- Editorial:
- SALSA BOOKS CATALA
- Año de edición:
- 2006
- Materia
- Cuina -Gastronomia
- ISBN:
- 978-84-96599-01-7
- Páginas:
- 144
LES TRUITES DE LA BARCA
SALAT I CAPDEVILA, Mª ASSUMPCI / YMBERT, ELIA / SALAT, MARIA
Els ous són un dels aliments més complets que hi ha, i que permeten crear, sols o en combinació amb altres ingredients, una gran varietat de plats. La truita és, potser, la forma més popular de preparar els ous. De la truita i de les seves nombroses varietats en parlem en aquest llibre. Fredes o calentes, les truites es poden fer sempre amb antelació i constitueixen un plat ideal per menjar en qualsevol lloc: a la feina, a la muntanya, a la platja i, en el cas de les nostres cuineres, a la barca Bonavista de Cadaqués, on fa més de vint estius que comparteixen truites. El secret de l'Elia i de la Maria és utilitzar productes frescos de temporada amb una mica d'imaginació a l'hora de combinar-los. En resulten unes truites exquisides que vénen de gust a qualsevol hora.