0
LLIBRE DE LA RATAFIA, EL -NOVA EDICIO-

LLIBRE DE LA RATAFIA, EL -NOVA EDICIO-

RATAFIES I LICORS D'HERBES DE TOT EL MÓN.

FÀBREGA, JAUME

12,40 €
IVA incluido
No disponible, consultenos
Editorial:
COSSETANIA EDICIONS
Año de edición:
2007
Materia
Cuina -Gastronomia
ISBN:
978-84-9791-313-3
Páginas:
144
12,40 €
IVA incluido
No disponible, consultenos
Añadir a favoritos

Aquest llibre ens ensenya els orígens, la història i l'elaboració de la ratafia i altres licors, a partir d'una documentació exhaustiva referent tant als Països Catalans com arreu. És, a més, un excel·lent manual per conèixer les herbes, les espècies i les fruites útils per fer licors, així com per a altres usos culinaris. Jaume Fàbrega, el més prestigiós escriptor gastronòmic del nostre país, ja havia demostrat el seu coneixement del tema als 8 volums de l'obra La cuina catalana i al Llibre de les herbes i les espècies.

Artículos relacionados

  • DOLÇOS SANOTS
    DOLÇOS SANOTS
    ZURRIAGA MITJANS (CROQUETA DE XOCOLATA), LAURA
    Descobreix la pastisseria fàcil i sense sucre amb la reina dels dolços: 80 receptes de postres boníssimes per al cos i per al cap. És possible gaudir d'unes postres delicioses i sense sucre? Amb quin ingredient puc substituir les farines refinades? Com puc evitar els pics de glucosa sense renunciar als dolços? Pastissos, brioixeria, gelats, cremes... Descobreix 80 receptes fà...
    Disponibilidad inmediata

    21,95 €

  • PASTELERÍA JAPONESA
    PASTELERÍA JAPONESA
    KIÉ, LAURE
    Prepara los mejores dulces japoneses en casa y disfruta de los sabores de la pastelería nipona moderna y tradicional. La repostería es a menudo la gran desconocida de la gastronomía nipona. Sin embargo, en la actualidad, numerosos chefs reinterpretan las recetas ancestrales con una mezcla de originalidad y tradición de la que ha surgido una nueva pastelería japonesa variada, re...
    Disponibilidad inmediata

    19,95 €

  • PICAR Y DISFRUTAR
    PICAR Y DISFRUTAR
    ENRÍQUEZ, ELENA
    Recetas deliciosas y sin azúcares refinados para convertir nuestro desayuno, tentempié o picoteo en momentos especiales de los que disfrutar en el día a día.Muchos picamos algo para mantenernos con energía a lo largo del día, y las recetas que propone Elena en este libro se convertirán en el aliado perfecto contra la tentación de los ultraprocesados. Desde bowls, granolas y tos...
    Disponibilidad inmediata

    19,95 €

  • DE L'HORT AL PLAT
    DE L'HORT AL PLAT
    SALSETES, PEP
    Un llibre prenyat de saviesa, rauxa i alegria de viure per aprendre i fruir de l'autèntica cuina del nostre país. Amb la clarividència i el bon humor que el caracteritzen, en Pep Salsetes ens convida a reviure una cuina estacional i popular, a favor de la sostenibilitat, el producte local i la gresca. En aquesta veritable «bíblia» del nostre patrimoni culinari més genuí hi trob...
    Disponibilidad inmediata

    21,90 €

  • OH LA LA CHOCOLAT
    OH LA LA CHOCOLAT
    BALAGUER, ORIOL
    El nuevo libro del gran pastelero Oriol Balaguer, reconocido como uno de los mejores del mundo, dedicado íntegramente a una de las grandes pasiones, el chocolate.Un libro dedicado exclusiva y monográficamente al chocolate para explotar todas sus maneras distintas de preparación y para disfrutar de manera distinta y en múltiples formatos. Así, la cocina dulce de Oriol Balaguer, ...
    Disponibilidad inmediata

