LA DIGESTIÓ ÉS LA QÜESTIÓ

LA DIGESTIÓ ÉS LA QÜESTIÓ

Editorial:
ENTRAMAT
Año de edición:
ISBN:
978-84-92920-13-6
Páginas:
320
15,00 €
IVA incluido
Disponibilidad inmediata
Añadir a la cesta

? Signat per la jove científica Giulia Enders, responsable de la conferència La digestió és la qüestió, que va tenir un gran èxit a YouTube.
? Les últimes investigacions científiques han demostrat que tenir cura de l'intestí és clau per a la salut integral de les persones.
? Una explicació senzilla i entretinguda, molt agradable de llegir i comprensible per a tots.

L'intestí, aquell gran desconegut, l'ovella negra entre els òrgans, que potser fins ara ens semblava més aviat desagradable. Però aquesta imatge, estimats lectors, està a punt de canviar. El sobrepès, les depressions i les al?lèrgies estan estretament relacionades amb una alteració de l'equilibri de la flora intestinal. O dit d'una altra manera: si volem sentir-nos bé en el nostre cos, viure més i ser més feliços, hem de tenir cura del nostre intestí. Així ho suggereixen les investigacions més recents. En aquest llibre, la jove científica Giulia Enders explica de manera entretinguda com n'és de meravellós i altament complex l'intestí. És la clau del cos i de l'ànima i ens aporta una perspectiva totalment nova... des de la porta del darrere del nostre organisme.

Otros libros del autor, autora

 • LA DIGESTIÓN ES LA CUESTIÓN
  Titulo del libro
  LA DIGESTIÓN ES LA CUESTIÓN
  ENDERS, GIULIA
  -Firmado por la joven científica Giulia Enders, cuya conferencia La digestión es la cuestión fue un fenómeno en YouT...

  15,00 €