OPERACIÓ CATALUNYA

OPERACIÓ CATALUNYA. LA VERITAT OCULTA

Editorial:
ENTRAMAT
Año de edición:
ISBN:
978-84-92920-17-4
Páginas:
384
22,00 €
IVA incluido
Disponibilidad inmediata
Añadir a la cesta

Per primer cop, un llibre exposa cronològicament tot allò que se sap fins avui sobre aquesta Operació, de manera sintetitzada i fàcil d'entendre. A més, Francisco Marco, el detectiu més conegut d'aquest país, desvela molta informació inèdita, perquè mai més no es torni a repetir un atropellament de les llibertats com el que s'ha produït en els darrers cinc anys.
Entre els anys 2012 i 2017, un grup d'investigadors de la Policia Nacional van tenir per missió fer tot el possible per frenar l'independentisme a Catalunya.
Per fer-ho, no van escatimar res a l'hora de fer servir fons reservats, inventar o falsejar proves, coaccionar i, fer xantatge a persones i aconseguir falses denúncies. També van aprofitar per desempallegar-se de persones que els podien resultar molestes.
En el transcurs d'aquesta Operació, molta gent hi va ser involucrada i detinguda amb l'única finalitat d'esporuguir-la i obligar-la a donar suport a la causa dels investigadors. Francisco Marco, director de l'agència de detectius Método 3, es va veure involucrat en aquesta lluita de forces sense tenir res a veure amb el tema i per pur revengisme d'algunes persones que formaven part d'aquell operatiu.
Després de cinc anys d'activitat, els qui integraven l'equip de l'Operació Catalunya han acabat, gairebé tots, presos o processats, per haver comès delictes aprofitant la clandestinitat que els brindava el mateix Ministeri de l'Interior espanyol. I aquest llibre en descobreix les claus.

Otros libros del autor, autora

 • OPERACIÓN CATALUÑA
  Titulo del libro
  OPERACIÓN CATALUÑA
  MARCO, FRANCISCO
  Por primera vez, un libro expone cronológicamente todo lo que se sabe hasta la fecha sobre esta operación. De forma ...

  22,00 €

 • REALPOLITIK
  Titulo del libro
  REALPOLITIK
  MARCO, FRANCISCO
  Tras el caso Bank Little, Néstor «El Dandi» Sanchís decide seguir los consejos de Bibi, su mujer, y apartarse de las...

  17,00 €

 • EL MÉTODO
  Titulo del libro
  EL MÉTODO
  MARCO, FRANCISCO

  20,90 €

 • CAZANDO INFIELES
  Titulo del libro
  CAZANDO INFIELES
  MARCO, FRANCISCO
  Un libro que explica cuáles son las herramientas básicas de un detective privado, y que te ayudará a averiguar si tu...

  14,96 €