PULSACIONS

PULSACIONS

Editorial:
ANGLE EDITORIAL
Año de edición:
Materia
Novelas
ISBN:
978-84-15002-80-2
Páginas:
272
18,50 €
IVA incluido
No disponible, consultenos

«Tots els contes de Pulsacions tenen l'absoluta perfecció i densitat de la millor narrativa curta.» (Kate Saunders, New Statesman)

No hi ha dubte que Julian Barnes és l'autor més versàtil i brillant de la seva generació. Després de la novel·la històrica Arthur & George ?un autèntic best-seller internacional? i de l'esplèndid assaig Res a témer, amb Pulsacions es confirma com un dels millors autors europeus de les últimes dècades.

Barnes ens presenta catorze narracions sobre la nostàlgia i la pèrdua, sobre la intimitat i l'amor, la naturalesa misteriosa dels quals examina amb el seu enginy característic i la seva mirada penetrant. Hi retrata «les etapes, les transicions, els fils argumentals» que defineixen les relacions humanes. Per exemple, un agent immobiliari que tafaneja en el passat dolorós de la seva nòvia i només aconsegueix arruïnar la seva relació. Un fill que es pregunta per què el seu matrimoni s'ensorra i, en canvi, el dels seus pares ha estat tan sòlid, tan íntim. O els quatre contes en què uns amics es reuneixen per sopar i perfeccionar l'art de riure's de tothom i del món, amb converses brillants i sovint pujades de to.

En tots els relats de Pulsacions hi bateguen la profunditat, l'agudesa i l'humor punyent pels quals Julian Barnes és un mestre inigualat en el seu estil i en la seva afinada comprensió de l'ànima humana.

Traducció d'Alexandre Gombau i Arnau.«Pulsacions ens mostra un mestre contemporani treballant al màxim de la seva capacitat.» (Jill Owens, The Oregonian)

«Singularment elegant, és una penetrant investigació de les relacions humanes.» (Megan O?Grady, Vogue)

«Els contes de Barnes són aguts, picants i commovedors, i el seu talent per crear diàlegs mordaços està totalment afinat.» (Donna Seaman, Booklist)Julian Barnes

Nascut a Leicester (Regne Unit) el 1946, Barnes és un dels escriptors britànics més prestigiosos. Irònic, imprevisible i intel·ligent, és autor de les novel·les El lloro de Flaubert, Història del món en deu capítols i mig, Anglaterra, Anglaterra, i Amor, etc., entre altres, i els reculls de contes Cross Channel i The Lemon Table. Els seus últims llibres, publicats a Angle Editorial, són Arthur i George (2008) i Res a témer (2010).Arthur i George, de Julian Barnes (Portàtil)

Arthur i George, de Julian Barnes (Narratives)

Res a témer, de Julian BarnesArticle a El Cultural

Otros libros del autor, autora

 • EL HOMBRE DE LA BATA ROJA
  Titulo del libro
  EL HOMBRE DE LA BATA ROJA
  BARNES, JULIAN
  Julian Barnes nos regala un fascinante fresco de la Belle Époque a través de un personaje inmortalizado en un retrat...

  21,90 €

 • LA ÚNICA HISTORIA
  Titulo del libro
  LA ÚNICA HISTORIA
  BARNES, JULIAN
  «¿Preferirías amar más y sufrir más o amar menos y sufrir menos? Creo que, en definitiva, esa es la única cuestión»,...

  19,90 €

 • PERFECCIONISTA A LA CUINA, EL
  Titulo del libro
  PERFECCIONISTA A LA CUINA, EL
  BARNES, JULIAN

  15,00 €

 • INGLATERRA, INGLATERRA
  Titulo del libro
  INGLATERRA, INGLATERRA
  BARNES, JULIAN

  9,95 €

 • INGLATERRA, INGLATERRA
  Titulo del libro
  INGLATERRA, INGLATERRA
  BARNES, JULIAN
  Sir Jack Pitman, un magnate de aquellos que sólo la vieja Albión puede producir, mezcla de Murdoch, Maxwell y Al Fay...

  14,42 €