QUAN LA NIT MATA EL DÍA

QUAN LA NIT MATA EL DÍA

Editorial:
VARIS
Año de edición:
ISBN:
978-84-19627-00-1
Páginas:
280
18,00 €
IVA incluido
Disponibilidad inmediata
Añadir a la cesta

El delegat local de la Falange a Figueres, Juan Antonio Hinojosa, apareix mort al seu llit una nit de març de 1958. Està mig nu i algú li ha clavat al crani una pesada creu de fusta i metall i li ha lligat un cinturó al coll. El pis és ple com un ou dabastimentsde tota mena que contrasten de manera força obscena amb la precarietat i la grisor del moment.

El panorama aconsella al comissari esparar instruccions de Madrid abans de decidir com procedir amb el cas. I Madrid mana silenci. Oficialment, Hinojosa ha estat cridata la capital. Oficiosament, shaurà dinvestigar fins on es pugui. Els inspectors Iríbar, de la Brigada dInvestigació Criminal, i Lopera, de la Político-Social, tenen punts de vista diferents. Mentre el primer malda per descobrir la identitat de lassassí o assassina, el segon es dedica a sabotejar la investigació amb prepotència casernària. ¿Es troben davant dun cas polític, econòmic, passional o duna venjança?

Mentre acaricia amb la mà tensa una medalla trobada a lescenari del crim amb les inicials G. M. N, Iríbar pensa que amb els antecedents dHinojosa qualsevol cosa és possible.

Otros libros del autor, autora

 • ABANS DEL SILENCI
  Titulo del libro
  ABANS DEL SILENCI
  VEHÍ, AGUSTÍ

  14,00 €

 • QUAN LA NIT MATA EL DIA
  Titulo del libro
  QUAN LA NIT MATA EL DIA
  VEHI, AGUSTI
  El delegat local de la Falange a Figueres, Juan Antonio Hinojosa, apareix mort al seu llit una nit de març de 1958. ...

  4,95 €