L'HE MATAT JO?

L'HE MATAT JO?. AMARO CORREIA A BARCELONA

Editorial:
CLARET
Año de edición:
Materia
Novelas
ISBN:
978-84-9136-278-4
Páginas:
372
18,00 €
IVA incluido
No disponible, consultenos

Un dia de febrer de 1985, Carla Vidal, l’esposa d’un famós traumatòleg de Barcelona, confessa haver mort el seu marit. Ingressada per una crisi mental, la mantenen a recer de la policia. Quan es recupera de l’estrès i la sedació, no recorda el que ha passat en els darrers dies. Carla es pregunta: «L’he matat jo?»
El comissari Juan López, inicia la investigació oficial, i el famós detectiu de Porto Amaro Correia, que ha vingut a Barcelona perquè li implantin una pròtesi de maluc, es veu induït per l’advocat de Carla Vidal a fer una recerca paral·lela. L’equip de policies dirigit per en López intenta frenar els moviments de Correia i els seus ajudants, Wash i Xèrif. Una inspectora molt atractiva complica una mica més la relació entre els dos equips.
El relat enfronta dues possibilitats: que l’autor hagués estat realment la dona o bé qualsevol dels nombrosos personatges perjudicats per la víctima.
El lector no sap si realment Carla recorda o no el que va fer aquell 4 de febrer de 1985. La veritat no es desvetllarà fins al final d’un llarg procés judicial d’estil clàssic i tot un seguit de sorpreses.