    24,95 €

  • CUINAR EL MEDITERRANI
    CUINAR EL MEDITERRANI
    ROCA, JOAN / BRUGUÉS, SALVADOR
    El nou llibre de Joan Roca. Un homenatge a la cuina mediterrània.D'Algesires a Istanbul hi ha un mar que ha estat bressol de les grans civilitzacions del món antic i que reuneix actualment un patrimoni gastronòmic incomparable. La diversitat de les cuines dels pobles mediterranis és un reflex de la seva riquesa cultural, un tresor viu i immens que segueix en constant evolució i...
    Disponibilidad inmediata

    23,90 €

Otros libros del autor

  • RATAFIES
    RATAFIES
    FÀBREGA, JAUME
    Aquest llibre de receptes ens ensenya a fer licors a casa --ratafies, licors d'herbes, d'espècies i de fruites-- per convertir-nos en veritables experts. Les receptes hi són explicades pas a pas, amb tots els ingredients. Pertanyen al repertori popular d'arreu de les terres de parla catalana i de tot el món, amb la qual cosa farem també un viatge fascinant al gust de cada terri...
    Disponibilidad inmediata

    7,50 €

  • EL BACALLÀ. RECEPTES. CONSELLS I HISTÒRIA
    EL BACALLÀ. RECEPTES. CONSELLS I HISTÒRIA
    FABREGA, JAUME
    Del bacalla se nÕha aprofitat tot. ?s, sens dubte, el peix m?s apreciat a la cuina catalana, malgrat que no ?s un peix autocton. En aquest llibre hi trobareu un munt de receptes exquisides, molt ben explicades i documentades, pas a pas, dels Pa?sos Catalans, al costat de les que ens han proporcionat els portuguesos i els bascos i dÕaltres pa?sos del m?n on es menja el bacalla. ...
    No disponible, consultenos

    16,00 €

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    A tot el mon sÕutilitza el morter per a picar, moldre o barrejar coses, pero queda clar que nomes a Catalunya la picada sÕha ordenat, sÕha normalitzat i avui es una marca identitaria de la nostra cuina. La picada es mes que un conjunt dÕelements o aliments picats amb la funcio de donar un plegat de matisos a un plat. Es com un petit univers que fa modificar el darrer gust i/o t...
    No disponible, consultenos

    16,00 €

  • CUINA MARINERA DE LA COSTA BRAVA, LA
    CUINA MARINERA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FÀBREGA, JAUME
    La cuina dels pescadors de la Costa Brava es, sens dubte, la mes variada i refinada de totes les costes dels Pa?sos Catalans i, fins i tot, de la Mediterrania. Han estat i son uns grans cuiners, que ensenyen xefs com Joan Roca o Ferra Adria. La seva es encara una cuina viva, que es transmet oralment i que evoluciona. Alguns dels plats dels pescadors han esdevingut dels mes emb...
    No disponible, consultenos

    16,00 €

  • TOTES LES SOPES
    TOTES LES SOPES
    FABREGA, JAUME
    La sopa, probablement, és l'aliment cuinat més antic de la Humanitat. El seu origen és al Neolític, quan amb el descobriment de la ceràmica les dones comencen a cuinar de manera diferent. El recipient que anomenem olla i el seu contingut, per tant, existeixen al llarg de la història i en totes les cultures. Forma part de la cuina familiar per excel·lència, la quinta essència de...
    No disponible, consultenos

    12,50 €

  • POSTRES I ELS PASTISSOS DE L'AVIA, LES
    POSTRES I ELS PASTISSOS DE L'AVIA, LES
    FABREGA, JAUME
    Heus aquí el llibre més complet amb tota mena de coques, pastissos, galetes, pastes, cremes, bunyols, gelats, postres, confitures i refrescos. Aplega, al llarg de més de tres-centes receptes, tota la saviesa de les nostres mares i àvies, els secrets dels pastissers i allò que ens poden oferir de millor les postres casolanes, tant de Catalunya com d'altres països. ...
    No disponible, consultenos

    18,80 €