JOCS DE LLUNA

JOCS DE LLUNA

Editorial:
BARCANOVA
Año de edición:
Materia
Juvenil catalán
ISBN:
978-84-489-1588-9
Páginas:
208
Colección:
ANTAVIANA NOVA
10,95 €
IVA incluido
No disponible, consultenos

Els protagonistes de les dues històries aplegades en aquest llibre són els mateixos que trobem en una novel·la anterior de Xavier Vernetta, N, de Néstor.

En la primera, L'home del Jaguar blanc, l'Albert Jofresa, un noi que no té feina i viu en un casalot de Calella, al Maresme, i un amic seu, en Jami Riera, decideixen entrar en una casa de Vilassar de Mar que ha de ser enderrocada i recuperar mobles i objectes que es puguin vendre. La mala sort vol que una periodista, la Cuca Costa, els filmi mentre fugen en veure que la policia desplega en el barri una espectacular operació contra uns traficants d'armes, i que siguin detinguts com a sospitosos de formar part de la banda, darrere de la qual hi ha un home misteriós que condueix un Jaguar de color blanc.

108.3 FM. Jocs de lluna, la segona història, presenta els mateixos personatges uns mesos més tard. L'Albert Jofresa, amb l'ajut de la Cuca Costa -que ja és més que una amiga- ha aconseguit feina: fa un programa de ràdio, Jocs de lluna. Un dia, en Jami Riera s'atura en una gasolinera i hi troba l'empleat mort a trets. A través del seu programa de ràdio, l'Albert Jofresa aconsegueix que es descobreixin la trama de delinqüents i l'enigmàtic home del Jaguar blanc.