona i la literatura formen un tot esplèndid i enriquidor perquè la literatura amplia, il·lumina, excava i reedifica la ciutat. Sota els mapes físics sempre hi ha subjacent una cartografia emocional que estructura la nostra memòria personal i col·lectiva, i la literatura hi juga un paper molt important.

Les rutes literàries que us proposo ens transporten a diversos moments de la història de Barcelona i es basen en obres d’autors que han sentit aquesta doble passió per la literatura i la ciutat: Teresa Juvé, Narcís Oller, Josep M. de Sagarra i Montserrat Roig.

Altrament, sense aquesta passió, no podríem viatjar en el temps i passejar per aquells indrets de la ciutat que es conserven, que han desaparegut o que s’han transformat, però que en les pàgines dels nostres autors mantenen intacte tot el perfum d’una Barcelona eterna.

Maria Nunes

• Llibre il·lustrat per Josep M. Farré Mateu