LA CUINA D'IGNASI DOMÈNECH

LA CUINA D'IGNASI DOMÈNECH

Editorial:
ANGLE EDITORIAL
Año de edición:
Materia
Cuina -Gastronomia
ISBN:
978-84-96521-04-9
Páginas:
192
Colección:
VARIAS
37,99 €
IVA incluido
No disponible, consultenos

«Ignasi Domènech és el meu autor de capçalera, que m'ha seguit des de la infantesa. Avui encara sovint torno a rellegir-lo. És un autor de referència». [Carme Ruscalleda]
«Els llibres de Domènech són d'obligada consulta, fets per estar al costat dels fogons, llibres per fer servir tothom». [Carles Gaig]

En aquest llibre, el cuiner i gastrònom Josep Maria Blasi presenta 59 de les millors receptes que Ignasi Domènech va recopilar i que us permetran preparar els plats més exquisits de la cuina clàssica i tradicional, adaptats als hàbits culinaris d'avui.

BIOGRAFIA AUTOR

Nascut a Barcelona, Josep Maria Blasi és llicenciat en Història de l'Art. La gastronomia i la cuina en particular han esdevingut, però, la seva ocupació principal. El seu interès pel món de la cuina li ha arribat de la mà de la seva mare, la Montserrat, que davant de qualsevol dubte gastronòmic i/o culinari sempre posa per jutge suprem Ignasi Domènech.
És membre de «La Forquilla», el programa gastronòmic de Catalunya Informació. Ha col·laborat en temes gastronòmics al diari «Avui», «Descobrir Catalunya», Ràdio 4, TVE2 i Catalunya Ràdio.
Josep Maria Blasi es mostra especialment interessat en investigar i conèixer la cuina que ja no torna, la que es practicava especialment a la «Belle Époque»